PDA

View Full Version : Има ли как?

sunshine773
11-19-2010, 19:59
Наистина имам нужда от съвет, защото не знам как да постъпя. Ходех с едно момче известно време, но в един момент реших, че не искам вече да съм с него... Той е много добър човек и ми беше много трудно да го оставя, НО сега аз съжалявам за това, което направих и не мога да спра да мисля за него. Той знае, че ми липсва, но казва, че не може да ми прости това, което съм направила и въпреки това казва, че не ме е забравил.. Виждаме се всеки ден и не мога да продължавам така.. Кажете ми, има ли как да го накарам да ми прости?

w0sh
11-19-2010, 20:01
Изпей му песен.

izlishna
11-19-2010, 20:07
Обясни му, че си решила да го оставиш, защото според теб е нямало шанс да продължите напред заедно, но вместо това си осъзнала точно обратното, че не можеш без него..

sunshine773
11-19-2010, 20:14
Обясни му, че си решила да го оставиш, защото според теб е нямало шанс да продължите напред заедно, но вместо това си осъзнала точно обратното, че не можеш без него..

Ами аз му го казах, извиних му се няколко пъти, но нямаше никакъв резултат..

izlishna
11-19-2010, 20:17

Сигурно му харесва да вижда разкаянието ти.. Спри да му обръщаш внимание за определено време и ще те потърси той..Не се отказвай!

sunshine773
11-19-2010, 20:23

Сигурно му харесва да вижда разкаянието ти.. Спри да му обръщаш внимание за определено време и ще те потърси той..Не се отказвай!

Да, мисля че това е един добър вариант.. Надявам се, че наистина ще има резултат! Благодаря ти :-)