Canis_Dirus
06-29-2009, 21:22
Темата я пускам пред предварителното знание на титуляра с надеждата да не ям много бой 8-)
Аз като един виден анализатор и наблюдател, след повече от година и половина във форума, успях да изследвам поведението и изявите на този значим за форумния живот субект и съм съставил една кратка компилация от факти за Raybeez. Опитите ми за класификация пропаднаха, защото поради своята многопластовост и поради многовалентната си натура, субектът Raybeez не може да бъде класифициран.
1) Raybeez определя ранговете на потребителите във форомо
2) Raybeez направи machoka администратор
3) Веднъж Raybeez опощил EarthShaker. Оттогава EarthShakerа е без расти и коса даже
4) Raybeez никога не иска телефонния номер на момиче. Момичето само му го дава (но поради рицарската си природа и факта, че е обвързан за благоверната си принцеса, той благородно отказва да взема номера)
5) Raybeez лекува фригидност
6) А семенната му течност лекува рак
7) Всъщност, семенната му течност лекува всичко
8) А бе със семенната му течност могат да стабилизират термоядрения синтез
9) Raybeez е измислил късите поли. Дълбоко Благодаря за което!
10) Raybeez може да променя дължината на пениса си
11) Raybeez е научил дърветата да фотосинтезират
12) Raybeez е научил котките да мяукат
13) И да си гонят опашките
14) Raybeez научи и прасетата да чуруликат, но глобала после го приучи на собствения си език
15) Плюнката на Raybeez е най-силната отрова срещу колорадски бръмбар
16) Raybeez е измислил политикатаа
17) Raybeez е измислил и демагогията
18) Всъщност глобала е най-добрият политик в България, просто щото Raybeez не се занимава с политика
19) Raybeez може да ошамари всеки - дори Бойко Борисов
20) Всъщност вече е шамарил Чък Норис
21) Raybeez може да изправя променлив ток с клещи
22) Ако няма клещи, може и с голи ръце
23) Всъщност той може и ориентация да оправя, но методите му не са одобрени от Женевската конвенция
24) Raybeez може да запоява без поялник - припоят сам се топи от кеф в ръцете му
25) А когато заварява Raybeez може да вади искри от очите си
26) Господ е дясната ръка на Raybeez
27) Според една хипотеза мистичен учител наречен Кришнанда през 500 години е обучил световните пророци Буда, Христос и Мохамед. Raybeez е обучил Кришнанда.
28) Въпросният Кришнанда е казал "Знанието е едно, пътищата към нео - много". Raybeez казал "Дрън, дрън, знанието е мое"
адаптирано от вие знаете къде без лоши чувства
Аз като един виден анализатор и наблюдател, след повече от година и половина във форума, успях да изследвам поведението и изявите на този значим за форумния живот субект и съм съставил една кратка компилация от факти за Raybeez. Опитите ми за класификация пропаднаха, защото поради своята многопластовост и поради многовалентната си натура, субектът Raybeez не може да бъде класифициран.
1) Raybeez определя ранговете на потребителите във форомо
2) Raybeez направи machoka администратор
3) Веднъж Raybeez опощил EarthShaker. Оттогава EarthShakerа е без расти и коса даже
4) Raybeez никога не иска телефонния номер на момиче. Момичето само му го дава (но поради рицарската си природа и факта, че е обвързан за благоверната си принцеса, той благородно отказва да взема номера)
5) Raybeez лекува фригидност
6) А семенната му течност лекува рак
7) Всъщност, семенната му течност лекува всичко
8) А бе със семенната му течност могат да стабилизират термоядрения синтез
9) Raybeez е измислил късите поли. Дълбоко Благодаря за което!
10) Raybeez може да променя дължината на пениса си
11) Raybeez е научил дърветата да фотосинтезират
12) Raybeez е научил котките да мяукат
13) И да си гонят опашките
14) Raybeez научи и прасетата да чуруликат, но глобала после го приучи на собствения си език
15) Плюнката на Raybeez е най-силната отрова срещу колорадски бръмбар
16) Raybeez е измислил политикатаа
17) Raybeez е измислил и демагогията
18) Всъщност глобала е най-добрият политик в България, просто щото Raybeez не се занимава с политика
19) Raybeez може да ошамари всеки - дори Бойко Борисов
20) Всъщност вече е шамарил Чък Норис
21) Raybeez може да изправя променлив ток с клещи
22) Ако няма клещи, може и с голи ръце
23) Всъщност той може и ориентация да оправя, но методите му не са одобрени от Женевската конвенция
24) Raybeez може да запоява без поялник - припоят сам се топи от кеф в ръцете му
25) А когато заварява Raybeez може да вади искри от очите си
26) Господ е дясната ръка на Raybeez
27) Според една хипотеза мистичен учител наречен Кришнанда през 500 години е обучил световните пророци Буда, Христос и Мохамед. Raybeez е обучил Кришнанда.
28) Въпросният Кришнанда е казал "Знанието е едно, пътищата към нео - много". Raybeez казал "Дрън, дрън, знанието е мое"
адаптирано от вие знаете къде без лоши чувства