View Full Version : Лесно е на думи
Такам преди време писах няколко теми така да се каже бях в дълбока депресия ... и може да се каже че съм по добре от преди ... не казвам че напълно съм готова за нещо ново защото хората около мен очевидно незнаят какво искат.... И да сега съм сама и знаете ли не го бях виждала от година, но го срещнах в метрото с нея ... Знаете ли най- гадното беше че нещо в мен трепна и усетих как аз все още го обичам беше ме яд беше ми гадно, а те седнаха срещу мен и незнам дали го направи нарочно, но не ме погледна, а тя просто се изсмя като излезнах от метрото цялата треперех от нерви ... И що за приятели имам:Всичко ще се оправи,Ще ти мине обичайните клишета както знаете, а понякога както знаете си трябва приятелско рамо :) .... Та надявах се тук да полича по голямо успоение :)
ToniStoraro
12-03-2009, 17:38
е, то е ясно, че е седнал срещу теб, за да те дразни. Първо, какво могат да направят приятелите ти според теб? Под приятелско рамо нали не разбираш някой да иде и да ги набие? Те могат само да те подкрепят, като се опитат да те успокоят с думи. А това, което са ти казали, е вярно. Приеми го, той е с друга, продължи напред. Не мисли за него. И - няма страшно, нещата ще се оправят.
ivcheto0o
12-03-2009, 17:40
наистина трябва да се опита6 да го забрави6....знам 4е ниак не е лесно ,но не си заслужава да се измъ4ва6 за такъв дет дори не те поздравява все пак имате минало ...... :? Знам 4е в такъв момент 4овек наистина има нужда от приятели.....
sladur4etyYy
12-03-2009, 17:41
и моите приятели само тва казват, когато стане нещо, адски съм разочарована от тях напоследък. ама защо ли им се учудвам.. всеки се интересува от себе си и тва е.
за момчето- не съм чела другите ти теми или поне нямам спомен, така че не знам какво точно се е случило между вас, но тва, че дори не те е погледнал говори, че не заслужава изобщо да го мислиш. щом сте били заедно някога, поне някакво уважение би трябвало да има към теб, но очевидно му липсва достойнство и доблест дори за едно ''здравей, как си''. просто се опитай да не мислиш за него и продължи напред. и не се учудвай, че нещо ти е трепнало. нормално е, то е по- скоро от факта, че не си го виждала много време, отколкото от това, че още го обичаш.
За жалост да усетих тръпката от преди и да едно здравей не каза :)
valdesbg
12-03-2009, 17:43
Not again.... :-o
kidwestern
12-03-2009, 17:43
майна
PurpleDream
12-03-2009, 18:07
супер...
MaLkaTa_LaDy
12-03-2009, 18:39
Ооо вдъхнових се от мнението на nadeto0405...
Какво да ти кажа...ако ти кажа,че ще мине,това няма да промени нищо,защото в момента чувстваш болка.Ако ти кажа,че те разбирам,пак няма да променя нищо,защото двете сме напълно различни личности и преживяваме нещата по различен начин.Ако ти кажа,че напълно те разбирам,защото и аз преживях същото...какво от това,ти пак ще продължиш да страдаш...Истината е,че колкото и близки хора да имаме до себе си в такива моменти не е достатъчно,защото никой от тях не може да запълни празнотата,която е останала след,човека който сме обичали.Едва,когато срещнеш някой в който ще се влюбиш,едва тогава,ще отмине болката.Няма рецепта,но хората са казали,че старата любов се лекува с нова,всички други опити са хвърляне на прах в очите и ти сама си се убедила в това.Успех ти желая,дано срещнеш,някой,който да те обича и уважава и който да не те кара да страдаш... =D> =D> =D> Впечталена съм страхотно изказване
soul1199
12-03-2009, 19:49
незаслужаваш да страдаш за него,няма смисъл,просто в момента ти е гадно,защото той се е опитал да ти направи гадно,не си заслужава да се терзаеш,за такъв човек 8) :)
myNameIsImmortal
12-03-2009, 19:54
Охх.. наистина много гадно.
Ще се опитам и аз да помогна с някакъв начин, пък ако не успея, няма да се сърдиш.
Какво да се прави - такъв е живота, не винаги получаваме това което искаме, или по-точно не се получава така, както го искаме.. все оставаме с погрешни впечатления, грешни сигнали, хора, които фигурират като приятели, но са малко тези които наистина както ти казваш да ти "дадат рамо" и не само да ползват познатите клишета: "Всичко ще се оправи", "След време ще се чувства така, както се чувстваш ти" и т.н. и т.н.
Затова не можем да направим нищо по въпроса, но не трябва да се депресираме и ядосваме за това, защото по този начин вредим само и единсвено на себеси.. но не трябва и да се самообвиняваме, защото не всичко зависи от нас и сами не можем да си оправим всички проблеми.
Затова се усмихни и недей да обръщаш толкова внимание на случващото се до момента..
"Затвори очите си, понякога това помага." .. затоври очите си и си представи всичко така както искаш да е, и се стреми да направиш живота си така, както си си го представила. Единсвеното нещо, което може да ти отвлече мислите далеч от теб е нещо, което много обичаш да правиш и времето неусетно ще се ниже и спомените ще отлитат надалеч.. това че в предишния пост са казали: "Само новата любов лекува сратата" (или нещо подобно) не въобще вярно.. в смисъл да - вярно е, но ако наистина се влюбиш в някой, а не насила да се мъчиш да си я някой към който просто си казваш "о аз го харесвам, и вече не ми пука за стария" .. защото това ще влоши нещата..
Просто времето ще си каже думата и всичко малко по малко ще се пооправи.. не го казвам просто за да те утеша с него, а защото наистина става така.. е да не мога да кажа дали ще е другата седмица, или другия месец, или пък след 3 месеца, но рано или късно ще го забравиш, ще гледаш на всичко по друг начин..
Но какво да се правим, както и да се мъчим не можем веднага да се оттървем от проблемите..
Просто го карай по-бавно и по-спокойно. :)
Дано да съм успял да ти помогна. :)
Всичко ще се оправи, ще ти мине.
90 % от хората, които през определени периоди от живота си харесваме, или не ни харесват, или не са хората, за които ги мислим, или ни разочароват и т.н... Това ще ти се случва още доста пъти и просто не трябва да се вманиачаваш толкова и да страдаш по човек, който явно не е Момчето с главно М. Бъди оптимист! :)
SmartAsS
12-03-2009, 21:51
Прати му целувка по скайп !
Wrathchild
12-04-2009, 07:54
Какво очакваш да направят приятелите ти?
sunshinepp
12-04-2009, 09:24
трябва да забравиш за тва момче 1 година е достатъчно време.. не казвам, че е лесно, но е единственото решение..
valdesbg
12-04-2009, 09:48
Не свикнахте ли че сме кошче за душевни отпадъци в тая тема?
Квото и да направим/кажем/напишем след n седмици ще се появи пак същата тема.. :)
Неизбежно е, като приливите и отливите.
GR1G0R0V
12-04-2009, 10:15
Моят съвет е ако нямаш хоби да си намериш, запълвай си свободното време с интересни за теб неща, излизай повече с приятели, ЗАБАВЛЯВАЙ се и най-важното - сведи до минимум мислите за този нещастник, той просто не заслужава твоето внимание. Той не е първия няма и да е последен! И не се впрягай толкова, както казаха по-нагоре - прави са! Живота е пред теб.
И още нещо ще ти кажа, знам че ще ме разбереш:
Очи, които не се виждат се забравят!