PDA

View Full Version : Уникално добрата плитка

balon4eeeee
03-15-2010, 15:05
http://prikachi.com/users/tan4eto91/2X.jpg

Аре кажете ми моля ви как да го направя това нещо без фризьорски услуги 8-) Кажете поне как се казва и да потърся сама . Или направо ще е сууупер ако ми дадете и клипче 8-)

sunshine955
03-15-2010, 15:50
как ще се направиш сама :-o
.. като плитката е отзад .. някой трябва д ате направи .. дори да не е фризьор ..

anna93
03-15-2010, 15:52
Сама няма да я направиш... Трябва да помолиш някои да ти я направи.

balon4eeeee
03-15-2010, 15:52
даа има кой да го направи въпроса е как

billytalent
03-15-2010, 15:54
Най-добре е на фризьор,на мен ми я правиха и всъщност се прави супер бързо,а изглежда много трудна

anna93
03-15-2010, 15:56
Според мен се прави лесно. Взимаш три кичува и почваш да плетеш. И през определено разстояние започваш да взимаш по тънък кичур отсрани и го добавяш към плитката и започваш и с него да плетеш... Дано да си разбрала, че не съм добра в обесненията :D

balon4eeeee
03-15-2010, 16:22
Да и аз така помислих че е и пробвах да го напрпавя ама нещо... на фризюор със сигурност ще се получи много по добре

mirelka9449
03-15-2010, 16:36
Според мен се прави лесно. Взимаш три кичува и почваш да плетеш. И през определено разстояние започваш да взимаш по тънък кичур отсрани и го добавяш към плитката и започваш и с него да плетеш... Дано да си разбрала, че не съм добра в обесненията :D
Да, точно така е :) А и то се вижда как е направено, обаче тея кичури, които ще се прихващат към плитката трябва да са хванати от вътрешната страна (ако ме разбра...) :)

TheOnee
03-15-2010, 16:43
това мога да го правя :)
правила съм на братовчедка ми.

пп: От кой град си?

Goddess
03-15-2010, 17:38
Най-добре е на фризьор,на мен ми я правиха и всъщност се прави супер бързо,а изглежда много трудна

Ама ако косата ти е етажирана не става, нали ? ;s
Колко струва бтв ? То вероятно е различно, ама ориентировачно...

billytalent
03-15-2010, 17:42

Моята също е етажирана,просто трябва да са ти по-дълги пластовете...нз колко струва,защото ми я прави братовчедка ми,фризьорка е и естествено не ми взе пари,но на черна коса както е моята не ми харесва как седи :)

Goddess
03-15-2010, 17:46

Моята също е етажирана,просто трябва да са ти по-дълги пластовете...нз колко струва,защото ми я прави братовчедка ми,фризьорка е и естествено не ми взе пари,но на черна коса както е моята не ми харесва как седи :)

А добре, не са ми толкова къси. :)
Е да, на черна предполагам, че не си личи особено и се губи ефекта.
Мдобре, ще питам фризьорката направо. ;д