View Full Version : Проблем с дупка на ухото
LaffyTaffy
06-04-2010, 10:44
На една приятелка на мястото на дупките на ушите й са се появили едни като топчета или пъпчици и много я болят, не може да носи никакви обеци.Та някой да знае за какво става въпрос и дали има някъкав начин да се излекуват и да се махнат ??
TheGirlNextDoor
06-04-2010, 12:21
и на мен са ми излизали...махнаха се сами :-|
На мен ми се случи абсолютно същото нещо. Даже на мястото на дупката ми беше станало едно топче и то гнойно. Беше много гадно, обаче то се спука. После дупката наполовина беше запушена и наполовина отпушена. Най-накрая се ядосах и си я пробих отново. Сега не си свалям обицата, за да не се запуши дупката отново. Свалям я само да си промия дупката на ухото и веднага пак я слагам. Ами по-хубаво е приятелката ти да изчака известно време и да види, дали дупката й ще се отпуши или ще се запуши изцяло. Най-добрият вариант , за който се сещам е да си пробие нова дупка на същото място!
^ И забравих да допълня. Кажи на приятелката си, ако си пробие дупка наново да си слага само златни или сребърни обеци. Въобще тея металните да не ги употребява! Тези металните могат да и направят повече проблеми. От личен опит го казвам.
LaffyTaffy
06-04-2010, 17:19
Благодаря ви много!
Да знаеш - кажи на приятелката си да не и купува обеци от тези, които са по 1-2 лева и да са сребърни и златни (както казаха преди мен)! Да знаеш, че от метални обеци може да се стигне до сериозни възпаления! :-o
FamauseBaby
06-04-2010, 18:05
от ментетата п0 90 стотинки тва се п0лучава .. :?