View Full Version : Страх от какво ?
Здравейте хора.. :-) Сигурно има такава тема, но не мога да намеря нищо което ми отговаря на въпроса. Ходя с едно момче, което е на 16, от 6 месеца почти.. Аз съм на 15 .. и е нормално да поиска нещо повече от целувка :D Аз съм срамежлива, даже прекалено и все се дърпах, но напоследък и аз го искам. Не съм нито курва, нито няк`ва филмарка просто се чувствам готова. Той опитва по много начини - с галене, с леко докосване, НО АЗ СЕ ДЪРПАМ.. и не мога да си обясня защо?! Въпроса ми е какво да направя за да се отпусна....
Приятен ден, :-)
gabsit000
11-03-2011, 11:39
изчакай още малко да пораснеш 8)
DragonLady
11-03-2011, 11:39
Щом се дърпаш, значи не си напълно готова. Ако толкова силно го желаеше, нямаше да се дърпаш.
А може и просто да те е срам, да съблечеш гола пред него.
Само си мислиш, че си готова, но не си.
Благодаря ви. :-)
П.С голямо съм идиотче.. :D
MarkKnight
11-03-2011, 12:07
а така на по 15 се почвайте....прекрасно
dream1707
11-03-2011, 12:11
Аз пък възрастта не я намирам за чак, чак толкова фрапираща ... Но искаш мнение по форумите и щом се дърпаш така, значи не си готова... само си въобразяваш ;д Ако го искаше достатъчно и наистина се чувстваше готова, щеше да се отдадеш на момента и нямаше да се дърпаш..
MarkKnight
11-03-2011, 12:21
е то вярно,че модата е на по 13,ама не пречи ако се закъснее малко..
dream1707
11-03-2011, 12:52
Е никой не е казал, че пречи... по принцип колкото по-късно, толкова по-хубаво (е ся не говорим да си седиш девствен до 50 години ;дд) ... Но когато някой се чувства готов нека го направи ... Ама тъй като гледам момичето не е от най-готовите, щом така се дърпа ;д
gabsit000
11-03-2011, 13:46
аз като се сетя на 15 за какви неща си мислят...те гледат как да се "изпраскат" .. (съжалявам за жаргона но тук мисля,че му беше мястото)
Ние няма как да те научим как да 'станеш готова'. Явно не си... И няма защо да съжаляваш, че не си :) Сама ще си усетиш, когато си готова , няма да има нужда от такива теми тогава :) Важно е и той как подхожда!
dream1707
11-03-2011, 15:51
аз като се сетя на 15 за какви неща си мислят...те гледат как да се "изпраскат" .. (съжалявам за жаргона но тук мисля,че му беше мястото)
И аз съм на 15 :) ... от 14 годишна не съм девствена :) И уверявам те, не мислим за това о.О
Loooooser
11-03-2011, 16:17
Кажи му да действа смело и да не те слуша ако се дърпаш !
MarkKnight
11-03-2011, 16:30
И аз съм на 15 :) ... от 14 годишна не съм девствена :) И уверявам те, не мислим за това о.Отегавко
waleriiq096
11-03-2011, 16:30
... да наистина е така!! няма как да ти каже някой, че си готова... ниастина като си ... сама ще го усетиш, а не сега да си въобразяваш!! няма смисъл да бързаш... ако е заради това, че гаджето ти е на 16 и иска "нещо повече от целувка".. :х няма смисъл точно заради него да избързваш и да правиш неща, които не искаш или насила... все пак 6 месеца ходите, очевидно е, че ще чака докато си наистина готова! ако мислиш обратното - че той само това иска и че това е в основата на връзката ви, не намирам голям смисъл да правиш глуопсти.... ;)))
dream1707
11-03-2011, 16:44
И аз съм на 15 :) ... от 14 годишна не съм девствена :) И уверявам те, не мислим за това о.Отегавко
И защо ? .. Разбирам да е с някой ей така... или колкото да си интересен и да си като останалите ... Но когато си сигурен и в себе си и в човека до теб, когато смяташ, че си готов... и то не само физически, а и психически и това е правилният момент и човек ... Не разбирам какъв толкова е проблема дали си на 14 или 18 .... И на 14 можеш да се чувстваш като захвърлен парцал ... но и по-голям да си пак можеш да допуснеш грешката. Всичко е до това колко добре са обмислени действията ти.
И все пак тая тема е много обсъждана... всеки си има мнение по въпроса.
Ако беше готова нямаше да питаш във форума, а щеше да просто да го знаеш и нямаше да му се дърпаш. :)
Extremescream
11-03-2011, 17:56
Ако беше готова нямаше да питаш във форума, а щеше да просто да го знаеш и нямаше да му се дърпаш. :)
И с това изречение приемам темата за приключена.
И с това изречение приемам темата за приключена.
Да !
adidaskataWE
11-04-2011, 16:52
Просто се страхуваш,а няма защо.Остави го да действа и ще видиш,че ще ти хареса :)
е то вярно,че модата е на по 13,ама не пречи ако се закъснее малко..
:D правилно
Ох аз не съм съгласна, че не си готова щото се притесняваш (мое мнение). Щом си срамежлива го помоли той да води, а ти се остави в неговите ръце. Приятно изживяване е и после ще разбереш, че не е трябвало да се дърпаш :) Разбира се помисли върху това дали наистина го искаш или просто те тресе хормона... колко време сте заедно също е от значение :) Ти си знаеш най-добре! И да знаеш, че няма от какво да се притесняваш каквото и да направиш ще е хубаво ако си с правилния човек (разбира се ако не е нещо, което ще му причини болка или е твърде разкрепостено за неговите разбирания въпреки, че не ми се вярва да направиш нещо подобно още първия път).
imamkrasivouho
11-04-2011, 19:38
Почва се...
IseeDEADbodies
11-04-2011, 22:14
Не съм нито к***а
E т'ва е. За секс трябва да си курва ! :lol: :lol: :lol:
darkladYy
11-05-2011, 06:14
според мен може би просто те е срам до някаква степен - нормално е :) все пак е за първи път и така :oops: просто гледай да го преодолееш няма от какво да те е срам :oops:
Недей го мисли много, колкото повече го мислиш толкова повече си набиваш някакви филми все едно планираш убийство. :D Мотивирай се, цял свят го прави че защо пък ти да не? Само си избери подходящия момент и обстановка. Успех! :grin:
2miss4sixty8
11-05-2011, 16:29
ако наистина си готова когато дойде момента ще го усетиш и ще забравиш за всичко останало.. и притеснение и абе всичко.. успех