View Full Version : Тъпата ревност...
ElisaDay
08-03-2009, 11:44
ОХ, хора, ще се побъркам вече. От почти месец съм с едно момче.. супер свястно изглежда за сега, но не мога да спра да го ревнувам и знам, че накрая ще се разделим заради това.Той също ме ревнува, но не толкова колкото мен.. Пресен пример - снощи излезе с приятелите си на центъра за 2 часа и аз откачих направо.. Почвам да се държа гадно, едно обидено и на него не му е приятно, не мога да се контролирам... опитвам се, защото знам, че ще го изгубя накрая.. Предполагам, че го ревувам, защото е наистина хубав и момичетата му се лепят много.. просто ме е страх да не го изгубя, много ме е страх.. Кажете вие как успявате да се преборите с тая ревност..
GossipGirl89
08-03-2009, 11:47
Трябва да му имаш доверие. С тая ревност доникъде няма да стигнеш - най-много накрая той да те зареже. Контролирай се просто и без повод недей да ревнуваш. Кво като е излязал с приятели? В това няма нищо лошо или нередно... :? Вземи се в ръце и му вярвай малко повече ;)
Ами аз лично не я чувствам... но моя съвет е вземи да се занимаваш с други неща, а не да го обсебваш постоянно... Пази боже от ревниви жени и меки мъже!!!
Момент че не разбрах нещо...Теб те е страх че ще го загубиш,защото го ревнуваш и го ревнуваш защото,знаеш че ще го загубиш...а май загрях.
Решение:Спри да го ревнуваш,бъди по-самоуверена не си избивай комплекси :shock:
Ами например, че той те харесва (обича) и че няма да ти изневери?? Замисляла ли си се за тва?
Опитай да се контролираш.. Наистина с тая ревност до никъде няма да стигнеш.. В една връзка трябва доверие - затова му имай такова. Ако ти даде повод да се усъмниш чак тогава можеш да се държиш така гадно и т.н., но сега недей.
А и какво като е излязъл с прятели.. Момчето трябва да си има личната свобода и да се забавлява и с други хора..
fire_cat
08-03-2009, 12:32
Успокой се! Ти сама разбираш, че като продължаваш така - сама ще го изгубиш. 2 часа с приятели - чудо голямо. Нека излиза с тях, това няма нищо общо с връзката ви и няма абсолютно никаква причина за ревност. Довери му се, нали го смяташ за свястно момче. Когато той не е с теб - намери си някакво занимание или просто и ти излез с приятелки и се забавлявай. Така ще имаш по-малко време да мислиш за него.
lipsvashh_mi
08-03-2009, 12:43
доверието ако не е налице нищо няма да излезе и ще се разделите :) в една връзка то е най-важното редом с чувствата де :)
mOBSCENE
08-03-2009, 12:56
Няма доверие - Няма и връзка.
Ако наистина имаш чувства към него се замисли какво постигаш с тази ревност.Само можеш да го загубиш,защото предполагам го задушаваш.
Ако той неиска да е с теб и да ревнуваш и да не ревнуваш ..
Ако пък наистина има чувства към теб ти ще ги убиеш ..
Няма доверие - Няма и връзка.
Попринцип е така.В форума гледам всички момичета пишат все едно и също,но странно защо в реалния живот не познавам нито едно момиче което да мисли така.Винаги ще намери за нещо да спори,веднага след като съм дал обяснение примерно :?
Nadelina
08-03-2009, 13:14
И да ревнуваш, и да не ревнуваш, той ако иска ще отиде при друга, а щом е с тебе, значи е намерил в теб нещо, което му харесва и иска да бъде с теб. Спри да се правиш на дете и остави момчето да си има и личен живот, малко свобода, иначе наистина ще го загубиш по глупав начин.
И аз съм същата..ставам нетърпима понякога..
YourPoison
08-03-2009, 13:25
имай му повече доверие..и спри да го ревнуваш ..
И да ревнуваш, и да не ревнуваш, той ако иска ще отиде при друга, а щом е с тебе, значи е намерил в теб нещо, което му харесва и иска да бъде с теб. Спри да се правиш на дете и остави момчето да си има и личен живот, малко свобода, иначе наистина ще го загубиш по глупав начин.
^^
evelinka1122
08-03-2009, 13:46
този страх ще те погуби... знаеш го и да ти го казваме ти вече си го осъзнала... и да ти говорим и да не ти говорим се тая... ти трябва сама да се контролираш! просто всичко зависи само и единствено от теб.... освен ние да ти пожелаем успех др не знам.... УСПЕХ :)
Момент че не разбрах нещо...Теб те е страх че ще го загубиш,защото го ревнуваш и го ревнуваш защото,знаеш че ще го загубиш...а май загрях.
МНОГО ДОБРА ЛОГИКА!
МНОГО ДОБРА ЛОГИКА!
Ш тва са мойте лафове 8)
GaBiIi__
08-03-2009, 14:42
явно ти липсва увереност.. щом е с теб а не с тях колкото и хубав да е няма за какво да се притесняваш.. едно уважаващо себе си момиче не би стигнало до там да се притеснява че може да я измести друга след като момчето не е дало повод :)
МНОГО ДОБРА ЛОГИКА!
Ш тва са мойте лафове 8)
о сори :-o
Решение:Спри да го ревнуваш,бъди по-самоуверена не си избивай комплекси :shock:
++++
Ако е с теб ще бъде с теб .. а ако не иска то тогава и без ревност от твоя страна няма да можеш да го задържиш .. :-o
ее ми квото такова смисъллл не можеш да избегнеш подобно нещо колкото и да го ревнуваш 8)
ImmortalForever
08-03-2009, 16:43
Не се преборваме с ревността ... нея просто си я има.. който не ни харесва, нас ревнивите, пътя и чантата...
^^
и аз така смятам... :)
VerryBerry
08-03-2009, 19:36
и аз ревнувам,но се научих да се обуздавам :) Това,което на мен ми действа успокоително (като лекарство против ревност де :) :) ) е че щом е избрал мен и сме заедно,няма от какво чак толкова да се страхувам-ако не беше така,той нямаше да е с мен и 1 ден :D .
Гледай да не му се цупиш за това,давай му повече свобода-в смис. да излиза с приятели,да не е само с теб (защото това е уморително,поне според мен).Надявам се да помогне ;)
DevilWish
08-03-2009, 19:38
Доверието ще се изгради с времето.Остави го да излиза с приятели, не можеш да го заключиш в една къща и да го пазиш от всички момичета.Тъкмо ще разбереш колко държи на теб ;)
SiNiStEr
08-03-2009, 19:47
Трябва да му имаш доверие.
Спри да го ревнуваш.Знам от личен опит,че не е никак лесно,но разбери няма как.
Аз заради тая моя ревност загубих един много скъп човек,не прави и ти тази грешка.
:)
biberinka
08-03-2009, 19:50
Аз съм ново доказателство. че ревността разделя хората. Ако ще го ревнуваш не му го показвай.
vampirekiss
08-03-2009, 20:41
И аз съм много ревнива.От мен да знаеш-ако не се контролираш може много да загубиш.И на каишка да го държиш все е тази.Ако иска да кръшне винаги ще го направи,но ако държи на теб колкото и да му се лепят няма да ги огрее.
vagarious
08-03-2009, 21:33
Вярвай му.Сама казваш, че ако продължаваш да ревнуваш ще го изгубиш.Щом няма повод да го правиш-не го прави.
Ей тва е много гадно-една гадна,задушаваща връзка..ако не спреш да го ревнуваш-губиш.Точка. :-o
0nem0retIme
08-04-2009, 00:03
Без доверие връзката ви няма да продължи дълго,повярвай ми.. :)
Опиатй се да не мислиш за това,че сега може да е с друга,мисли си повече положителни неща,не показвай толкова,че ревнуваш и може би с времето ще свикнеш с мисълта,че той си е само с тебе...
А и без повод,няма смисъл да ревнуваш.. :)
ElisaDay
08-04-2009, 13:50
Мм благодаря ви за съветите.. Знам, че ще го изгубя по този начин.. но като го ревнувам и му се цупя чак след като отмине момента се "съвземам" и се усещам, че не трябва да го правя.. И все си повтарям "контролирай се" , защото никой не обича да е толкова ревнуван ;]
peteto_love
08-04-2009, 16:38
Милаа разбирам те напълно,опитай се да се владееш..И моя приятел е много красиво момче,ноо аз знам,че той държи на мен и ме обича,за това и не се притеснявам..Направи и ти така..Знаеш,че твоя човек е луд по теб..Очите му не могат да погледнат друга с погледа с който гледа теб..Не ревнувай ,ще загубите всичко ценно..Знам,че искаш той да ти вярва и да има доверие във връзката Ви ,тогава не я подкопавай с безмислената си ревност..Да ти е дал повод за съмнение..Не трябва да се задушава..Я си представи,че някой ти забранява да излизаш,да се виждаш с прителите ти..Е много ясно,че никой не би търпял такова отншоение...
Във всяка връзка трябва да има малка доза ревност,но с мярка..трябва да има доверие между двамата..за да просъществува една връзка.Но понякога е много трудно да сдържаш ревността.Аз лично често избухвам въпреки,че знам че не трябва да го правя...
mmmishetooo
08-04-2009, 21:40
и моят приятел е супер ревнив.. и точно заради това имам много малко лично пространство.. казва че го е страх да не ме загуби .. понеже го обичам наистина много аз се примирих.. гледам да се държа настрана от всички момчета.. напоследък не излизам толкова с приятелки.. само и само да му докажа че може да ми има доверие.. ноооО понякога писва ИМАЛО Е МОМЕНТИ В КОИТО УСЕЩАМ ЧЕ ПОБЕСНЯВАМ :-x и го лъжа и правя някои глупави неща (без изневери! ).. :shock: .. наистина кофти.. но това е предизвикано от неговата ревност ... изводът миличка е че човек може много да търпи но понякога контролът върху любимият човек е нож с две остриета .. твоят човек може да не е като мен и да не търпи дълго.. недей така :(
Obi4amMaikaTi
08-04-2009, 22:30
I az ne moga syshtata sym .. kato prim priqtelka mi se zagufori s nqkoga otkacham dori da znam che se e zaguforila s nai dobriqt mi priqtel pak pobesnqfam .. faktyt che nqkoi i e po interesen ot men me pobyrkfa...i nz kakfo da prafq....pobyrkfam se che sym tolkofa refnifa... tfa e nekfa mn shibano nelechima bolest :@
GaBiIi__
08-05-2009, 00:07
всичко идва от комплексите :smt023
sladur4etyYy
08-05-2009, 00:10
ако не можеш да спреш да ревнуваш, поне спри да го показваш.
JenataKoTka
08-05-2009, 05:14
1/4 от гаджетата си изгубих заради ревност.. И в всеки от случейте ревността ми е била основателна.. рано или късно всичко излиза на яве.. ; )
BePoHuKa
08-05-2009, 06:20
Аз не съм ревнива и с ревниви гаджета не се занимавам ;) Няма да си стоя у нас по цял ден или пък да се крия като изляза с други момчета :o