View Full Version : Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/
perfektencom
10-23-2009, 13:23
Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?Да бъде нежно,възпитано?Или пък да е със самочувстеие?Или пък да е просто мълчливо. Или най-добре вие опишете как искате да се държи едно момче на среща? ths предварителн0 :smt095
PsychologicalDisorder
10-23-2009, 14:00
женската алдитория
oh, God...
Snickers
10-23-2009, 14:01
:lol:
женската алдитория
oh, God...
... have mercy...
Abigoria
10-23-2009, 14:31
женската алдитория
oh, God...
... have mercy...
8-) Mercy on me...
Kukumqvka
10-23-2009, 15:21
Въпросът ти няма точен отговор 8-)
Biskfitka
10-23-2009, 18:40
Ми мил (ама не прекалено...),без романтика ако може (или пък мнооого малко..),забавен (може и малко вулгарен) .. :D
[color=blue]Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?
Да е различен от всички правежи .. :?
bananche
10-23-2009, 18:50
Да е възпитан?Да!Да има самочувствие?Не,в повечето случаи не е оправдано.Определено да не бъде мълчалив,а да може да води разговор.Просто да бъде нормален и себе си ;]
nicolepcd
10-23-2009, 19:05
Да е лигав и приказлив 8-)
bananche
10-23-2009, 19:20
Да е лигав и приказлив 8-) йес ! =D>
MaLkaTa_LaDy
10-23-2009, 19:31
Да има страхотно чувство за хумор и да е уверен в себе си. +да споделя голяма част от моите интереси. Това ми стига, за да ме "свали".
YouAreEmpty
10-23-2009, 19:42
Момичетата искат да ги ебат, nuff said
kombarka
10-23-2009, 20:02
забавен..мил..внимателен..а не някакъв надут тъпак ,който се прави на голяма работа и през цялото време говори за себе си и ръси само тъпизми... да се лигави заедно с мен :-D :D
Абе като се замисля ми се иска да е така, а е точно обратното! Влекат ме лошите момчета 8- 8) ) най-големия ми проблем :-D А тези дето са свесни попринцип ги приемаме като за тип- най-добър приятел... сеш се :lol:
IndependentGirl
10-23-2009, 20:47
Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?Да бъде нежно,възпитано?Или пък да е със самочувстеие?Или пък да е просто мълчливо. Или най-добре вие опишете как искате да се държи едно момче на среща? ths предварителн0 :smt095
Искам момчето да е различно(от повечето кухандери.. :D ), да е естествен, с чувство за хумор.. и да не използва заучените, тъпи и банални изрази.. :? Нежен, мил, възпитан, умен, с умерено самочувствие с покритие и може малко романтичен.. :oops: .. Абе, нормално момче.. 8-) Дрън, дрън много искам, но поне знам какво искам.. 8-)
п.п.: Хубав цвят е синия.. :smt007 :---)
ScarletBite
10-23-2009, 21:03
Да бъде себе си, ненавиждам позите.
Ми всяка си има вкус бе :-) Аз примерно съм на 13 и харесвам високи,мускулести и забавни момчета... :-P :D
mOBSCENE
10-23-2009, 21:19
квото съм искала ..получила съм го ! :smt007
desitoyoy
10-23-2009, 21:26
Ми...да е мил, нормален (нито надут,нито комплексар) умничък и да не е някакъв дет си мисли, че е хванал господ за шлифера. Аз лично намирам за нещо много сладко неувереността и срамежливостта в момчетата, но това си е мое мнение
moneycomeme
10-23-2009, 21:38
Аз не искам да се държи с мен като с бъдеща любовница.... в смисъл да не ми говори искрено,само да се перчи и т.н. ..Предпочитам момчето да е възпитано и най-вече да ми е итнересен...но ако за първа среща ме заведе на кафе..моментално губи много то4ки..Предпо4итам на палачинки. :) :)
Priceless
10-23-2009, 22:38
квото съм искала ..получила съм го ! :smt007
EcstazyBaby
10-24-2009, 10:16
забавен..мил..внимателен..а не някакъв надут тъпак ,който се прави на голяма работа и през цялото време говори за себе си и ръси само тъпизми... да се лигави заедно с мен :-D :D
Абе като се замисля ми се иска да е така, а е точно обратното! Влекат ме лошите момчета 8- 8) ) най-големия ми проблем :-D А тези дето са свесни попринцип ги приемаме като за тип- най-добър приятел... сеш се :lol:
и аз съм така :D :D 8) но съм забелязала,че съм рядко срещан случей така че...
еми има различни момичета които харесват различно поведение :) но дълбоко се съмнявам че някое момиче харесва да бъде обект на обиди макар и на шега (случвало ми се е ) аз попринцип харесвам момчета които на първо място да показват че се интересуват от мен а не да блеят по чавките :? еми с няколко думи да отговарят на моито настроение :-D ако се лигавя и те да се лигавят ако ми е тъжно... да ме успокоят :-) а не аз да плача а те да се хилят :?
evelinka1122
10-24-2009, 10:56
мен 8-)]
казал Скромният....
ми на първа среща да показва някакъв интерес към мен... всяко момиче си харесва определен тип лично аз да е с чувство за хумор, но умерен ест :) и така да ни тръгне разговора, че да не се чудя леле ма ся за какво да го питам... що мълчи и т.н. ( случвало ми е се е ) И НЕЩО ДРУГО - ДА НЕ ЗАКЪСНЯВА ЗА СРЕЩА защото и такива ги има... това го правя само аз :D
titinkaa
10-24-2009, 10:58
да се държи по сериозно,не харесвам лигльовците и надутите,и обичам да говори а не да мълчи и само аз да питам неща и аз да говоря все едно на стената
Глупости говорите! Има ги и такива,но има и много свестни момичета ;)
da e po drupnato...da e tu taka, tu taka..v smisal da e po trudno(za da e po-silna trupkata)razbira se da ne prekalqva, no kolkoto po trudno tolkova po-golqm 6te e interesa na momi4eto kum mom4eto...po slojnite ne6ta sa po-interesni(pone spored men)puk i taka razbira6 dali si zaslujava
добре де тук всички пишете едно а всъщност не е така :-o или поне така мисля
ако е вярно защо тогава нямам приятелка??????
добре де тук всички пишете едно а всъщност не е така :-o или поне така мисля
ако е вярно защо тогава нямам приятелка??????ми повредата не е в нашия телевизор :-D
запознай се с мене и ще видиш :)
golqmumnik
10-24-2009, 15:55
Искат мен и батко,ама нема. 8-)
shyshinka
10-24-2009, 17:04
важн е на първата среща да се грижи за разговора, да го поддържа..става някво тъпо като настъпи мълчание и не прави нищо..това е негова работа все пак ;)
eminemfenka
10-24-2009, 19:45
Перфектното момче..
*Да е само мой,да не изневерява..
*Да е луд/отворен..
*Първо да действа,после да мисли..
*Да се интересува от мен и да ме разбира..
*Да знае как да ти дигне адреналина..
:D
kombarka
10-24-2009, 19:58
Перфектното момче..
*Да е луд/отворен..
Абсолютно същото! :grin: да е някакъв олигофрен... :-D
Само бих добавила да не изневерява, но на моменти да ме кара да ревнувам само малко :-D
Перфектното момче..
*Да е луд/отворен..
Тогава аз съм на среща !! :)
silvana95
10-24-2009, 21:09
мн да се хили като мен 8-) :grin: и например не да е много обсебен от мен ами в смисъл като ме види да говоря с някое момче от моя клас не да ревнува а да забелязва такива неща и малко да се дразни :oops: ако може :oops:
SpeakSoftlyLove
10-25-2009, 01:53
Да бъде себе си! :) От там нататък всичко си проличава и нарежда.
Ама айде? :lol:
DevilWish
10-25-2009, 07:19
Не ми трябва момче, което да е перфектно. .
Трябва ми момче, което да знам, че е лудо по мен.
Не ми трябва най-популярния от групата. .
Трябва ми момче, което идва, когато имам нужда от него.
Не ми трябва момче, което да казва "тая женичка е с мен". .
Трябва ми момче, което казва "тази принцеса е моето момиче".
Не ми трябва момче, което прости прави всичко ..
а такова, което говори с мен, когато ми е нужно.
Не ми трябва момче, за което всяка вечер да се питам "Обича ли ме наистина?" . .
Трябва ми чувството, че е с мен завинаги.
Не искам момче, което ме дразни нощ и ден ..
Но такова, което поне се опитва да ме прави щастлива.
Не ми трябва момче, просто, за да си имам приятел . .
Трябва ми момче, което дава цялата си любов само на мен.
Добихте ли представа? :)
anyfany2
10-25-2009, 07:50
Ами аз искам да бъде възпитано и сдържано.. :) Разбира се, че е прекрасно, ако има и самочувствие.. Но той трябва да бъде себе си.. Нататък зависи изцяло от мен какво ще си помисля за него.. :) Не бих искала да е много мълчалив.. Малко може.. Прекрасно е, когато помълчим малко.. :oops: Просто така ми се струва, че се сближаваме.. Не обичам, когато от притеснение започва да бърбори неспирно.. :-D Наистина трябва да бъде себе си.. Да виждам, че не е на нокти.. хах.. Да бъде спокоен.. :) Наистина нещата са много.. Но трябва да не се прави на никакъв, защото по-нататък ще усетя, че се е правил.. Не трябва да има разлика в поведението му в момента на първото сваляне и по-късните свалки.. :-D
Нищо не казах и не обясних, ама карай.. :-D
Ами аз искам да бъде възпитано и сдържано.. :) Разбира се, че е прекрасно, ако има и самочувствие.. Но той трябва да бъде себе си.. Нататък зависи изцяло от мен какво ще си помисля за него.. :) Не бих искала да е много мълчалив.. Малко може.. Прекрасно е, когато помълчим малко.. :oops: Просто така ми се струва, че се сближаваме.. Не обичам, когато от притеснение започва да бърбори неспирно.. :-D Наистина трябва да бъде себе си.. Да виждам, че не е на нокти.. хах.. Да бъде спокоен.. :) Наистина нещата са много.. Но трябва да не се прави на никакъв, защото по-нататък ще усетя, че се е правил.. Не трябва да има разлика в поведението му в момента на първото сваляне и по-късните свалки.. :-D
Нищо не казах и не обясних, ама карай.. :-D
запознай се с мене и ще видиммм :) :P
важн е на първата среща да се грижи за разговора, да го поддържа..става някво тъпо като настъпи мълчание и не прави нищо..това е негова работа все пак ;)
Точно така направих с Дидка преди 2 месеца,и от първия ден на запознанството ни много яко яя разсмях и до днес все още има чувства къмм меннн :( Обича ги с чувство за хумор,а за другите - незнам =/
http://www.youtube.com/watch?v=WRkxQpUGRKo
guinessgirl
10-25-2009, 09:33
Глупости говорите! Има ги и такива,но има и много свестни момичета ;)
ти луд ли си бе?
еми аз...
забавни,умни,с интересно минало,настояще,бъдеще.. искам да има на какво да ме научи. обичам вулгарни и перверзни мъже също. но не прекалено.. искам да мога да се гушна в него и той да ме гали по косата,а след 10 минути да ми каже 'аре да си намериме некоя каше пейка и да ми духаш' примерно
разбрахте ме.. 8-)
cinderella_gugutka
10-25-2009, 15:02
трябва да е забавен,да ме изслушва и да знае какво иска и как да го полу4и.освен това трябва да знам 4е не е повърхностен.да е по-разли4ен от другите,да е доста щур (аз бързо се отег4авам) и да ми показва,4е ме желае (но естествено да не му е само за ... )
sladur4etyYy
10-25-2009, 15:06
момче намясто, че ми писна от безхарактерни лигльовци!!!
GodLovesYou
10-25-2009, 16:01
горкия аз
LoveRetroMusic
10-25-2009, 16:07
горкия аз
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
като се оригвам и им е яко. като пръдна получават оргазъм. като говоря за WoW и CS слушат внимателно. като се изсекна въздишат замечтано. просто е бе, по просто от главните букви....
Ами пропринцип да ме изслушва ,да ми търпи лиготиите , мисля,че
Тва за лиготиите като висша ценност ли е за тебе?
Батковците не ги търпят. 8)
Ами пропринцип да ме изслушва ,да ми търпи лиготиите , мисля,че
Тва за лиготиите като висша ценност ли е за тебе?
Батковците не ги търпят. 8)
Не и ако не... правиш други работи, да речем.
LoveRetroMusic
10-26-2009, 17:42
да се отнася добре с мен
и да е забавен, поне малко. : ))
kremen4eto
10-27-2009, 06:59
Тия нахаканите с големите самочувствия се оакват накрая 8-) но ме забавляват дам ... Чувството за хумор е много важно за мен ... само усмивки да има :) Падам си и по по-срамежливи, незнам защо. Обичам да виждам как трепери като ме види или като трябва да предприеме действие (срамежливи в границите естествено :P )
lovegaga
10-27-2009, 07:40
Абе,момичета не се правете! :lol: :lol: :lol: Всичките искаме да е някой,дето ни ходи по гъза-тука 2 мнения няма-и да обичате лигльовци и отворковци,не ви ли обърнат достатъчно внимание се почва с оплакването и до месец късате :-D :-D
Най-много искам да е някой забавен тип-смеха е едно от най-важните неща при мене 8-)
kombarka
10-27-2009, 12:11
Абе,момичета не се правете! :lol: :lol: :lol: Всичките искаме да е някой,дето ни ходи по гъза-тука 2 мнения няма-и да обичате лигльовци и отворковци,не ви ли обърнат достатъчно внимание се почва с оплакването и до месец късате :-D :-D
Най-много искам да е някой забавен тип-смеха е едно от най-важните неща при мене 8-)
Абсолютно несъгласна! :o Аз попринцип си падам по недостъпни момчета, дето хем ме карат да ревнувам, хем знаят как да ме накарат да се почуствам желана 8-) 8-) ... Винаги златната среда е най-добра! (пуу... вече и в рими говоря :razz: )
Marinchety
10-27-2009, 13:53
Не си падам по лиготиите и обесненията ... очаквам човека срещу мен да знае какво иска и да може да го казва направо!От там нататък за държание и всичко зависи и от двамата "каквото почукало, такова се обадило" :)