View Full Version : въпрос към момчетата..
villytooOo
03-05-2010, 11:50
може темата да ви се стори тъпа или нещо от сорта , или пък да е имало подобна ( аз ненамерих ) :) ноо няма значение :д
.. така по същество (: : темата е предимно за момчета , въпросът ми е какви типове момичета харесвате (: .. дали слаби/дебели с големи или малки ц*ц* ии т.н. :-o :D
П.С. - а на който не му харесва темата да не си прави труда да пише или да има коментари като : "кви са тия глупости" .. "трябва да бъдеш сама себе си" или подобно (: нали за това са темите .. да е интересно 8-)
DoctorMouse
03-05-2010, 12:01
ааа.... разбира се че не някоя 210 килограмова "какичка" :D ... но не е няква анорексичка ... нормално тегло (50-65 кг.).. нормална височина (165-175 см [но всичко е относително де] ) ... красиво, сладко личице ... а относно за ц*Ц*те 8-) ... тука зависи какво предпочита момчето :D
НО... с риск да стана банален :D ... външноста не е всичко ... и характера има голямо значение...ще обясня: познавам момичета които са уникално красиви :shock: .... но коефицента на интелигнтност е колкото номера на обувките им :? ... ужасно тъпи дами... и всеки ходи с тях само заради телосложението ...
NeENormalen
03-05-2010, 12:31
Ей такива ми харесват (http://www.skatergirls.info/skater-girl-tn.jpg) Слаби хубави и с кецове :)
Annihilati0N
03-05-2010, 17:25
Нормално телосложение, нито дебели, пък да не говорим, че предпочитам да е по-едричка, но не и някой кокъл с 2 клечки за зъби забити в задника. :o
soul1199
03-05-2010, 17:40
:lol: един от моя клас ми каза,че за него идеалната жена е висока-1.20 и тежи 130 килограма :lol: :(
амии... по принцип харесвам дългокоси високи момичета. Чернокосите са с предимство и естествено да са с нормално тегло. 8-) :P
Annihilati0N
03-05-2010, 17:44
:lol: един от моя клас ми каза,че за него идеалната жена е висока-1.20 и тежи 130 килограма :lol: :(
По-добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш. xHAHxahxh :lol: :lol: :lol: :lol:
soul1199
03-05-2010, 18:01
По-добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш. xHAHxahxh :lol: :lol: :lol: :lol:да е,няма как :( :lol:
По-добре да я прескочиш, отколкото да я заобиколиш. xHAHxahxh :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz:
darknes4o
03-05-2010, 18:47
На мен ми харесват средни с средни цици направо перфект :D
не по малко от 2 метра
не по малко от 170 кг
не повече IQ от 50
valdesbg
03-05-2010, 18:53
не по малко от 2 метра
не по малко от 170 кг
не повече IQ от 50
Домашен булдозер :)
I approve!
filmimilmi
03-05-2010, 18:53
Момичета, важното е да сте хубави, а критериите за това са повече от ясни. Трябва да сте като манекенки или точно такива. А въпроси от сорта на това, кое най-много гледаме ние момчетата в момичетата просто са излишни. И да ви кажем, че рамерът на дупето и циците са си важни, вие какво ще направите по въпроса? Пластични операции ли, ще почнете да спортувате ли? Кво? Питам? Всичко си зависи от вашата нагласа към света. Поддържайте лична хигиена, ходете на козметик веднъж седмично, спортувайте за стегнато дупе и гърди. Така ще ни се харесате, а не само с една част на тялото. Не може да правите цици с банички, боза, бирени фъстъци, шоколади като за сметка на това забравяте за останалите си части от тялото - задника, бедрата, шията... Всичко е от значение!
cherinka
03-05-2010, 18:56
аз си падам по руси високи стройни мадами със средни цици
BlueParadise
03-05-2010, 21:34
Нормално салби,с кафява\черна\светло кафява коса ии другото е подробност :D
Everytime
03-05-2010, 21:38
ми с нормално телосложение.. нито мн дебела нито мн слаба :)
секи си има предпочитания ...... за мен моито момиче е перфекното 160 165 45 48кг кафяви очички като звездички :-P дулга коса естесвна : ) и нормлани гърди ;) една жена трябва да носи токчета :-) без кецове гуменки или ботушите за риба
секи си има предпочитания ...... за мен моито момиче е перфекното 160 165 45 48кг кафяви очички като звездички :-P дулга коса естесвна : ) и нормлани гърди ;) една жена трябва да носи токчета :-) без кецове гуменки или ботушите за риба
Това е един и същ тип обувка само дето едните са малко по-украсени. :-D
ChessLAB
03-05-2010, 23:23
Момичета които да ме заковът на място емоционално, начина им на разсъждения и мислене, с нормалана фигура нищо особено !