View Full Version : Истинска приятелка ли е?
acvatonica
05-20-2011, 19:15
Аз и моята приятелка се караме всеки божи ден и се налага в повечето случаи аз да и се извинявам. Омръзна ми. Вече си мисля, че ме използва, но дали е така един господ знае. Много се дразня, както и натъжавам, че тя не се държи като една истинска приятелка. :cry: :smt014 Темата ми не е толкова важна за някои от вас, но искам да споделя моето мнение. :)
landofdeath97
05-20-2011, 19:17
и аз имах такава "приятелка" по добре я заеби и си намери друга по добре ще е за теб когато види че е сама тя сама ще дойде при теб :P
Еми кажи и че вече ти е омръзнало ти да поемаш отговорността за всичко.Ако няма промяна в нея просто я остави.Да,приятелите са важни,но тва не означава,че трябва да търпим всичко и да страдаме за сметка на тях.Дръж на твоето и се научи да бъдеш малко по-самостоятелна.
Despiteful
05-20-2011, 19:49
Аз и моята приятелка се караме всеки божи ден и се налага в повечето случаи аз да и се извинявам. Омръзна ми. Вече си мисля, че ме използва, но дали е така един господ знае. Много се дразня, както и натъжавам, че тя не се държи като една истинска приятелка. :cry: :smt014 Темата ми не е толкова важна за някои от вас, но искам да споделя моето мнение. :)
Може би момичето просто е инат. Аз съм същата. Може аз да съм виновната, но никога няма да се извиня първа. Това, че не знае как да си покаже чувствата или как да се извини не я прави по-малко твоя приятелка. Вместо да питаш нас какво да правиш по-добре говори с нея.
acvatonica
05-20-2011, 19:56
Може би момичето просто е инат. Аз съм същата. Може аз да съм виновната, но никога няма да се извиня първа. Това, че не знае как да си покаже чувствата или как да се извини не я прави по-малко твоя приятелка. Вместо да питаш нас какво да правиш по-добре говори с нея.Може би наистина ти си правата и ще те послушам и ще поговоря с нея, макар да съм го правила стотици пъти. Този път ще се опитам да бъда по убедителна. Благодаря ти много!!!
Despiteful
05-20-2011, 19:57
За нищо. И успех в начинанието. :)
acvatonica
05-20-2011, 19:58
Еми кажи и че вече ти е омръзнало ти да поемаш отговорността за всичко.Ако няма промяна в нея просто я остави.Да,приятелите са важни,но тва не означава,че трябва да търпим всичко и да страдаме за сметка на тях.Дръж на твоето и се научи да бъдеш малко по-самостоятелна. Благодаря и на теб и на всички останали!!! :) Надявам се да се оправим и да не сърдим за най-малкото.
Зависи за какво се карате. Има разлика да ли е , защото не сте избрали кой филм да гледате или защото едната е излъгала другата. Някои караници са породени от различич в характера, другите вече са по-лошия случай.