View Full Version : Най-после
sashto22
06-15-2010, 05:43
Дойде дългоочаквания 15 юни.Завършвам 6-ти клас....всичко е чудесно с изключение едно.Няма да виждам момчето в което съм влюбена.Цяло лято, като се замисля това са 3 месеца, но как , аз тази която ако един ден не го види по коридорите в училище се пита дали не му се е случило нещо лошо..как ще издържа!? Някои може би се пита как така съм влюбена, но просто така е , не може човек който постоянно мисли за въпросното момче, когато го види се чувства сякаш няма почва под краката си...и пеперудите в стомаха...Но аз съм сигурна че ще се правя...Не мисляете че чувствата и са взаимни...той категурично е казал че не ме харесва...не мога да го насилвам.Ако е щастлив така и аз ще бъда...но просто с мисълта за тия месеци....? :(
maximus1993
06-15-2010, 08:11
За съжаление да :(
sashto22
06-15-2010, 09:53
дам...дори и не успях да го видя, но все пак спомена за преживяното с него ще ме крепи през цялото лято
pisety000
06-15-2010, 10:23
и аз съм в това положение..харесвам едно момче...от доста време се закачаме.. и не мога да осъзная факта че няма да го виждам цели 3 месеца нищо друго не ни остава освен да чакаме да свърши дългото лято... или пък днес-последния ден от годината... поискай му скайпа или номера! Желая ти успех..Ако не се получи с скайпа или номера бъди силна и изтърпи лятото
MishaBabyy
06-15-2010, 10:43
и кво значи,че няма да го виждаш 3 месеца?Това да не ти е поставено като заповед?
То зависи от теб дали няма да го виждаш.Излизайте,било то и с компания...пък нататък ще разбереш дали имаш някав шанс
eatshitsfuckinbitchezhah
06-15-2010, 10:51
не
BlueFace
06-15-2010, 11:11
Охх, поредната любов на 12 :? Само филми си набивате .... :?
Ако смяташ че и той те харесва, сближете се, бъдете заедно през ваканцията.
Аууу, 6 клас. :shock: Пропуснах. Ами... снимаш го с телефона и си го гледкаш цяла ваканция, пък след 2 години прилагаш горния метод. :lol:
DevilWish
06-15-2010, 13:36
Как го правите това четене през редовете??Момичето каза, че той й е казал, че не я харесва.Просто го остави.Ще видиш, че за тези 3 месеца ще го забравиш ;)
sashto22
06-15-2010, 14:16
MishaBabyy
Повече от фен
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 12:43 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
и кво значи,че няма да го виждаш 3 месеца?Това да не ти е поставено като заповед?
То зависи от теб дали няма да го виждаш.Излизайте,било то и с компания...пък нататък ще разбереш дали имаш някав шанс
ами защото лятото заминавам
ThePowerOfLove
06-15-2010, 14:21
Спокойно, бре, пак ще се видите. Аз бих мислила над това, което той е казал, а не кога ще го видя.
sashto22
06-15-2010, 14:32
ThePowerOfLove
Реших да не мисля над думите му защото., за мен той не знае какво иска...един път казва че не ме харесва, следващ казва на приятелите си че имам шанс и можело с времето да се влюби с мен, един път се закача с мен, а следващия се прави че не ме вижда.
stephanieee
06-15-2010, 14:59
да наистина е много гадно...миналата година харасвах 1 момче от училище, но той не знаеше, че съществувам след 15 юни изобщо не сам го виждала, защото се преместих в друго училище и постепенно го забравих...спокойно и ти ще го забравиш рано или късно просто бъди силна :-P
Лятото е пред теб - море, почивка. Намери си някакво занимание и ваканцията ще отмине неусетно, да не говорим, че почти няма да се сетиш за въпросното момче.
Paramour
06-15-2010, 16:26
Ако смяташ че и той те харесва, сближете се, бъдете заедно през ваканцията.
Аууу, 6 клас. :shock: Пропуснах. Ами... снимаш го с телефона и си го гледкаш цяла ваканция, пък след 2 години прилагаш горния метод. :lol:
+1! ;д :lol: :lol:
Как го правите това четене през редовете??Момичето каза, че той й е казал, че не я харесва.Просто го остави.Ще видиш, че за тези 3 месеца ще го забравиш ;)
Еми видяхме го... щото тях ся кат ги хване пубертета и всеки месец (ако не и всяка седмица) различни момчета/момичета ще харесват. ;д Тъй че може да има шанс другата година да станат нещо повече от съученици. 8-) 8-) 8-) 8-)
bobito_th
06-15-2010, 16:41
Дойде дългоочаквания 15 юни.Завършвам 6-ти клас....всичко е чудесно с изключение едно.Няма да виждам момчето в което съм влюбена.Цяло лято, като се замисля това са 3 месеца, но как , аз тази която ако един ден не го види по коридорите в училище се пита дали не му се е случило нещо лошо..как ще издържа!? Някои може би се пита как така съм влюбена, но просто така е , не може човек който постоянно мисли за въпросното момче, когато го види се чувства сякаш няма почва под краката си...и пеперудите в стомаха...Но аз съм сигурна че ще се правя...Не мисляете че чувствата и са взаимни...той категурично е казал че не ме харесва...не мога да го насилвам.Ако е щастлив така и аз ще бъда...но просто с мисълта за тия месеци....? :(
Вашата любов край няма :? Той не те харесва ама ти се натискаш, мислейки си, че ще се получи нещо. Бил ти казвал, че те харесва след това, че не те харесва => играе си с теб. Горе казаха намери си занимание излизай с приятелки и всичко ще е окей. До края на лятото ще си забравила, че е съществувал. Все пак не е единствен. Нищо лошо няма да му се случи, но вероятността да го блъсне кола, автобус, влак, НЛО не е малка 8-)
п.п. като се хванете с вашите драми край нямате. Оо да и няма да е зле това лято да отвориш някой учебник по български.
Ее аз мисля да дам акъл на момето,понеже сега съм изпаднала в същата дупка :lol: .Значиии излизай с приятелки,гледай колкото се може повече да си навън ,разсейвай се с нещо....търси нова компания и ако е било само увлечение ( а не като при мен направо обичане :D ) в началото на новата уч.година няма да има помен от тръпка и бля бля.Просто направи си сама равносметката струва ли си....
soul1199
06-15-2010, 19:03
И аз след 15 дни свършвам(хар едно момче от класа).Та ти нямаш ли му скайп нещо,или пък поискай от някой да ти даде за да може да си пишете и да излезете,а пък и има и друг варянт,после на 15 септември вече да не го хар. 8-)
Я се кефи на лятото, не мисли за някъв пущиняк...
да :cry: При мен най - гадното в цялата работа, е че съм 7-ми клас и се махам от моето училище. От сега нататък ще го виждам много рядко освен ако не намеря начин през лятото да се срещаме, макар че леко трудно ще стане. Тъкмо започна толкова мило и сладко да се държи с мен, а сега край.. :cry:
frozendeath
06-16-2010, 03:16
Оооо да, ама при мене няма да е само за лятото, щото той тази година завърши........ Е, надеждата ми е, че каза, че ще наминава в часовете по актьорско ;Д
tanch3t093
06-16-2010, 11:15
Я се кефи на лятото, не мисли за някъв пущиняк...
А тъй. ;) Иначе не съм изпадала в такова положение
ilko0214
06-16-2010, 11:21
Охх, поредната любов на 12 :? Само филми си набивате .... :? Точно, само романтики гледате и после, изкопирате филма, а не осъзнавате, че само филм. Пуснете си някоя комедийка и се заблявайте, по - добре излизай с приятелки и се забавлявай, отколкото да стоиш пред ТВ-то и да гледаш романтика и да плачеш за съоченичето си.., пък и можеш да срещнеш някой, който ще те хареса :)