View Full Version : Свети Валентин
Сигурно има такива теми, но поне не и тази година ... Та, какво ще подарите на вашата половинка за празика ( към момичетата), а може и момчетата да споделят какво биха искали да получат. Казвайте, че няма време пък не съм измислила нищо оригинално още :(
RaisedOnRock
02-09-2011, 17:03
Ей,този Свети Валентин ви побърка...
xXxSunShin3XxX
02-09-2011, 17:06
мм винаги съм го мразила този празник .. :(
anonymous708973
02-09-2011, 18:31
Сигурно има такива теми, но поне не и тази година ... Та, какво ще подарите на вашата половинка за празика ( към момичетата), а може и момчетата да споделят какво биха искали да получат. Казвайте, че няма време пък не съм измислила нищо оригинално още :(
Баш за тази година има 2 теми.
Само 2 да бяха щеше да е добре :lol: :lol:
ПТ-аз не го празнувам,ще си уча 8)
тука излъга .. :razz: :razz:
не знам какво ще подарявам, не съм го мислила .. за мен този празник не е особено важен .. 8)
тука излъга .. :razz: :razz:
не знам какво ще подарявам, не съм го мислила .. за мен този празник не е особено важен .. 8)
Като знаете много дайте линк де :lol:
FuckingFreak
02-09-2011, 20:23
Еми влез в раздел "Любов" де 8)
gLypChenCee
02-10-2011, 06:51
Аз пък ще празнувам Трифон Зарезан и ще си самоподаря няколко бутилки червено вино.. :/ :lol:
Не знам защо е нужен специален ден , за да показват хората любовта си.. :?
mynichka
02-10-2011, 10:19
Аз пък ще празнувам Трифон Зарезан и ще си самоподаря няколко бутилки червено вино.. :/ :lol:
и аз така мисля 8-)
0pAsNooosLaDkA
02-10-2011, 12:20
и аз така мисля 8-)
+1
+1 :-o :-o
Не празнувам тоя измислен празник!!
празнувам си българския :P
За пари, как за какво ;)
Не празнувам подобен род "празници" .
ParisHilton
02-11-2011, 19:36
нямам половинка :-D
АМА АЗ НЕ ВИ ПИТАМ ИМАТЕ ЛИ НЯМАТЕ ЛИ ПОЛОВИНКИ БЕ, НЕ ВИ ПИТАМ КЕФИ ЛИ ВА, ЩЕ ГО ПРАЗНУВАТЕ ЛИ ИЛИ НЕ!! ИМА СИ ПОСТАВЕН ВЪПРОС - КАТО НЯМАТЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ПРОСТО НЕ ПИШЕТЕ - КО МИ СЕ ПРАЙТЕ НА МНОГО ДЪЛБОКИ ВСИЧКИТЕ. АМАН!!!