View Full Version : Къде се срещнахте?
rap4ever
05-29-2011, 16:54
Въпросът ми е: къде се срещнахте с гаджето ви? Как се запознахте?
Случи ли се нещо необичайно? :D Опс, стана повече от 1 въпрос. :)
Вие сте.
DesireToFire
05-29-2011, 16:57
На рожден ден. За необичайно може да се спомене, че ни липсват почти всякакви спомени от тази вечер. Затова пък се запознахме пак на друг рожден ден.
Запознахме се тук,във форума хах.
За пръв път се срещнахме в Борисовата градина и още първия път като я видях си казах-това е моето момиче :-)
Иначе доста необичайни неща имаше по време на първата среща,хаха но няма да ги обяснявам тук.
Познавам го от форума, съвсем случайно се запознахме .. :twisted:
Запознахме се чрез общи познати в едно заведение.
На рожденият ми ден ,той беше един от Dj-те :)
На едно събиране, след като ме оля с ракия
SuperBadSuperFresh
05-29-2011, 18:54
В интернет.
Sladyranna
05-29-2011, 19:24
В едно кафенеееее.... хаха първото ми мнение беше че тоя е нещо изперкал, и още от веднага почнахме да се заяждаме и да се праим на кой от кой по интересен :D :D :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
В Зоо магазина :) се запознахме
SisiStrange
05-29-2011, 19:31
Запознахме се тук,във форума хах.
За пръв път се срещнахме в Борисовата градина и още първия път като я видях си казах-това е моето момиче :-)
Иначе доста необичайни неща имаше по време на първата среща,хаха но няма да ги обяснявам тук.
Мамка му! :D Изпревари ме. :D Тамън отворих темата с идеята да пиша. :smt008
връщам си за това с палчето вчера..играеше нечестНо! :smt008
SisiStrange
05-29-2011, 19:44
връщам си за това с палчето вчера..играеше нечестНо! :smt008
Кой? Аз ли? :twisted:
Ами като толкова лесно се разсейваш. 8-)
Ако искаш следващия път ще пусна волана,и ще играем на палчета,в движение,а в киното не се зачиташе,защото тая целувка ми дойде неочаквано 8-)
GrippingBosh
05-29-2011, 20:14
В импулс ,Боже!!!Преди 3 години се търсех момчета хах и попаднах на него и му пиша ЛС - Може ли да се запознаем това -онова ,приятел е на 1 от моя клас ,след 3 години почнахме да си пишем всяка вечер в продължение на 2 месеца и накрая излязохме бяхме приятели половин година и вече 3 месеца сме заедно :)
Lexynnka
05-29-2011, 20:22
запозна ни общия ни най-добър приятел, когато въпросното момче дойде до нашето даскало, първоначално станахме приятели за няколко месеца и послееееееееее.. :D
нещо необичайно... прибирахме се 3 момчета и аз с един транспорт, аз гушнах всички освен него за чао, той измрънка нещо от типа на Дааа мерсии, добреее ще го запомня :( :D :D и аз се върнах и го удуших от гушкане
IseeDEADbodies
05-29-2011, 20:43
Алоооооо Враца? Тука да не е некъв чат руум ли к'во? Има си лс-та, скайпове, фейсбоклуци и путки майни за тая раота ;) Не че да се заяждам, ама все пак.. нали ?
По темата - и аз така.. от форума xD
badsector
05-29-2011, 22:44
Случайно се присъединих към нек'ва група на поход Ком - Емине, та там :)
fUcKsMiLe
05-29-2011, 23:09
Тоя форум бил събрал доста двойки бе, хах.
Иначе и аз така. 8-)
нямал съм сериозни връзки но едното беше една вечер в лондон :D :D
болеше ме адски главата пих някво хапче а после 2-3 бири беше интересно :D
На срещата на екипа на един торент тракер :smt007 Вече повече от годинка сме заедно :---)
stelkastel
05-30-2011, 07:57
А някой да е срещнал гаджето си във влака? :D
много хора се запознали от интернето бйе... :lol:
На купон на Нова Година се запознахме... Напоследък почнахме да спорим дали ме е целунал преди 12 или след 12 :-D
NightGuardian
05-30-2011, 23:36
много хора се запознали от интернето бйе... :lol:
Дано и връзката не им продължава у интернето :lol:
bitchwolf
05-31-2011, 08:00
емии на морето,когато посетих лагерниците от моето даскало :) станахме си доста близки приятелчета ии вече 5 месеца сме заедно ^^ (с малка пауза,ама малка :D ) необичайното? събрахме се на зимната екскурзийка ..тайничко :lol:
Един приятел трябваше да ходи с едно момиче до училището и,че тя да си вземе някви работи...аз бях с него тогава,видяхме се с нея,харесахме се и се взехме... вече цели 7 месеца! :]
NomNomNom
05-31-2011, 08:34
Бях му преподавателка в един курс 8-)
Виждахме се тайно за да не разберат другите в групата.
Забавното беше, че бях с 3г. по-малка от всички , а един предположи , че имам 3 деца .
Официално сме заедно от 2 месеца, неофициално - 3 ;д
VampireLover3
05-31-2011, 09:34
Ако искаш следващия път ще пусна волана,и ще играем на палчета,в движение,а в киното не се зачиташе,защото тая целувка ми дойде неочаквано 8-)
какви сте сладури :-) :-D
Много любов Ви желая!
stelkastel- Ние се запознахме в тролея. 8-)
Първата крачка направих аз ..
Все още несъм я срещнал! :)
какви сте сладури :-) :-D
Много любов Ви желая!
Благодаря ти,тъпкано да ти се връща ;д
sladkish_14
05-31-2011, 19:09
Аз се запознах с моя приятел във влака. Стръвна душа съм си, а той се качи с някакъв джоб и ядеше сладко, а аз го гледах втренчено, без да мигам 8-) . Тогава моята приятелка ме попита 'Какво ти става бе, не е културно', а аз бе да се осъзная извиках - ще го изям ;д .. И така, всички започнаха да се смеят, запознахме се групово, неговата компания и аз с моята приятелка, а след това той ми даде джоба си. :Д
На другият ден ме покани на официален обяд у тях. Малко по-късно се случиха нещата по започване на връзката ни, вече сме почти 5 месеца заедно :)
В Софиянци. 8-) Да...интернет,кво да се прави,ох интересно си е сега ще ви разкажа:
Търсех си някой,който да ми помогне да преодолея един глупак...Запознах се с 3 момчета от Софиянци(включително и сегашният ми В.) и започнах да излизам с единия(К.).В рамките на една седмица излязох с К. и отидохме на концерт,на който после се оказа,че и В. е бил и даже сме били горе долу на едно и също място..Нещата с К.не се получиха и същата тази седмица скъсахме.През това време да съм си писала с В. 1-2 пъти и ми се стори интересен,защото той самият пишеше като мен и също ми казваше 'интересна си ми' :oops: НО само толкова...По едно време изчезна от скайп,а и аз тотално го отписах ,викам си 'тоя е някъв тъпак,щом във фб имаме обща приятелка Н.(тя е от моя клас и просто е в лоша компания-алкохол и тн)'. След това отписах и 3тия.Точно,когато го бях позабравила той ми писа и се оказа,че просто е бил на екскурзия и така...от дума на дума 'хайде да се видим,но с уговорката ако не се получи да не се сърдим един на друг'. Излязохме,чакахме се на билетния център и той закъсня доста...и аз си мислех 'омг сега ще е мн зле' ,но щом видях очите му...някви кафяви и дълбоки и как ме погледна просто се разтопих.Разхождахме се дооста време и...не се мина седмица и той 'искам да те видя пак' и така вече 7 месеца,ще започнем 8ми и не искам друг освен него!
За пред останалите казваме,че Н. ни е запознала,защото е някак тъпо да кажа ,че е от нета и тка. :-)
evilgirl95
05-31-2011, 20:27
Ние се запознахме в аха.. той ми писа и аз го отрязах,защото се беше писал на 21(всъщност беше на 17)... и после го видях на живо и мн мн мн го харесах.. и сега сме от почти 2г. заедно...
Запознах се с бившия си на една плочка на бул.България.
Чаках тогавашното ми гадже да дойде,заедно с негов фр...и ги чаках на една плочка...все още помним плочката и се смеем ,когато си припомним как в 12 през ноща едно момиче седи на една плочка и чака.... :D
OnlyMeAndYou
07-10-2011, 20:42
Бях на една пейка пред мола с най-добрия му приятел. Когато дойде се запознахме.За нещо необичайно... Освен, че ние бяхме пред мола, друго няма. :-D
soul1199
07-11-2011, 08:44
Ами тя една обща приятелка ни сватоса,размени ни скайповете,писахме си и после се срешнахме.Разбрахме се да се чакаме на едни пейки.Още в първия момент щом го видях го харесах и реших да го опозная.Тръпката я има вече почти 2 месеца.
:)
dimitar_ak
07-11-2011, 09:46
Сватосаха ни. И друг път съм бил на такива нагласени излизания "да хапнем", но този път искрата премина веднага. Изпратих я след ресторанта и нещата после потръгнаха. Заедно сме вече 5 месеца.
bubblef93
07-11-2011, 09:53
Миналата година се видяхме по улицата аз се прибирах бясна към вкъщи а той беше с негови фр и караше колело толкова изпитателно го изгледах че щял да падне от колелото.После се намерихме в един сайт и си писахме.
exxxclusive
07-13-2011, 13:14
АМи срещнахме ссе ..на гарата :D и се запознахме в фейсбук :D
Ами замъкнаха ме на едно събиране... и по едно време дойде бившият ми (тогава още ходехме), ама беше напушен и не знаеше кво става и аз вече бях си набелязала друг, който ме зарибяваше даже и пред него 8-) иии скъсах с "напушения" и тръгнах със "сваляча" :D :D :D луда работа...