View Full Version : Дали това е капан?
Здравейте. От няколко дни приятелката ми се държи много студено към мен. Преди няколко дни правихме 3-ка с нея и 1 нейна приятелка и от тогава е така. Вчера казах на приятелката си ако иска да дойде с мен на море, но тя отказа и след това тази нейна приятелка с която правихме 3-ка ме попита дали може да дойде и аз се съгласих. Проблема е там, че аз се влюбих в нея и се чудя дали да не й го кажа, но ме е страх дали това не е някакъв женски капан на приятелката ми за да провери до колко съм сериозен във връзката ни? Какво да направя?
LambOfGod
07-31-2011, 10:17
От опит казвам, че няма нито да си останат приятелки, нито да водиш връзка с нея.
Приятно море!
mArMaLaDkA
07-31-2011, 10:20
Дебил с дебил. И да не е капан, ти нали харесваш приятелката на гаджето си, какво те вълнува какво ще стане със сегашната ти връзка? Или историята е хем боли, хем сърби? :?
MysteryOfMan
07-31-2011, 10:33
Връзката ти е обречена, а с приятелката й нищо няма да се получи - все пак са приятелки брато, не става така. Забравяй тая тема и продължавай напред, с високо вдигната глава естествено.
Maaggiiee
07-31-2011, 10:35
Незнам,но ако бях на мястото на сегашната ти приятелка щях да се почуствам много гадно,а и със сигурност нищо няма де се получи с другото момиче :?
Нали си си направил кефа , давай сега напред
тройката се прави с двама във връзка и един непознат.
за толкова години как не го разбрахте това не знам..
xch0colattegiirlxx
07-31-2011, 11:25
Връзката ти е обречена, а с приятелката й нищо няма да се получи - все пак са приятелки брато, не става така. Забравяй тая тема и продължавай напред, с високо вдигната глава естествено.
;-)
SisiStrange
07-31-2011, 13:04
Абсолютно!
Аз не знам гаджето ти как се е навила да ти даде да чукаш най-добрата и приятелка пред нея. :-o
sunnydays
07-31-2011, 13:11
Отвратително . И да е женски капан,и да не е,ти вече си прецакал нещата.
autumn666
07-31-2011, 13:39
Пф, човек... адски зле си
Ти ме тушира,буквално!
Ти с какъв акъл правиш 3-ка с най-добрата приятелка на гаджето си !?
Капан ,п-ха *що за смешна история*.Ами като гледам, май сам ще си ходиш на море ^^.
NightGuardian
07-31-2011, 13:46
капан е :)
NightGuardian
07-31-2011, 13:47
Ти ме тушира,буквално!
Ти с какъв акъл правиш 3-ка с най-добрата приятелка на гаджето си !?
Капан ,п-ха *що за смешна история*.Ами като гледам, май сам ще си ходиш на море ^^.
ми позволила му е , правил е ...
VaMpiRKaTaaa
07-31-2011, 13:59
капан е :)
Ооо да,определено е капан :D
а3 като си спомням и какви по гадни капани съм правила... :D
http://i348.photobucket.com/albums/q323/LulaPro/its_a_trap.jpg
ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПУСНАТО ДОСЕГА!!!!!
На море с пясък в джобовете не се ходи... по-добре е станало. Пък тя да е мислила какви са щели да бъдат последствията върху собствената й психика преди да се навие на тая тройка.
tanch3t093
07-31-2011, 14:15
Според мен е било капан, за да види какво ще направиш. съвсем нормално е да се държи странно, но от идна страна тя си е виновна, ме е допуснала това да се случи.
elysunny
07-31-2011, 14:19
http://i348.photobucket.com/albums/q323/LulaPro/its_a_trap.jpg
ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПУСНАТО ДОСЕГА!!!!!
:lol: :lol:
marin4itu
07-31-2011, 15:00
Аз мисля, че тройка се прави, когато никой от тримата не е обвързан. Аз не бих одобрила приятеля ми да чука и непознато момиче пред мен.
Авторе, край това беше...
scandalousLady
07-31-2011, 15:09
Без коментар ;/ . Май ще си останеш сам
Ами както гледам според вас а както и според мен връзката ни се разпада и затова ще се опитам с другото момиче, но ако не се получи с нея изобщо не ми пука нито ще ми е първата нито последната. Не мога да разбера жените първо искат да си направят кефа като правят 3-ка и след това ти се сърдят, че си правил секс с друго момиче пред нея е тва вече е прекалено.
Дебил с дебил. И да не е капан, ти нали харесваш приятелката на гаджето си, какво те вълнува какво ще стане със сегашната ти връзка? Или историята е хем боли, хем сърби? :?
+1 :smt029
+1 :smt029
Ами да може би е така. Не знам защо обаче не мога да се задържа в една връзка повече от 4-5 месеца. Най-дългата ми връзка е била близо 1 година и останах разочарован от нея и от тогава насам съм така или аз късам с тях или те късат с мен или се скарваме и се разделяме и така просто не знам какво да правя.
Ето затова тройките не са за хора , които са обичат.
frozendeath
07-31-2011, 20:30
Ами както гледам според вас а както и според мен връзката ни се разпада и затова ще се опитам с другото момиче, но ако не се получи с нея изобщо не ми пука нито ще ми е първата нито последната. Не мога да разбера жените първо искат да си направят кефа като правят 3-ка и след това ти се сърдят, че си правил секс с друго момиче пред нея е тва вече е прекалено.
А гаджето ти как ще реагира, като ви види заедно? Не си ли се замислял, че може би те е усетила, че си влюбен в приятелката й? Толкова си... дори не знам как да го опиша. Твърдиш, че обичаш приятелката си, правиш тройка и в следващия момент си влюбен в другото момиче. Добре, тя е направила грешка, ами ти? Сърдиш се само на нея, а себе си не се поглеждаш.....
Прецакан си пич. Но щом си се влюбил във приятелката й, опитай с нея
TVDQueen
07-31-2011, 22:37
+ 1 Нещата вече си ги прецакал.И да е капан, и да не е.Няма връщане назад.
Опитвайки с другото момиче адски много ще нараниш приятелката си, повярвай.... Наистина е отвратително. Много жалко че такива са човешките отношения, неведоми и неразбираеми.
Да разбираш жените е трудно, но не е невъзможно. Да, от мъжка логика е странно, че се е навила на тройка и после й е станало гадно, но такива са жените - не е била подготвена, не е знаела какво да очаква.
Като е видяла, че ти се възпламеняваш от друго момиче, не от нея, това й е повлияло доста зле на самочувствието, емоциите.. Нормално е. Не е прекалено. Просто такива са жените, опитвай се да ги разбираш, както те се опитват да разбират дивашката мъжка природа.
Иначе не знам дали е капан. Има изгледи да е, и после и двете дълго време да те плюят какъв негодник си, но може и онази да ти върже, ако не са толкова добри приятелки с гаджето ти. И ако е приятелката й е нелоялна кучка, на която не й пука за чувствата на гаджето ти. Има и вероятност да не са вече приятелки.... всякакви неща са възможни в оплетената ти ситуация.
Но със сигурност студеното държ. на приятелката ти е в резултат на разочарование, може би желание да й покажеш, че я обичаш. Сигурно се чувства унизена от това, че е видяла, че не е единствената за теб и дървиш от други. Не мисля, че трябва да я съдите толкова строго, че не е била подготвена за последиците на психиката си - как е можела да знае?
Въобще тези нетрадиционни работи не са за всеки... затова аз не съм сигурна че бих пробвала някога такова нещо или пък суинг, смяна на партньори, етц... Ненужни и разрушителни експерименти. И не особено естествени. Здрав традиционализъм и тва'й.
Fiction7577
07-31-2011, 23:06
Ясно. Нито с приятелката ми ще се получи нито с другата. Както и да е ще си намеря някоя друга за да не нараня приятелката си ( вече бившата ) мисля, че така ще е най-добре за мен и за нея. Все пак искам да си останем приятели дори и да нямаме някакви по-задълбочени отношения.
SmilezZz
08-01-2011, 12:42
Разочаровала се е. Почувствала се е унижена. Нормално е да се държи студено с теб. Пък и това показва защо не можеш да се задържиш по-дълго с някое момиче. :? В случая не е само тя виновна,не го изкарвай така,ти също имаш доста голяма вина за случая.