PDA

View Full Version : Как да обясним на фризьора...

oTPoBHa
12-26-2010, 18:34
..какво точно искаме.
Номера да донеса снимка на подстрижката дали работи? Някой правил ли го е?

SummerDream
12-26-2010, 18:39
Не знам, обаче лично за мен е супер тъпо и смешно да отидеш на фризъор, носейки му снимка..толкова ли не можеш да му обясниш сама какво искаш ?

titinkaa
12-26-2010, 18:58
Аз сама си обяснявам какво искам,тя ме разбира и го прави.До сега снимка не съм носила.

oTPoBHa
12-26-2010, 18:58
Не, просто не владея "фризьорски език" и не мога да кажа на фризьора "къде да филира, за да изглежда еди как-си", защото просто не знам и не съм длъжна да знам. Аз съм си най-обикновен клиент и обяснявам със свои думи :) И проблемът е точно в това - ако обясниш по начина, по който ти го разбираш, рискуваш фризьора да те разбере погрешно и да те направи точно обратното, на това което ти искаш!

LipSy
12-26-2010, 19:04
Аз съм носила снимка. Номера проработи наистина. По друго е когато фризиьорът го е видял как искаш. Наистина ефекта е много по-голям отколкото да обеснявам със 1000 думи и пак да не ме разбере! Пробвай и ти! :)

britzy
12-26-2010, 19:09
Не знам, обаче лично за мен е супер тъпо и смешно да отидеш на фризъор, носейки му снимка..толкова ли не можеш да му обясниш сама какво искаш ?

SmilezZz
12-26-2010, 19:13
Аз си нося снимка на това,което искам..
Преди не носех,обаче винаги не успяваха да ме
разберат какво искаш и аз реших да действам така..
- Въобще не е смешно..Друго е фризьора да види и
да разбере какво искаш,а не да те направи на нищо..

oTPoBHa
12-26-2010, 19:17
Аз съм носила снимка. Номера проработи наистина. По друго е когато фризиьорът го е видял как искаш. Наистина ефекта е много по-голям отколкото да обеснявам със 1000 думи и пак да не ме разбере! Пробвай и ти! :)
Нали :) То това им е работата на хората и като видят снимка, веднага ще им стане ясно и даже ще ги улесниш :D
Една фризьорка преди време ми обясняваше как била развила страхова невроза от обяснения на Разбирачи :D :D :D :D
Направо и съчувствам :D :D :D

vagarious
12-26-2010, 19:21
И аз често показвам снимка, за да не се излагам в опита си да обесня.И на тях, и на мен ми е много по-лесно. :? :)

Harum_Scarum
12-26-2010, 19:28
Нося снимка и винаги ме прави точно така както искам..
!много е относително за фризьора! :)

brokeninside13
12-26-2010, 19:37
Нося снимки аз....Няма как точно да му обясня какво искам.
Ам да питам нещо...Къде в София има наистина ДОБЪР фризьор? Независимо от заплащането и т.н?

koni
12-26-2010, 19:37
Зависи дали иска да те разбере. Често просто им е по-лесно или по-изгодно да се правят, че не си обяснила добре.

LoveHurT
12-26-2010, 19:46
на телефона поглежда снимката за 1мин ии резултатът е 1:1,
най-добрата просто!!

hotxxmess
12-26-2010, 19:56

Vsmile
12-26-2010, 20:45
И аз често показвам снимка, за да не се излагам в опита си да обесня.И на тях, и на мен ми е много по-лесно. :? :)

+1 : ))

kalit0y
12-26-2010, 20:49
Аз също нося снимка! Според мен ще ми направи косата по-добре ако види снимка! Би ли рискувала да ти напрявят няква прическа с която ще приличаш на маимунски задник???

darrie
12-27-2010, 12:36
oпределено! както и да обясниш, не винаги могат да те разберат .. най-добре да видят. няма нищо смешно и срамно. после като не стане хубаво тогава е смешно и срамно. (не винаги ест!)

whitebunny
12-27-2010, 18:04

michaelasos
12-27-2010, 22:02
И аз съм носила снимка и определено работи... Поне аз лично не искам да рискувам да фризьора да ме разбере погрешно и после да съм недолна. Ако искаш нещо конкретно най-добре действай със снимка. Повечето фризьори също предпочитат така, защото знаят точно какво искаш.

letmetellyou
12-28-2010, 12:23
Носила съм снимка, а и самите фризьори казват, че е по- лесно със снимка, а не 10 минути да се опитваш да обясниш и накрая като не стане както ти си искал, да се цупиш, че не те били разбрали :)