View Full Version : Как да направим мъжете си по-издръжливи в секса ?
make_you_mine
09-27-2010, 00:17
Ами моят приятел след като е свършил вече веднъж и рядко има сили за втори път,да не говорим,че се случва да му спада.. Как може да го направя по-издръжлив на секс или как да му помогна,за да се справи с тези проблеми ? Правя му орална любов,дива съм,страстна съм,пъшкам си по принцип,той ми казва,че аз съм просто удивителна,но има някаква физическа бариера пред него,която се чудя как да преодолеем заедно. Без презерватив му е хиляди пъти по-добре,но често аз се притеснявам да не използваме и си караме със. Та,идеи как да го накарам да се отпусне Напълно,да забрави за проблема със ''спадането'' и да издържа маалко повечко,а и повече от веднъж ? Мерси.
henrietta
09-27-2010, 06:27
Жен-шен с пчелно млечице, продават го в Пикадили и китайските магазини. Малко е странно на вкус в началото, но свикнеш ли е безумно вкусно.
Ако не помогне, се обади пак.
Greennight
09-27-2010, 07:52
Според мен,ако правите секс по рядко и ако се възбуждате повече,ще издържа,но може и да греша не знам....
hamilcar
09-27-2010, 08:03
Преди време когато го правих без презерватив при свършване повтарях, а понякога и потретвах. След като започнах да го правя само с презерватив честно казано не ми се занимава, за втория и третия път.
Та искам да кажа, че може би на твоя приятел просто не му се занимава постоянно да си играе с тези презервативи, но пък с тях е по-сигурно. Затова ги използвам и аз.
dimitar_ak
09-27-2010, 08:18
Проблема ви е, че правите планиран секс. Секс се прави като се появи желание за него. Тогава не трябват специални техники за възбуждане
Проблема ви е, че правите планиран секс. Секс се прави като се появи желание за него. Тогава не трябват специални техники за възбуждане
Най-смисленото мнение.. :-o
serenityFX
09-27-2010, 10:28
за разлика от твоето ?!
за разлика от твоето ?!
Интересно, защо ме провокираш? Изобщо нямаш ли си друга работа путе ? 8)
Shadowsogirl
09-27-2010, 12:40
Какво значи не му се занимава втори и трети път с презерватив? Мързи го да го сложи, не му харесва или...? Баси причината да не го направите още веднъж..
Ако проблемът е че няма енергия - спорта му е майката.Сигурен съм,че всеки спортист тука може да се похвали с енергичност и издръжливост ;)
Lavender
09-27-2010, 13:47
Ако проблемът е че няма енергия - спорта му е майката.Сигурен съм,че всеки спортист тука може да се похвали с енергичност и издръжливост ;)
+ ако не спортува редовно , ще е слаб физически и ще се изморява бързо ...
ето примерно аз всеки ден ходя на тренировки и т.н. и съм доста активен непрекъснато :D
+ ако не спортува редовно , ще е слаб физически и ще се изморява бързо ...
ето примерно аз всеки ден ходя на тренировки и т.н. и съм доста активен непрекъснато :D
Ако прави секс всеки ден също ще е издръжлив ... и на текове и на норми ... секса сам по себе си е спорт ...
Така си е,но ако тренира нещо,ще е и по здравословно. Да почва футболче,пък ако е дългуч като мене да почва баскет.
TheAnnoyingAwesomnes
09-27-2010, 14:00
А нали съзнавате, че то си е и до човека ? Има мъже, които просто НЕ могат да го дигнат 2ри път и тва си е. Ако има проблеми някакви също може да доведе до такива неща. Както каза Димитър, секс по план не се прави, щото планирания секс води до провал и разочарования... А това, че ти си мислиш, че той трябва и може да прави 2ри 3ти...... 15ти тек, не означава, че той иска или го може.
А само любопитно, колко време продължава първия път ?
tanch3t093
09-27-2010, 17:40
Напоркайте се като за последно и бъди сигурна, че няма свършване .. :P
Rebirthing
09-27-2010, 19:18
И защо е нужно да се повтаря и потретя ?! Ако получаваш оргазъм първия път, не си ли даваш някаква почивка ? Тези мъже не са някакви парцали, че да се изстискват по цели нощи (или дни 8-) ). А иначе по темата: да използва някакви афродизиаци.
Това.
+ правете го по-често. Колкото повече свиква, толкова по-спокоен ще бъде. Почти всичко е на психическа основа. Планираният секс е отвратителен... и поне при мен се случва точно тогава най да не ми се ще.
Да да... Така си мислиш ти. ;)
juveteam
09-28-2010, 14:47
хахха,но пък така може накрая да им писне и на 2мата и да не свърши нито единия и да са разочаровани накрая и 2мата...... :-P :-P :P :P :lol:
torresinho
09-28-2010, 19:43
Булка, зависи от много неща.
Пример: Преди седмица с приятелката ми свърших 2 пъти за 15 минути, а е имало случаи, когато съм издържал мноооооого над това. Сигурно много го възбуждаш и си играеш с него преди секса? :)
YkRaIn3ca
09-28-2010, 22:24
+1 съгласен съм преди и аз бях така като бях на 14 имах го същия проблем а той небеше че неможех да го дигна а ми минаваше желанието за секс с тия презервативи след кат свърша 1 път... :) ноо последните няколко години откакто си тренирам често мога да свърша и 4 пъти без да ми мръдне патката (за тия дет ще се заядат 100% БЕЗ ВИАГРА!) такаче няма да е зле да го направиш малко по издържлив физически няма да навреди гарантирам думите могат да ми ги подвъртат и пичовете преди мен които писаха тъй че маце в спорта му е майката ааа и още едно съветче разнообразявайте малко с позите щот може да казва 1 но повярвай ми омръзва :)
AlexanderAtanasov
09-28-2010, 22:57
хахха,но пък така може накрая да им писне и на 2мата и да не свърши нито единия и да са разочаровани накрая и 2мата...... :-P :-P :P :P :lol:
Прав си,но трябва да се рискува или ще стане или и да са го правили няма да помнят нищо на др. ден.. :D :grin:
Ами моят приятел след като е свършил вече веднъж и рядко има сили за втори път,да не говорим,че се случва да му спада.. Как може да го направя по-издръжлив на секс или как да му помогна,за да се справи с тези проблеми ? Правя му орална любов,дива съм,страстна съм,пъшкам си по принцип,той ми казва,че аз съм просто удивителна,но има някаква физическа бариера пред него,която се чудя как да преодолеем заедно. Без презерватив му е хиляди пъти по-добре,но често аз се притеснявам да не използваме и си караме със. Та,идеи как да го накарам да се отпусне Напълно,да забрави за проблема със ''спадането'' и да издържа маалко повечко,а и повече от веднъж ? Мерси.
Това мила е от това че момчето няма опит в секса, с времето всичко ще се оправи, ще може и повече и ще е по възбуден, трябва да можеш като жена да го предразположиш, не почваите секса веднага, бъзбудете се малко, целуваите се бараите се и така, гледаи да го предразположиш и така но преди всичко е от опита, след време ще може много много повече, повярваи ми ще видиш че съм права. поздрави Ваня :)
[quote="TheAnnoyingAwesomnes"]А нали съзнавате, че то си е и до човека ? Има мъже, които просто НЕ могат да го дигнат 2ри път и тва си е. =quote]
Да, това е вярно! На мене толкова рядко ми се случва да успея да я гръмна още веднъж. 8-)
Може пък и да не иска? Пича си направил кефа и си казва: "Бал съм я, да се спасява."