View Full Version : На лагер съм а искам да съм във форма
mimka1998
07-21-2010, 22:24
Здравейте.Знам че има много подобни темино...Та искам да питам дали можете да ми кажете ефектифен начин за да отславна с около 7 кг за около 25 дена но ако може да не е с диета а с упражнения.Моля Ви.Благодаря Ви предварително
krokkrok
07-21-2010, 22:27
Аз харесвам упражненията на Синди :) http://www.zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1 ,но все пак не може да се тъпчеш с шоколад и чипсове и да очакваш да отслабваш.Не ти трябва много стриктна диета,просто наблягай на плодовете и зеленчуците докато им е сезонът(най-вече).
mimka1998
07-21-2010, 22:29
мерси аз гледам да се ограничавам но ако има и други мнения благодаря и на тех
malka_sladkka
07-21-2010, 23:26
Според мен е малко вероятно да свалиш 7 кг за 25 дни...Трябваше по-рано да се сетиш :) :)
Според мен е малко вероятно да свалиш 7 кг за 25 дни...Трябваше по-рано да се сетиш :) :)
Тя и да успее, след това ще си върне свалените кг. двойно.
Harum_Scarum
07-22-2010, 10:07
Глад му е майката.Аз преди 3-4 месеца свалих 17 кг. за 1 месец и половина.Със здравето никакви проблеми нямам.След това малко по малко си възтанових предишния начин на хранене и не съм си върнала килограмите двойно.Важното е да не се нахвърлиш веднага след диетата да ядеш като невидял.. :-D
П.С. Не искам да и давам лош пример.При мен тези 17 килограма ми бяха над идеалното тегло,и може би затова ги свалих толкова лесно.След като си достигнах "идеалното тегло" не мога да кача вече (колкото и да ям) и не мога да сваля,но се чуствам много добре в кожата си.
НИКАКЪВ ГЛАД! ПОСЛЕ ВРЪЩАШ ДВОЙНО.А Аз в състезателен период съм постигал 5-6% подкожни...
просто трябва войнишка дисциплина и стриктно ядене.И все пак 7 кг за 25 дена са си мноого :-o
mimka1998
07-22-2010, 12:42
мерси но мисля около 7 не съм казала то4но и 5 ще свършат работа мерси
o.О кви диети, къв глад, кви пет лева?! Та момичето е на 11/12!!
Каза, че иска упражнения.
Яж здравословно, ходи да бягаш, карай колело/ролери, прави дълги разходки сред природата, скачай на въже .. и след време гаранция, че ще влезеш във форма ..
Яж здравословно, ходи да бягаш, карай колело/ролери, прави дълги разходки сред природата, скачай на въже .. и след време гаранция, че ще влезеш във форма ..
"След време"?,перфекна си и ти нямам думи...милички колежки,7 кг за 25 дни е мнооооооого малко вероятно да се свалят ... има разни медикаменти ама тя е на 11/12 години и не бих и ги препоръчал защото не са за нейните години....за да се вкараш в неква форма ти трябват тренировки и хубава диета 3 даже и 4 месеца преди лагера....късно си се сетила !
"След време"?,перфекна си и ти нямам думи...милички колежки,7 кг за 25 дни е мнооооооого малко вероятно да се свалят ... има разни медикаменти ама тя е на 11/12 години и не бих и ги препоръчал защото не са за нейните години....за да се вкараш в неква форма ти трябват тренировки и хубава диета 3 даже и 4 месеца преди лагера....късно си се сетила !
много ясно, че след време.. то да не става за 2 дена :?
ти го каза 3/4 месеца трябват ПОНЕ ..
Sweet_Play_F
07-22-2010, 14:25
Напълно възможно си е..Тичай 3 пъти на ден по 20 обиколки,плуване 3 пъти в седмицата с треньор,застоявай се на 1 място колкото се може по-малко и ограничи яденето МНОГО и си готова. :)
RainbowGirl
07-22-2010, 14:59
Ако искаш да отслабнеш в областта на корема.. въртене на обръч. Аз въртя 30 минути на ден от г/д 2 седмици и има видим ефект ( не е голям, но пак има ефект) Карането на колело помага. Плуването също. И упражненията "Pump it up" имат голям ефект. И.. упражненията трябва да ги съединиш със здравословно хранене. Няма как да отслабнеш ако се тъпчеш с чипсове, шоколади и т.н. Наблегни на Плодовете и зеленчуците. :)
Карането на ролери и/или колело не е удачен вараянт,защото все пак има и нанадолнища :D .Скачане на въже плуване и здравословно хранене.НЕ ГЛАДУВАНЕ ,а хранене! :)
canyoufeeltheemotion
07-22-2010, 17:48
Глад му е майката.Аз преди 3-4 месеца свалих 17 кг. за 1 месец и половина.Със здравето никакви проблеми нямам.След това малко по малко си възтанових предишния начин на хранене и не съм си върнала килограмите двойно.Важното е да не се нахвърлиш веднага след диетата да ядеш като невидял.. :-D
П.С. Не искам да и давам лош пример.При мен тези 17 килограма ми бяха над идеалното тегло,и може би затова ги свалих толкова лесно.След като си достигнах "идеалното тегло" не мога да кача вече (колкото и да ям) и не мога да сваля,но се чуствам много добре в кожата си.
За да свалиш 17кг без усилия си била поне 117
Harum_Scarum
07-22-2010, 18:41
Не..Бях 72 :)