PDA

View Full Version : Не е същото..

yYniiKaLnAa
07-28-2010, 17:11
С бившия ми се разделихме преди около месец.. Преживях го много трудно (дори все още имам доста силни чувства към него) .. Точно след като скъсахме се появи друго момче, което супер много харесвам, но не мога да се влюбя в него .. въобще няма тръпка .. не е както с бившия .. Все едно нещо ме спира да имам същите чувства към него, каквито имах към предишния .. и не мога да разбера защо се получава така ..

Valento
07-28-2010, 17:13
С бившия ми се разделихме преди около месец.. Преживях го много трудно (дори все още имам доста силни чувства към него) .. Точно след като скъсахме се появи друго момче, което супер много харесвам, но не мога да се влюбя в него .. въобще няма тръпка .. не е както с бившия .. Все едно нещо ме спира да имам същите чувства към него, каквито имах към предишния .. и не мога да разбера защо се получава така ..

Опитваш се да видиш бившия си в това момче,и така ти е още по-трудно,съвета ми е ... не се обвързвай за момента с друго момче щом имаш чувства към бившия ти ... защото така ще ти е още по-трудно...

3oPuTy
07-28-2010, 17:15
Получава се така,защото прекалено много бързаш със започването на нова връзка.

Elenichkaa
07-28-2010, 17:25
.. и не мога да разбера защо се получава така ..
Ами не бързай да се обвързваш с 'новото' момче. изчакай да поотминат 'чувствата' към бившия.ще е скоро,споко!

Kukumqvka
07-28-2010, 17:25
Почини си малко,остани сама.

findthetruth
07-28-2010, 17:34
ами ако все още имаш силни чувства към предишния естествено че ще ти е трудно с новия.
За да можеш да обикнеш някои отново ще трябва да се убедиш сама себе си че предишния наистина не е бил подходящ за теб и че няма за какво да съжаляваш (ако наистина е така резбира се). също така- обикновено времето помага да си изясниш тия неща, но може да са необходими 2-3 месеца... зависи наи-вече от теб :)
основното е да си изградиш завършек на старата връзка- да си изясниш всичко за да освободиш съзнанието и сърцето си от съмненията.
успех! :)

MartyParty
07-28-2010, 17:38
Не се насилвай да се влюбваш в него. :? Харесваш го, приятно ви е заедно.Аз не виждам проблем, освен ако той не те притиска.
От друга страна... Ако си сигурна, че връзката ви с новото момче не е това ,което трябва да бъде- най добре ще е да си дадеш малко почивка откъм момчета.

GossipGirl89
07-28-2010, 17:38
И аз преди време бях в същата ситуация. Така се получава, защото все още имаш чувства към бившия ти и ти се струва някак нереално да бъдеш с някой друг. Малко или много, дори и несъзнателно, търсиш бившия в новото момче. Ще те посъветвам същото, което ти казаха вече - не бързай да се обвързваш толкова скоро след раздялата. Изчакай малко да утихнат чувствата към бившия и след това се хващай с нов

Bolux
07-28-2010, 17:44
Опитвай се да не мислиш эа бившия и всичко ще се нареди

SmilezZz
07-28-2010, 18:55
Както ти казаха по-горе "Опитваш се да видиш бившия си в това момче,и така ти е още по-трудно" - наистина не се прибързвай да започнеш нова връзка..Дай си малко почивка и нека малко чувствата ти да "поутихнат"..Не мисли толкова за бившия си и не прибързвай да започнеш нова връзка..

justonegirlwithonehope
07-28-2010, 20:08
Не се опитвай да одавиш мъката по бившия си в нова връзка.АБсолютно грешно е.А и нищо не се получава, понеже ти се опитваш да видиш в новото момче именно стария си приятел.Сравняваш ги, той е като образец за идеал.Глупаво е.Първо преудолей мъката и тогава се хвърли в нова връзка.

sasha_90
07-28-2010, 20:13
Не мога да разбера за къде бързаш.Минал е едва 1 месец.Нормално е да се чувстваш така.

Sunnnnnnnnny
07-28-2010, 20:18
ами остани сама .. изясни се със самата себе си :)
ако имаш чувства към бившия и започнеш нова връзка въпреки това ше се объркаш страшно много .. и вече няма да знаеш какво към кой изпитваш.