View Full Version : Как ще го разберете това ?
RoCkSpOt
05-10-2011, 22:48
Така дълго е ще опитам да го съкрата ! Чрез мои приятели се запознах с едно момиче с което само се бъзикахме нищо повече ! Пишехме си смс ама на ташак всичко ... но аз взех че се влюбих ... постояно мисля за нея това онова ... и преди няколко дена бяхме заедно в 1 апартамен и се целувахме тва онова натискахме се ! И мн чудно и тъпо ми стана като не ме целуна за чао ... и си викам ооо така ли и от тогава не съм я търсил и днеска ми писа тя! Писахме си малко,но не сме си говорили за онзи път не съм я питал ... Но се чуда какво да направа ... аз съм на 17 тя е на 19 и нямам много опит с момичета по големи от мен и си се притеснявам пред нея иначе проблеми нямам с момичетата отворен съм си бзк си ги,но с нея е различно! И се чуда какво да права да и кажа ли нещо по сериозно или да изчакам,вие какво бихте ме посъветвали ?
Мерси Предварително !
:-D
kuklichka_bg
05-10-2011, 23:46
Казвай й!!!! Недей да чакаш,че може да изпуснеш момента,а и щом ти е писала тя първа е добре. :)
Докато ти чакаш,някой прави стъпка пред теб това го запомни.Така или иначе си решил да го правиш и впоследствие сигурно ще го сториш-действай,иначе само тъпчеш на едно място а от това най-малко файда имаш.
Тя па от къде ще знае че си по-малък? :lol:
cigarettekisses
05-11-2011, 15:49
да и кво,тя като разбере,че тези sms-и са на бъзик,ще и стане супер гадно..
тъпо е,че си играете с чувствата на хората.
RoCkSpOt
05-11-2011, 20:32
За добро или за лошо я попитах тя ми отговори че и бил труден въпроса некви такива ... и аз викам \"е значи неискаш ок\" и тя ми отговаря \":x защо си правиш изводи без да съм ти отговорила\" ... и са седа и цикля и се чуда кво да права
офф омг ,много мразя такива като кажат "е добре не искаш окей" :x т'ва не го казвай никога!! просто изчакай. ако е няква по колеблива ,ще вземе да те намрази че я напъваш толкова.(казвам го от личен опит.) :x
RoCkSpOt
05-11-2011, 20:53
Не е верно зависи от момичето ... некои момичета като им кажеш така и вече са готови на обратното ... така че аз съм сметнал че треа да го кажа ... но сега незнам какво да права за това се допитвам до вас ... незнам дали е правилно но сега и писах \"добре ще чакам да ми отговориш\"
bratignat
05-11-2011, 21:47
Трябва леко с полунамеци, да я вкараш в признание. По-добре обаче я изведи някъде и действай. Възрастта, като цяло не е поблем.
ми брат дай и някво време , амаа.. не е отива на дълга връзка ако ме питаш мене ! Недей да таиш много надежди! изчакай отговора,но подхода ти е бил малко не обмислен. .
TheOnlyException
05-13-2011, 13:44
виж как ще се развият нещата. и това че не те е целунала за чао какво толкова го мислиш?? натискали сте се . ТЯ ти е писала.. значи има интерес към теб ;) :)