View Full Version : Бихте ли тръгнали с ...
Първо се извинявам за тъпото заглавие, не успях да измисля друго, което не подсеща хората за подфорума "Здравни проблеми и болести". Май така беше де :)
Та ей сега като се мих, забелязах в огледалото, че долните ми предни зъби не са равни. Имам предвид предните 4. Всъщност аз го видях когато бях някакси под ъгъл, иначе ако някой ме гледа очи в очи трудно би се забелязало (не говоря буквално в очите :D).
Та въпросът ми е : бихте ли тръгнали с някого, чиито зъби не са прави ? Говорим за порядъка на 2-3 зъба, не цялото му чене да е разбъркано :)
TheBeliever
01-31-2011, 20:56
Търсиш си кусури ли? Не всички имат холивудски усмивки. Това, че зъбите ти не са идеално прави не те прави по-малко човек.
Конкретно на въпроса - да бих. И на приятеля ми зъбите не са идеални, но това по никакъв начин не влияе на чувствата ми към него.
И какво общо имат ..ъъ зъбите с чувствата?
О Боже Боже :? :? :? :? Аз самата,която 4 години носих шини,нямам перфектни зъби и това не ми пречи да имам гаджета-какво остава за теб?Естествено ако си ги поддържаш няма проблеми,но да ми тръгнеш с немити етц. просто не става-зъбите не са най-важното,те са само едно от хилядите звена :)
bibi7352
01-31-2011, 21:09
1. Щом чак сега си забелязал, че зъбите ти не са равни, мислиш ли, че другите го забелязват? Или очакваш, че момичетата ще ти заглеждат зъбите, за да видят дали случайно някой е крив?... :?
2. И Роналдиньо няма идеалните зъби, пък виж колко много почитателки има.
3. Ако си нямаш работа, да си търсиш комплекси не е най-подходящото занимание... :)
vampire_girl_
01-31-2011, 21:12
Търсиш си кусури ли? Не всички имат холивудски усмивки. Това, че зъбите ти не са идеално прави не те прави по-малко човек.
Конкретно на въпроса - да бих. И на приятеля ми зъбите не са идеални, но това по никакъв начин не влияе на чувствата ми към него.
И при мен е същата работа :) И честно да ти кажа не ми пука...все пак не някакъв трагичен случай.Намирам усмивката му за най-прекрасната на света :)
Разбира се, че бих. Моите също не са перфектни. Всеки човек си има предимства и недостатъци, и тъй като никой не е повече или по-малко от останалите хора няма право да ги съди. Не се задълбавай в дреболии. :)
TheTiger
01-31-2011, 21:36
Мдаа.. аз едно време много се бях запалил по 1 момиче с криви зъбки :}
голяма симпатяга, а и в даскало бях виждал едно момиче с брекети, тя още по-голяма сладурана .. мноо ме радваше :)
П.С: кривите зъби придават по-голям чар :}
А ииии,
като говорим за холивудски усмивки -> моята е крива :D
смисъл такъв, че е като марката найк :D oт 1та страна е по-разширена :shock: :lol: :lol: :lol:
... мазал съм я с какви ли не балсамища, какви ли не масажи -> няма и няма .. :D все крива си сиди :lol:
Добре де, няма нужда от възклицания D: Просто се замислих и исках да попитам тук :) Пък да си търся кусури - нещо не ме кефи да седя пред огледалото и да се гледам :)
@poncho - принципно нищо, но имат значение за първото впечатление :)
ForzaFelipe
01-31-2011, 22:03
Аз имам брекети и след 2 седмици ги свалям и нямам такъв проблем вече :razz:
И дори и да имаш криви зъби пак ще те харесват споко...
TheNewReligion
01-31-2011, 22:06
Ми, не бих тръгнала, разбира се. Принципно преди да тръгна с някого, го водя на стоматолог. Ако се окаже, че има повече от два кариеса или три пломби, си обирам крушите, пък какво остава за криви зъби...
П.П.: Тайгъре, защо трябва да се лъжем? Придавали чар...глупости. Виж, ако имаш брекети по става, ама иначе...
sasha_90
01-31-2011, 22:09
Никой няма идеални зъби.Има толкова много хора със счубени,криви или не напълно бели зъби,но не са сами.Не се притеснявай за 3-4 зъба,които не харесваш как изглеждат.Просто си намери момиче и я впечатли с характер и чувство за хумор.Тогава ти гарантирам,че няма да забележи "проблемните ти" 3-4 зъба.
Не е проблем ако не са равни, проблем е ако няма с какво да се сравняват 8-)
Daydreamer3
01-31-2011, 23:22
О боже.
nezabelejimata96
01-31-2011, 23:30
:D Извинявай че ми стана смешно, но това да ти е проблема. Никой няма идеална усмивка. Всеки има някакъв проблем дори да не се забелязва. А и никой няма да тръгне да изследва дали зъбите са ти прави или леко криви. Идеална усмивка имат само хората с много пари ако схващаш какво имам в предвид. Който те харесва ще те харесва такъв, какъвто си! И да-бих тръгнала с такъв човек! Важното е какъв е по душа! НЕ се притеснявай изобщо за това! :)
О боже.
Благодаря за добре изразеното мнение :)
http://images4.fanpop.com/image/photos/17300000/Obvious-troll-is-obvious-atsof-17301744-702-475.jpg
Daydreamer3
01-31-2011, 23:34
О боже.
Благодаря за добре изразеното мнение :)
http://images4.fanpop.com/image/photos/17300000/Obvious-troll-is-obvious-atsof-17301744-702-475.jpgПреценяш хората по техните зъби ли?
ужасс ... милата :D :D :D
modjodjodjo
01-31-2011, 23:54
Бахти, аз пък имам малка портичка, винаги много ме е дразнела :-D
TheTiger
02-01-2011, 06:37
Никой няма идеални зъби.Има толкова много хора със счубени,криви или не напълно бели зъби,но не са сами.Не се притеснявай за 3-4 зъба,които не харесваш как изглеждат.Просто си намери момиче и я впечатли с характер и чувство за хумор.Тогава ти гарантирам,че няма да забележи "проблемните ти" 3-4 зъба.
Когато стане въпрос точно за това, винаги са ме давали мене за пример 8-) Мойте са мнооо яко подредени, че и бели на всичкото отгоре 8-)
Даже 1 съученичка все ми се кефеше ии викаше
"Как можи да имаш толкова прави и винаги бели зъби 0.о" :D
Когато стане въпрос точно за това, винаги са ме давали мене за пример 8-) Мойте са мнооо яко подредени, че и бели на всичкото отгоре 8-)
Гномо се радваме за теб и твоите прелестни великолепни чудодейни бисероподобни безценни зъбки.Току що ми просветна --о не,просто си се усмихнал :):)
Преценяш хората по техните зъби ли?
Принципно не, но има и такива хора, от предишния ми клас има няколко такива момичета :)
Относно темата ми - отново се убеждавам, че вечер не трябва да пиша теми, че пиша някви пълни глупости 8-)
TheTiger
02-01-2011, 08:35
Гномо се радваме за теб и твоите прелестни великолепни чудодейни бисероподобни безценни зъбки.Току що ми просветна --о не,просто си се усмихнал :):)
Все пак това не съм го казвал аз ;] просто казах какво са казвали :)
>> + това не смятам, че зъбите ми са толкова бели ^^
kalpazanka
02-01-2011, 08:38
Ей на такива вталявания се крепи пластичната хирургия.
Няма пълно съвършенство.
Ssummerjam
02-01-2011, 10:22
Чудите се ква тъпотия да измислите вече.
FromAutumToAshes
02-01-2011, 11:24
u srsly :shock: :shock: Ей само се чудите с какви глупости да занимавате хората.
againstyou
02-01-2011, 15:16
Ам всъщност на мен това не ми пречи въобще.
u srsly :shock: :shock: Ей само се чудите с какви глупости да занимавате хората.
Мда, сериозен съм :) Просто само тва се чудя, дали да занимавам спамери като вас, или да напиша нещо, което ме интересува. Като нямате какво да кажете, не пишете. По-големите интернет пишки не ви правят по-интересни :)
VaMpiRKaTaaa
02-02-2011, 08:01
И какво общо имат ..ъъ зъбите с чувствата?
Ъъъ?
И а3,това НЕ разбрах...
Но както и да е....
Автора да се обоснове...
Аз лично,ако обичам даден човек,няма значение има ли дефекти или не,и какви са те....
Вътрешността на човека е важна...другото е само обвивката на шоколада...
justonegirlwithonehope
02-02-2011, 11:56
Всъщност не си много разумен мисля.Два, три зъба нищо не променят.Хората обичат човека насреща, не зъбите или ръцете му, или каквото там се сетиш.Не се вкарвай във излични филми. : )
Та да отговоря на въпроса, лично за мен някакъв прост и почти незабележил дефект, не би бил пречка.
SmilezZz
02-02-2011, 16:33
Естествено,че бих..Не си избирам момчетата по техните зъби. :lol: Недей да се комплексираш за такива маловажни неща..
FromAutumToAshes
02-02-2011, 19:35
Мда, сериозен съм :) Просто само тва се чудя, дали да занимавам спамери като вас, или да напиша нещо, което ме интересува. Като нямате какво да кажете, не пишете. По-големите интернет пишки не ви правят по-интересни :)
:lol: :lol: :lol: Я си извади главата от задника бе младеж.. Бил съм спамер :lol: Па щом си рекъл, спамер да съм ;)
На безсмислената ти тема - давам безсмислен отговор.. а не дай си Боже това да те интересува.. мога да кажа, че имаш проблеми в такъв случай.
И като цяло такива като теб са спамери. Идиот !! Мога и да се аргументирам
1. Смисъла на темата ти няма нищо общо с раздела в който е пусната.
2. Лишена е от абсолютно всякакъв смисъл.
3. Заглавието трябва да е така написано, че да става ясно за какво се говори в темата. А не като твоето да го прочета и да се чудя сиреч за к'во става дума.
Мога и още да изредя ама айде ще спра. Аааааа маха, че и отворени.. Аман вече от такива като вас :-x
И само в заключение ще кажа, че ако ти целиш хорски интерес с коментарите си, мен ми е през хуя на кого ще му хареса написаното от мен, и на кого не. Капиш ? Лека вечер ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: Всички знаем,че НЕ си спамер па оня с кривите зъби нека живее в заблуда :razz:
Greennight
02-02-2011, 20:13
Аз имам разстояние между зъбите и далеч не са перфектни,но досега никоя не се е оплакала 8-)