View Full Version : Избор на презерватив.
Здравейте. Довечера ще излизаме с приятелката ми и имаме намерението да правим секс. За мен е по-важно да се предпазим от колкото удоволствието. Прочетох че Durex Extra Safe и Classic са били най-надеждните сред марката Durex, така ли е? И ако не са кои да избера а ако може да докара хем удоволствие хем сигурност ще е супер.
prevartel
07-11-2011, 17:21
грабвай един стар НЕиспран чорап и действаи ти си човека
Офф ще може ли да ми помогнете моля. След 30 минути излизам. По-добре да се посъветвам от колкото на 16 години да имам дете.
С който и какъвто и да е презерватив нямаш 100% защита, така че просто прочети етикетите и си избери нещо.
Като те е шубе най-сигурния начин е да стискаш краката :D
SisiStrange
07-11-2011, 17:40
Каквото и да вземеш на Durex - хубаво е. Аз бих взела Durex Love (по 4 в кутийка) или там имаше още едни пак по 4, които също ми харесаха. Еклипсърчо ги беше споменал в някаква тема. :-o
И аз харесвам Durex Love защото са 3+1. Важното е да поставите презерватива правилно. ;) Успех
Каквото и да вземеш на Durex - хубаво е. Аз бих взела Durex Love (по 4 в кутийка) или там имаше още едни пак по 4, които също ми харесаха. Еклипсърчо ги беше споменал в някаква тема. :-o
Jeans са пак 4 в кутия .
Иначе по темата - квот и да земеш на Durex няа да има проблеми
SisiStrange
07-11-2011, 20:08
Jeans са пак 4 в кутия .
Да, точно тези имах в предвид. :)
абе къде изчезнаха Lifestyles или аз не съм попадал скоро на тях ?! едно време като тийн много уважавах черния 8)
Biskfitka
07-11-2011, 22:32
Аз от Дюрекс нямам много впечатления,даже малко им нямам доверие и не мога да ти кажа...но напоследък ползвам Sure,отделно имах няколко подарък и си играх 1 час с тях без да се скъсат,така че важно е да го поставиш правилно :)
Благодаря ви много на всички. Вчера си взех Durex Love 3+1. Изживяването беше уникално ( понеже ми беше за първи път предполагам :-D . Другия път ще пробвам с Durex Jeans. Благодаря отново :)
lamer4e7o
07-12-2011, 09:03
Разкажи по-подробно де. :oops:
Разкажи по-подробно де. :oops:
Доообре ;)
Когато отидох приятелката ми вече беше там. Не бях сигурен дали да мина да я взема или направо да се срещнем там затова се срещнахме там. Така де аз ''загрях'' малко преди банкета за да не свърша бързо. Попийнахме повеселихме се и когато другите станаха да танцуват ние отидохме в другата стая. Заключихме се и първо започнахме да се натискаме и целуваме. Така приблизително 5 минути. След това и казах ''Хайде'' и тя се съгласи. Тя легна на леглото а аз си сложих презерватива. Не ми направи свирка понеже и беше за пръв път както и на мен така че направо и го вкарах ( не в дупето все пак ми е първи път както и на нея :D ) . Направихме го на тъмно под завивките. Тя беше отдолу. Мисля че около 15 минути издържах ( може и повече да са били беше тъмно и не видях часовника ) . Свърших в нея в презерватива по-точно. Тя викаше ама не много силно понеже останелите бяха в другата стая и да не ни чуят. Накрая махнах презерватива и го сложих в една кърпичка. Продължихме още малко да се натискаме и след това се присъединихме към купона. Абе като за първи път мисля че беше идеално аз останах доволен а и по нейните думи и тя е останала доволна. И от презерватива съм доволен, нямаше проблем със слагането, нямаше проблем по време на секса, така че е супер. Другия път мисля да пробвам с Durex Jeans но от Durex Love съм много доволен.
lamer4e7o
07-12-2011, 09:41
Браво, братле! Хареса ми как си процедирал! :)
Браво, братле! Хареса ми как си процедирал! :)
Повярвай ми на мен ми хареса повече ;). Може ли да кажеш някаква друга техника да видим дали ще се получи :D .
lamer4e7o
07-12-2011, 09:43
Девствен съм, затова не мога да ти кажа. :(
П.С.: Не се шегувам.
техника за какво ? за да накараш момиче да си легне с теб или секс техника ?
техника за какво ? за да накараш момиче да си легне с теб или секс техника ?
Естествено че секс техника. Това да я накарам да си легне с мен го свърших вече :D
Девствен съм, затова не мога да ти кажа. :(
П.С.: Не се шегувам.
Споко и твоя момент ще дойде и ще му се наслаждаваш и то много ;)
marin4itu
07-12-2011, 11:24
Преди да свършваш го изкарвай и свършвай извън нея, дори и с презерватив, защото представи си мислиш, че свършваш в презерватива, изкарваш го, а той скъсан. И кво правите? Почват притеснения, смятане на овулация, Ескапели... За това си го спести.
prettyIdeath
07-12-2011, 11:32
Преди да свършваш го изкарвай и свършвай извън нея, дори и с презерватив, защото представи си мислиш, че свършваш в презерватива, изкарваш го, а той скъсан. И кво правите? Почват притеснения, смятане на овулация, Ескапели... За това си го спести.
+1
Никога не свършвай в нея!!! Така хем ще тренираш след време , когато спреш да използваш презервативи, кога и как да го изкараш.
А за техниките - просто бъди себе си! Опознай какво и харесва на нея, изпробвайте малко позички и винаги я предразполагай преди секс. И недей да правиш секс на купони,разбирам че сте нямали търпение и сте били подпийнали,но... :-D Друго си е когато сте сами, повече ще се отпусне и тя и ти ;)
+1
Никога не свършвай в нея!!! Така хем ще тренираш след време , когато спреш да използваш презервативи, кога и как да го изкараш.
А за техниките - просто бъди себе си! Опознай какво и харесва на нея, изпробвайте малко позички и винаги я предразполагай преди секс. И недей да правиш секс на купони,разбирам че сте нямали търпение и сте били подпийнали,но... :-D Друго си е когато сте сами, повече ще се отпусне и тя и ти ;)
Ясно :) . А къде ще е най-добре да свърша имам предвид върху корема, гърдите, дупето или къде ? Сега обмисляме дали да не пробваме позата ''ездачка'' дали е добра? :D
exxxclusive
07-12-2011, 14:55
DUREX :D
DUREX :D
Благодаря, но малко късно го казваш вече си свърших работата :D