PDA

View Full Version : Омръзват ли приятелите?

janja
10-21-2009, 21:16
Възможно ли е да ти омръзне най-добрият/а приятел/ка, с които сте заедно от години ? Какво означава, когато минутите мълчание стават все повече, докато до вчера сте говорили един през друг за какво ли не. нормално ли е да се чувстваш свободен, когато не е край теб, при положение, че ти е единствен/а? защо се случва така?!

CrAzYanDlaZy
10-21-2009, 21:27
Все едно слушам себе си. :-o
Бях така с най- добрия си приятел. Проблемът беше, че се виждахме прекалено често, вече си бяхме казали всичко и просто нямаше какво да си кажем. Задушавах се някакси, когато бях с него. И като че ли той ми омръзна. Но не беше така. Решението- спряхме да се виждаме толкова често и когато се видяхме следващия път бяхме много щастливи и имахме много да си разказваме! Просто когато сте постоянно заедно се изчерпвате и затова се получава така. ;)

kalashnik
10-21-2009, 21:40
Ами с моя най-добър приятел отстрани погледнато имаме много общи интереси, но въпреки това той в общото е с по-големи познания в едно нещо, а аз в друго и постоянно научаваме един от друг нови неща, дето едия не е знаел, а другия е знал и си се допълваме винаги по някакъв начин.

Slave4You
10-22-2009, 08:43
Да, поне при мен се случва така. С най-добрата ми фр се познаваме от 8 години вече и има периоди, в които прекарваме всеки божи ден заедно по цял ден, примерно някои ваканции, когато сме си в града и другите не са. Тогава усещам, че освен че започва да ми омръзва и започва да ме дразни все повече с най-малкото нещо. Обаче пък когато не се виждаме повечко време после е голяма радост да се видим и каквото и да говори и прави не ме бърка. Така че, когато ти омръзне някой фр, най-добре е да не се виждате известно време и после се оценявате:)

petinkataaa
10-22-2009, 09:30
с най-добрата ми приятелка се познаваме от 13 години и винаги сме били съседки и то и на един етаж..виждаме се всеки ден и не можем да се надпреварваме кой да разкаже по-бързо как му е минал деня.. винаги намираме какво да си говорим..просто не мога да си представя какво ще стане ,ако един ден нито я видя,нито говоря с нея по телефона..не мога без нея просто,знае всичко за мен,както и аз за нея ;)

естествено имам и други добри приятели,но само момчета с изключение на едно друго момиче,с което уж сме приятелки,а се караме всяка минута..не мога да й се доверя :)

а с момчетата се разбирам доста па-добре за приятели :P с изключение на гореспоменатото момиче,с което сме вигаги заедно..

..нея я обужавам :-) :-)

mrtn
10-22-2009, 16:03
Не се виждайте често, примерно на 2 дена и ще имате да си кажете доста неща :)
Ами аз си имам най-добра фр, с която сме в един клас няма как да не се виждаме. Има дни, в които не си говорим, но не сме скарани, и след даскало, или вечерта като излезем, или като ми звънне, си говорим все едно нищо не естанало и така си подържаме приятелството, вече 3 години.. :)
нямало е сърдити никога..

GbSy
10-22-2009, 16:11
С най-добрата ми приятелка сме близки почти 14 години..
И не ми омръзва, нито за секунда, нито за една секунда от живота ми. :)

Ne7w0rK
10-22-2009, 16:26

+1

dead_princess
10-22-2009, 16:48
С моята най-добра приятелка се познаваме от 8години.Вече дори не излизаме, виждаме се рядко и няма какво да си кажем..а преди бяхме неразделни, постоянно имахме какво да си кажем и т.н.Сега излизаме за максимум 1 час и се чудим за какво да говорим.Тва е :Д .. Явно омръзват : )

janja
10-22-2009, 21:11

+1
няма как.. и все повече усещам разликите помежду ни. и има една нотка на раздразнение и някой път ми иде да ..

CoNviCt
10-22-2009, 21:41
dont need friends :)
They are for da nQQbs :lol: :o