View Full Version : Много здраво я оплесках :[
Ами ще го дам накратко... Най-добрата ми приятелка е гадже с едно момче вече 9месеца и ние с него се сприятелихме. Нооо само сприятелихме нищо повече. И сега преди две седмици те се скараха мн жестоко и не си пишеха изобщо. А той ми пишеше често и ми беше казал че не му пука за нея вече и нещо от този род. Мойта приятелка като и казах реши че той ме харесва и почна да се държи мн странно. Пък той днес вечерта ми вика да излезем и аз се обърках и си викам че е възможно да ме харесва и реших да и кажа че ме покани да излезем. Тя му казала кво съм и казала и нещо се скарали мн жестоко и са скъсали. Сега тя ми пише че няма смисъл да живее(между другото тя има и други проблеми). Той пък не ми пише изобщо а и живее в баси наркоманския квартал и като нищо ще направи някоя глупост. Сега всичко е заради мене, заради голямата ми уста и просто незнам какво да мисля, ще полудея от притеснение, цялата треперя сега и имам лощо предчувствие. То е ясно че той ще ме намрази, а бяхме станали мн добри приятели, но аз съм си виновна знам. Тя сиг е съсипана в момента и просто нямам думи. Ааа и забравих да кажа че като са си писали нали по скайп той и е казал че не ме харесва и просто сме приятели, но трябваше първо с него да говоря. Оххх наистина имам нужда от съвет, бърз при това.
kidwestern
10-01-2009, 20:26
пука ми .
загрижен съм.
искам да помогна.
ама не за/на теб.
PurpleDream
10-01-2009, 20:32
ти си тъпа клюкарка
приятелката ти е тъпо ЕМО
бившият и е тъп наркоман
.........................................
и сигурно сте на по 13г
kidwestern
10-01-2009, 20:33
ти си тъпа клюкарка
бившият и е тъп наркоман
и сигурно сте на по 13г
аз съм на 13 .
пффф мн си зле, говоря напълно сериозно, и на идея си нямаш за кво става дума. Аз съм на 15, приятелката ми почти на 16, гаджето и е на 17
PurpleDream
10-01-2009, 20:35
ти си тъпа клюкарка
бившият и е тъп наркоман
и сигурно сте на по 13г
аз съм на 13 .
и кво, аз съм на 11 и половина 8)
kidwestern
10-01-2009, 20:35
ама аз съм на 13 каква си ти
Да клюкарстваш е хубаво , но не до такава степен .
PurpleDream
10-01-2009, 20:42
Фърли се от някой мост, преди да видиш как те се Фърлят :lol:
Не разбрах... те бяха ли заедно когато той те покани? :?
Скайп=Зло
let's have sex :)
хах .. лапешка му работа .. :? :?
след няколко седмици всичко ще е минало .. :-o
Marinchety
10-01-2009, 21:33
на тия години колко сериозно приемате сичко ... :lol: не ви мисля като пораснете как ще я карате :?
Взимаш нещата прекалено на серизно, спокойно приятелката ти нищо няма да направи, ще й е криво няколко седмици и толкоз, после ще го забрави.. А ти ако тоолкова много се притесняваш, бъди до нея сега, подкрепяй я ..
П.П Сега вече ще знаеш да мислиш, преди да казваш каквото и да било ..
П.П. 2 .. пфф в този форум вече не можеш да потърсиш съвет или да споделиш проблем ..
RainbowGirl9423
10-01-2009, 21:49
Моят съвет е просто да поговориш с приятелката ти лице в лице.Ако наистина ти е приятелка и ако ти вярва поне малко ще те разбере.Ще разбере че ти нямаш вина,което си е истина.А и във този момент е най-добре да си до нея...Просто трябва да знае че нещата винаги си идват на мястото..А може би ще до утре всичко да е наред..
Да съгласна съм..Някой хора в този форум търсят само скандали...Немогат да се държат сериозно...
lubomirky
10-01-2009, 21:52
Не ми дадоха шоколад. Това е напълно разумна причина да се самоубия, няма за какво да живея.
Авторке, познато?
девет четери........ :smt046
bonbonche005
10-02-2009, 06:43
Габе спокс... нищо няма да стане ;]] и снощи ти го казах.! НАПРАЗНО СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ... ама си голяма gossip girl.! Как можа да кажеш на М. ? :? :?
sladkish_14
10-02-2009, 07:18
Олеее егати тъпата постъпка.
Ти със всичкия ли си ?
Най - мекото изказване , което мога да кажа е ,че наистина си смотана клюкарка и не разграничаваш приятелството от другото.
Момчето е казало тези неща в момент на яд , били са скарани от какъв зор й каза това ? Ти не си й истинска приятелка.
Според мене скрито в тебе има някаква надежда , че той те харесва и може би , ако се разделят знам ли , ти ще си с него.Само така си обеснявам постъпката ти.А , че той ще те намрази така е и спокойно никога не сте били приятели , твоето не е приятелска постъпка към нито един от двамата.МНОГО се дразна закакво винаги 'приятелките' трябва да се месят в нещата , защо не си мълчите ми сте първите кипри като има скандал.Няма да направиш нещо да се сдобрят ми тръгнала да клюкари.Мисля че и тя ще те намрази . :x
Значи ако момичето не беше споделило на приятелката си щяхте да я набедите, че е лош човек. Но понеже й е казала е клюкарка.
Е не съм съгласна !
Към авторката : отделяй колкото се може повече явреме не приятелката ти, бъди до нея и се опитай да я разведриш. Това е засега единственото което мое да направиш.
Ама тя и приятелката ти има вина. Трябва да оцени каква добра приятелка има след като си и казала всичко това и да не се депресира за глупости. Аз едно време като доносничех за най - добрата ми приятелка (бях много близка с гаджето и и много неща ми се налагаше да ги научавам за нея) никога не съм имала проблем. Дори когато момчето разбра, че съм го разнасяла на гаджето му... пак нищо не последва.
Josefinne
10-02-2009, 09:46
Според мен, сладур, използвай голямата си уста да успокоиш приятелката си, бъди при нея, мотайте се заедно из МОЛ-а. Бъди й приятелка и я накарй да се почувства по-добре. Ако още обича това момче, щом се почувства по-добре, тя ще му се обади и те ще се сдобрят сами. А ти, скъпа, не бъди вече толкова близка с гаджето й, ако ще да е най-големия пич на Земята, ако не искаш да си причина за ревността й и да те намрази.
FromAutumToAshes
10-02-2009, 10:13
Като сте тъпи дечица и като ви знаят по много устите така ще е :)
еми оправиха се горе долу нещата, момчето не ми се сърди даже ми прати смс да не се притеснявам че не съм виновна аз, а момичето също се оправи, май напразно се бях притеснила, просто идея си нямах какво ще направят. Момичето даже ми благодари че съм и казала, което е вярно. А някой беше казал че имам надежда да съм с момчето - определено не. Аз съм приятелка с него и не искам нищо повече от това, пък и да исках, никога нямаше да тръгна с него, просто щото приятелката ми в момента страда и наистина има нужда от подкрепа. Лошото в случая е че момчето не е отрекло че ме харесва и се притеснявам че ако си продължим отношенията той ще реши че искам нещо повече от него и така а не искам да става така, така че някакви съвети относно това?
slun4ice_90
10-02-2009, 15:51
Ти си й много добра приятелка,обаче понякога е нужно да оставиш другите да се оправят сами. :)
vas4e3to0
10-02-2009, 16:22
Взимаш нещата прекалено на серизно, спокойно приятелката ти нищо няма да направи, ще й е криво няколко седмици и толкоз, после ще го забрави.. А ти ако тоолкова много се притесняваш, бъди до нея сега, подкрепяй я ..
П.П Сега вече ще знаеш да мислиш, преди да казваш каквото и да било ..
П.П. 2 .. пфф в този форум вече не можеш да потърсиш съвет или да споделиш проблем ..
Напълно съгласна
zvezdichkaaa
10-03-2009, 10:26
Изключително тъпо е че си и казала.И е тъпо да си въобразяваш,че някой те харесва само,защото е искал да излезе да поговори с приятел,когато има проблем!
Относно това какво да правиш сега,бъдете си приятели с момчето ще е тъпо да се отдръпнеш просто така,но не му давай някакви напразни надежди.
LoveRetroMusic
10-03-2009, 10:46
Не ми дадоха шоколад. Това е напълно разумна причина да се самоубия, няма за какво да живея.
Авторке, познато?
лош пример ;]
шоколад = :smt007
moneycomeme
10-03-2009, 10:52
Мани,че момчето ще те намрази....ти в крайна сметка чия приятелка си негова или нейна.....Вместо да се чудиш какво да мислиш -действай и отиди при приятелката си,не мисли дали на теб се сърди,а помисли как да и помогнеш,защото ако е вярно това,че има идр сериозни проблеми,наистина може да се чувствта съсипана и сама.
vas4e3to0
10-03-2009, 11:16
Мани,че момчето ще те намрази....ти в крайна сметка чия приятелка си негова или нейна.....Вместо да се чудиш какво да мислиш -действай и отиди при приятелката си,не мисли дали на теб се сърди,а помисли как да и помогнеш,защото ако е вярно това,че има идр сериозни проблеми,наистина може да се чувствта съсипана и сама.
8) На същото мнение :) +1 :)
ShtrudeL
10-03-2009, 11:18
Абе vas4e3to0 като гледам май си все съгласна с мнението на другите. Твое нямаш ли си?
hooliganka89
10-03-2009, 15:06
"Да би мирно седяло,не би чудо видяло :D :D :D
mOBSCENE
10-03-2009, 15:33
Абе vas4e3to0 като гледам май си все съгласна с мнението на другите. Твое нямаш ли си?
:lol: :lol:
vas4e3to0
10-03-2009, 15:34
Съгласна съм с две мнения които са едни и същи , но с повече подробности от моето :-D
PurpleDream
10-03-2009, 15:40
vas4e3to0, имаш грешка в подписа си, ама няка да ти кажа каква, сама си я намери....
vas4e3to0
10-03-2009, 15:43
vas4e3to0, имаш грешка в подписа си, ама няка да ти кажа каква, сама си я намери....
Знам я - просто така ме по-кефи
:-P май обърнахме темата на "Кво ще кажете за vas4e3to0" :razz:
mOBSCENE
10-03-2009, 15:49
И то не само една..
Ами то ти изглеждаш глуповата,не аз. :lol:
PurpleDream
10-03-2009, 15:53
И то не само една..
хах верно бе, 2 били
и vas4e3to0 мн си зле щом не си оправяш грешките само щото така те кефело... кефите да те мислят за тъпа ли? :razz:
mOBSCENE
10-03-2009, 16:01
И то не само една..
хах верно бе, 2 били
и vas4e3to0 мн си зле щом не си оправяш грешките само щото така те кефело... кефите да те мислят за тъпа ли? :razz:
:lol: :lol: Явно.. :razz:
vas4e3to0
10-03-2009, 16:09
Дреме ми кво мислите вие :-P мен си ме кефи :-P
mOBSCENE
10-03-2009, 16:18
охх и продължаваа :razz: :razz:
vas4e3to0
10-03-2009, 16:20
охх и продължаваа :razz: :razz: Естествено - ти кво си мислиш :-D
cookie_master
10-03-2009, 17:41
Хора спрете с тоя скайп ще ви развали живота :booooomb:
kukli4kata001
10-04-2009, 11:55
Абе момичето е било просто изкренно с приятелката си, искала е да й каже какво става за да е наясно. Това нещо лошо ли е??? :-o
Виж наистина бъди до приятелката си не я оставяй и обясни как стоят нещата!
cinderella_gugutka
10-04-2009, 12:37
еми освен да се извиниш на мом4ето и да поговориш с твойта приятелка незнам какво друго би могла да направиш :o (и въпреки 4е нещата са се полу4или доста зле мисля 4е си постъпила много правилно )