PDA

View Full Version : ОТ ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ПРЕСИ ЗА КОСА

Страници : 1 2 [3] 4

ross
12-12-2012, 13:15
Моля, все пак погледни и други модели. Но всеобщо е мнението, че това са едни от най-добрите преси за коса. Гледай мощността, тоест до колко градуса загрява пресата. Нищо, че е за бретон, колкото по-силна, толкова по-добре.

Mirchu
12-14-2012, 13:59
Така хора моята коса е доста къдрава и дълга. През живота си съм ползвала бая преси, но резултата е кошмарен. Просто повече от 1 час не ми стои. Сега за Коледа наще искат да ми правят подарък и ако някой може да ми предложи някоя хубава преса ще съм му много благодарна! :)

JoLLiE92
12-14-2012, 14:04
Имам приятелка, която е къдрава като африканка. Щом нейната коса се изправя, и твоята ще може :) Просто с по-добра преса , добри продукти, повече играчка .. Но на нея и се карам като се изправя, щото къдрава и стои много по-добре.

ralinka17
12-22-2012, 18:00
Здравейте , може ли някой да ми каже тази преса за коса на Белисима -Ultimate Pro 220 може ли да къдри ? - http://prikachi.com/images.php?images/419/5641419c.jpg

titinkaa
12-23-2012, 11:44
Така хора моята коса е доста къдрава и дълга. През живота си съм ползвала бая преси, но резултата е кошмарен. Просто повече от 1 час не ми стои. Сега за Коледа наще искат да ми правят подарък и ако някой може да ми предложи някоя хубава преса ще съм му много благодарна! :)

Remington S6500

skaterGirl
12-23-2012, 14:30
http://www.technomarket.bg/products/09078852/rowenta-sf-3012 за 56 лева тази преса върши идеална работа. изправя ми косата перфектно и я държи права дълго време!! много е добра :) и то за такава цена..

Blessed_
12-23-2012, 15:13
Момичета, някой от вас използвал ли е пресите на GHD? Чувам, че всички много ги хвалят, но заслужават ли си наистина парите? Имам къдрава и гъста коса и никога не ми издържа напълно права за повече от няколко часа, а някои преси даже не ми изправят косата изцяло, все връхчетата остават завити. Изправяли са ме 2 пъти с преса на GHD, която би трябвало да е модел от преди 3-4 години и наистина резултатът беше добър, но си нямам и представа от кой ценови клас е била. Четох и мнения, че с времето не загряват до такава степен на горещина и първоначалният "уау ефект" не се получава вече. Гледах няколко модела, които ме заинтересуваха: http://www.ghdhair.com/ghd-iv-styler-collection/ghd-iv-salon-styler ; http://www.ghdhair.com/ghd-iv-styler-collection/ghd-iv-styler ; http://www.ghdhair.com/gold-series/ghd-gold-classic ; http://www.ghdhair.com/limited-edition-ghds/ghd-pink-cherry-blossom-styler . Какво ще кажете вие по въпроса? :)

JoLLiE92
12-24-2012, 07:03
Аз си препоръчвам моята Remington s3500. Изправях МАЙКА МИ, която е доста къдрава и косата и е ужасно непокорна, тоест с друга преса след час къдриците са пак на линия. Е, до следващото къпане беше права. :---)
Mirchu, технополис имаха намаления на преси преди две-три седмици когато си я купих, виж дали все още имат :)

Blessed_
12-24-2012, 12:08
Аз си препоръчвам моята Remington s3500. Изправях МАЙКА МИ, която е доста къдрава и косата и е ужасно непокорна, тоест с друга преса след час къдриците са пак на линия. Е, до следващото къпане беше права. :---)
Mirchu, технополис имаха намаления на преси преди две-три седмици когато си я купих, виж дали все още имат :)

Благодаря за препоръката, но ме интересува конкретно тази марка преси и ако някой знае нещо, моля да сподели. :)

ralinka17
12-24-2012, 14:19
Трето мнение подред, дано не получа бан. :D Купих си я перлената. :) Тази вечер я пробвах за първи път. Малко неясни снимки:

http://prikachi.com/images.php?images/458/5489458G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/459/5489459t.jpg

Ужасно съм доволна. Това е само при 210 градуса.

перлената може ли да къдри :) :)

Cameo
12-25-2012, 10:04
Здравейте хора! И аз се включвам към дискусията за пресите, машите и т.н. Значи, моята коса е доста тънка, права, но от времето и влагата става на (да не казвам какво). И аз от 3-4 години си купих сумати преси, маши и всякакви други глупости за да я фризирам. Обаче резултат никакъв. Та сега по Коледа нали се видях с малко пари и мисля да ги вложа в някаква ХУБАВА преса, която си заслужава цената. Та въпросът ми към вас, и към по-опитните откъм въпроса с пресите - моооля ви препоръчайте ми някоя. Няма значение парите, поразрових се из темата и видях че масово хората хвалят тази Belisima или Remington. Когато се разхождах в мола, ми направиха една демонстрация на тези ISO BEAUTY...!? Не ги познавам, така че ако може да ми споделите мнения, много ще съм благодарна. Косата ми е права и тънка, на мен ми трабва просто да я приглаждам както от фризьора като излизам :) Благодаря предварително :)

JoLLiE92
12-25-2012, 10:14
^Аз съм за комбинацията преса с малко функции и изгъзици, но на хубава марка + качествени продукти , вместо много много скъпа преса. :)

JoLLiE92
12-25-2012, 13:39
Знам, че темата е за преси, но няма добре развита тема за маши. Мисля да си вземам в скоро бъдеще маша и се чудя каква да бъде. Сякаш съм се насочила към по-дебела, но чух, че едрите къдрици се развалят доста по-бързо от ситните. Или пък ако си взема качествена маша, няма да се развалят? Не съм почитател на лака за коса! :)

Cameo
12-25-2012, 14:18
Мерси Jollie92, аз също предпочитам, даже бих казала преса с 1 функция, че вече се "напарих" от такива "мултифункционални" боклуци и само парите си давах, направо изгарянето на косата и скубането са само малка част от проблемите които ми създаде, например пресата-маша на Philips 7 in 1 просто отвратителна е.

Cameo
12-25-2012, 14:38
Чакам и други мнения :)

MissShine
12-26-2012, 08:18
Аз също с 2 ръце препоръчвам Remington s3500. Имам я от седмица и съм много доволна. Изправя много добре, има си регулатор на температурата, загрява до 230... страшно доволна съм! :)))

JoLLiE92
12-26-2012, 09:05
MissShine какво пише на регулатора ти? На моя пише числата 5 10 20 до 60 и мисля, че са някакви минути, не градуси. Не мога и да разбера къде е чертичката, която показва на колко е настроено :D

Cameo
12-26-2012, 09:08
а наелектризирва ли ти косата...? колко ти издържа прическата?

JoLLiE92
12-26-2012, 09:15
Моята коса по принцип не се наелектризирва, така че не мога да кажа за другите. Но пък изправянето издържа до другото къпане и съм повече от доволна! :---) Момичетата я пробваха и установиха същото. Страхотна преса : ))

п.с. за наелектризирването просто забрави пластмасовите гребени и прекаленото сресване :)

Cameo
12-26-2012, 09:24
Аха мерси, а иначе на Remington всичките ли преси са им добри? Като марка питам, ако не успея да намеря точно този модел?

JoLLiE92
12-26-2012, 09:29
По моето скромно мнение най-добрите :) Моделът е сравнително евтин за марката, има далеч по-изгъзени. Аз исках просто да изправя добре. Не ми трябваше да къдри, да може да изправя мокра коса или да пее коледни песнички :)
Иначе Philips, Babyliss и Bellissima също са хубави. Трябва да прецениш и какво ти трябва на теб точно.

MissShine
12-26-2012, 09:42
^JoLLie92 в упътването пише:
L= 150 градуса
5= 160
10= 175
15= 190
20= 200
25= 215
30= 230

За да нагласиш на желаната температура въртиш индикатора... в ляво има нещо като чертичка, която ти показва на колко градуса е нагласена пресата. Примерно ако в ляво си нагласила на 10 => пресата ти ще загрее до 175 градуса. Ама как обяснявам и аз... :D

JoLLiE92
12-26-2012, 09:45
Боже, то едно висше образование ти трябва :cool: Мерсиии : ))

MissShine
12-26-2012, 09:53
Хахаха, има нещо вярно :D Радвам се, че успях да ти помогна:)

Cameo
12-26-2012, 10:35
Мерси и на двете, то от Philips съм най-разочарована...Но ще потърся из магазините къде мога да закупя пресата, предполагам вие сте си ги поръчвали онлайн, нали?

MissShine
12-26-2012, 10:45
Ако питаш за пресата на Remington... не, аз моята е купих от Технополис. :)

JoLLiE92
12-26-2012, 11:23
И аз от Технополис, защото имаха промоция. Но вече я няма :) Има ги по тея магазини технополис, техномаркет, ала бала такива подобни .. има ги и в сайта на ремингтън :) Проучи първо сайтовете на всичко, което се сетиш, после обикаляй :) Аз поне така направих и така разбрах за промоцията.

MissShine
12-26-2012, 12:01
И аз преди това проверих в сайтовете на Технополис, Техномаркет, Зора, но когато отидох на място видях, че има разлика с това, което предлагат в сайта, дори и цените се различаваха. А да не говорим, че някои модели(които ги има в сайтовете) вече не се предлагат в съответната верига. Според мен ще е най- добре да обиколиш магазините и на място да си избереш. : )))

JoLLiE92
12-26-2012, 12:08
В сайтовете има цъкче да видиш дали в съответния магазин има наличност. Аз си бях харесала друга и се оказа, че я няма във Варна. :) Цените не се различаваха при мен, но после са махнали промоциите. Може да си гледала първо със промоции, а като си отишла, вече да ги е нямало. :) Не знам. Моята си я купих около 10 декември. Беше си колкото пишеше в сайта, както и останалите, които бях запомнила. :)

Cameo
12-26-2012, 13:54
Благодаря ви много, момичета ;) Наистина изпаднах в затруднение, чудя се коя марка/модел и т.н. Много ми помогнахте, ще се опитам да потърся тия дни и ще споделя опита си тук и съответно резултата :)

ralinka17
12-27-2012, 10:59
Междудругото да ви се похваля днес нашите ми купиха на Ремингтън S6500 . По-късно ще се къдря и споделя мнение :) :)

YSMF
12-29-2012, 06:05
Така...почвам си романа за новата преса. ;д Още не съм я пробвала, така че ще говоря общи приказки.
Пресата си идва с термозащитен калъф и калъф за пътуване, който играе роля и на кутия от опаковката. Калъфа не ми харесва чак толкова, защото е доста голям в сравнение с този на ремингтонската преса, която имам. Чантата е много приятна. Пробвах да видя колко неща може да събере. Та събра ми пресата, термозащитата на Чи, има място за малки шишенца /ако ползвате някакво масло например/, отгоре също може да се сложат неща.
Сега за самата преса. На живо е много по - хубава. Лично на мен ми се стори грозновата на картинки. Пресата е близка по размери на ремингтона ми. Като дизайн е една стъпка назад. Заключва се с едно гумено парченце,л което е завързано към кабела и трябва да се постави между двете части на пресата. Няма дисплей и ми е малко трудно да разбера на колко градуса точно е. Нямам много сила и затова включването и изключването ми се струват малко трудни за момента. Плочите са много приятни на допир, блестящи. Долната има вдлъбнато по дължината на плочата, няма на идея защо. Горната чат на пресата има едни издути неща *пояснително, нали*, тях не ги зная дали са за красота или обем на косата, но не стърчат много над пресата. Все още се чудя инфрачервените лъчи откъде точно се излъчват. Пресата настина загрява бързо и изстива бавно.
Това е за сега.

ralinka17
12-29-2012, 08:19
Така...почвам си романа за новата преса. ;д Още не съм я пробвала, така че ще говоря общи приказки.
Пресата си идва с термозащитен калъф и калъф за пътуване, който играе роля и на кутия от опаковката. Калъфа не ми харесва чак толкова, защото е доста голям в сравнение с този на ремингтонската преса, която имам. Чантата е много приятна. Пробвах да видя колко неща може да събере. Та събра ми пресата, термозащитата на Чи, има място за малки шишенца /ако ползвате някакво масло например/, отгоре също може да се сложат неща.
Сега за самата преса. На живо е много по - хубава. Лично на мен ми се стори грозновата на картинки. Пресата е близка по размери на ремингтона ми. Като дизайн е една стъпка назад. Заключва се с едно гумено парченце,л което е завързано към кабела и трябва да се постави между двете части на пресата. Няма дисплей и ми е малко трудно да разбера на колко градуса точно е. Нямам много сила и затова включването и изключването ми се струват малко трудни за момента. Плочите са много приятни на допир, блестящи. Долната има вдлъбнато по дължината на плочата, няма на идея защо. Горната чат на пресата има едни издути неща *пояснително, нали*, тях не ги зная дали са за красота или обем на косата, но не стърчат много над пресата. Все още се чудя инфрачервените лъчи откъде точно се излъчват. Пресата настина загрява бързо и изстива бавно.
Това е за сега.
Каква марка ти е и термазащитния спрей също :) :) ?

YSMF
12-29-2012, 08:27
На Чи 44 iron guard :)

ralinka17
12-29-2012, 08:36
На Чи 44 iron guard :)

От България ли ти е и доволна ли си :) ?

YSMF
12-29-2012, 08:51
От България ли ти е и доволна ли си :) ?Да, от България. има го в златната рибка. Не е гаден, но ми идва лепкав и мисля да го сменям, но все още имам доста за ползване.

Zar4e
01-05-2013, 15:47
Какво мислите за тези преси?
http://www.beautybg.bg/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=5&Itemid=42
Изправяла съм се веднъж с тяхна преса и резултатът беше мнг добър, но всякакво мнение ще е от полза. :))

JoLLiE92
01-05-2013, 18:00
много ме радва паунската. :cool: как изправят нямам идея, ама много пари ми се виждат :)

strawberry88
01-05-2013, 19:01
^И на мен много ми харесват картинките :D , но според мен няма смисъл толкова много пари за преса.Аз например имам къдрава и бухнала коса (важно е да го спомена :D ) и постигам наистина перфектни резултати (все едно фризьор ме е изправял) с обикновената ми, евтина преса на Филипс за 79 лв. :D :D Мисълта ми е, че можеш да постигнеш идеални резултати с правилни продукти и по-евтина преса. :) :?

Zar4e
01-05-2013, 19:34
Ам ще ми я подаряват (сложно е :д) таа просто исках да видя имате ли някакво мнение за тези преси... Изправяла съм се веднъж с нея и ми държа до следващото къпане като през това време излизах на дъжд и гадно време...

JoLLiE92
01-05-2013, 19:40
На харизан кон нали знаеш :cool: но моята за половината пари ме изправя добре и стои до следващото къпане. Смисъл, не че не е хубава пресата, просто са много парите.

kitty02
01-06-2013, 09:51
И аз така мисля, както Джули.
Аз имам преса за 30лв. и ми изправя перфектно. Държи до следващото къпане, а и вече я ползвам 1 година.

rubby179
01-07-2013, 08:51
И аз така мисля, както Джули.
Аз имам преса за 30лв. и ми изправя перфектно. Държи до следващото къпане, а и вече я ползвам 1 година.

Използваш ли някакъв стилизиращ продукт преди изправянето?

fizzyg
01-09-2013, 13:37
Момичетаааа,вече си имам Braun Satin Hait 3 ES1! Много съм весела 8-) Утре мисля да я пробвам и да си кажа мнението :)

JoLLiE92
01-09-2013, 13:46
Честитоооо! :)

fizzyg
01-09-2013, 17:19
^Благодаряяяяяяяя! :)

kitty02
01-09-2013, 21:57
Използваш ли някакъв стилизиращ продукт преди изправянето?
Да. Но и дори без стилизиращ продукт ефекта е еднакъв.

bluefondation
01-09-2013, 23:39
Понеже съм с многооооо гъста и къдрава коса..в продължение на годиниии търсих подходящата и идеална преса за коса.. най накрая я намерихх ето линк ..http://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/rowenta/cf7710-beauty-respect-p38252045/ .. ползвам я от 2 години и съм адски доволна естественно е хубаво преди да я ползвате да си сложите на косата познатото спрейче за защита .. страшна е горещо препоръчвам :)

GotThePetrovaFire
01-11-2013, 18:38
Така, хора, реших и аз да си взема преса, но се колебая между няколко:
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity (струва ми се малка обаче)

http://www.technomarket.bg/products/09084292/remington-s-5500

http://www.technomarket.bg/products/09091420/philips-hp-8342

http://www.technomarket.bg/products/09108688/philips-hp-8341
Последните 2 ми харесаха най-много (набелязах си 3-та), но все още се колебая каква да си взема, тъй като съм малко претенциозна. :D Примерно искам пресата ми да е професионална, косата ми да стои права през зимата без да нося шапка или когато времето е по-влажно. Косата ми по принцип е начупена. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне в избора ми или ако ми препоръча нещо по-добро до 110 лв. и предварително се извинявам, ако не съм направила нещо както трябва (нова съм в сайта :D) ^^

kitty02
01-12-2013, 09:30
Вземи си 3-тата. Едно момиче от форума я има и казва, че е много доволна.

onlygiirl
01-16-2013, 14:49
Момичета,наскоро си купих нова преса,но не съм особенно доволна и ще си купувам нова.Като изчетох мненията ви доста одобрявате remington.Засега съм се спряла на перлената на ремингтон http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie-remington-s9500-pearl.html ,но ако ми препоръчате още някоя,ще съм много благодарна,че съм пред голяма дилема каква да си купя.Косата ми е чуплива,не е тънка,но не е имного гъстa(може би от прекаленото използване на преса).Искам някоя,която ще ми държи косата перфектно изправена поне 2-3дни и до някаква степен не я уврежда толкова. :)

iveto32
01-16-2013, 15:40
този модел много го хвалят и много момичета са доволни. Аз съм със 3500 на ремингтон и съм много доволна-моята коса не е чуплива , но съм на стъпала и има някоя друга чупка, и съм супер доволна

onlygiirl
01-16-2013, 17:39
и аз съм на пластове и имам чувството,че никога не може да ми се изправи перфектно така.Та сега ще я чакам да израсте и да я правя равна.

iveto32
01-18-2013, 11:20
и аз съм на пластове и имам чувството,че никога не може да ми се изправи перфектно така.Та сега ще я чакам да израсте и да я правя равна.

и аз мисля така да направя, да изчакам да ми порасте най-горния пласт, който ми е до брадичката и така

Cameo
01-21-2013, 09:59
Здравейте отново! След дълга пауза искам да споделя че си купих пресата на Remington S8500 'Shine Therapy'. Супер съм доволна, резултатът е невероятен - от хвърчаща коса - гладка и блестяща. Става супер просто - оправда очакванията ми. Вярно беше си малко скъпичка но пък, всеки път съм все едно туко що от фризьор излизам. Така че я препоръчвам на всички.

http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8500.html

kitty02
01-22-2013, 21:05
От сайта ли си я поръча?

Cameo
01-23-2013, 23:39
Ами не, на място в Технополис отидох и си я купих от там :)

qgodkaaa123
01-24-2013, 15:34
Някой друг, освен iveto32, има ли Remington S3500? Колко време косата ви стои права без да се начупи?

JoLLiE92
01-24-2013, 15:40
Аз, до другото къпане. :) Препоръчвам я с две ръце, два крака и каквото още друго имам.
Иначе моята коса е чуплива, преди се изправяше лесно, но до час е пак в същото състояние. Сега .. след като се изкъпя се изправям и това е. Важни са и продуктите. Според мен по-добре хубава, но не маса скъпа преса + качествени продукти.

qgodkaaa123
01-24-2013, 15:45
:)) Моля тe, пусни снимка на косата ти след като си я изправила. Иначе се колебая между S3500 и http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html но не ми се дават толкова пари за преса...

bitchezz9
01-24-2013, 15:53
Чувам,че много добри резултати давали пресите Remington,аз пък ще ви предложа новата ми преса ..професионална е с титаниево покритие,изправя перфектно ..дори веднъж заваля дъжд и остана права горе-долу :cool: . Италианска е марката,както и пресата,казва се KIEPE.
http://www.alexandar-cosmetics.com/en/product/Prese_za_kosu/278/Prese_za_kosu/0/8200/0/1739
Да и на мен първоначално ми изглеждаше така сякаш съм я купила напразно и мислех,че няма да дава добри резултати ..а то напротив ! Оправда очакванията ми :)

JoLLiE92
01-24-2013, 15:59
Да ми пратят снимките от снощи, може да пусна някоя ако има подходяща :Д
Аз не си правя къдрици, така че мултистайла въобще не беше от вариантите ми. Исках единствено да изправя, но да го прави перфектно. И съм ужасно доволна.
Снощи една моя приятелка се къдри пред мен с нейната преса Ровента някаква, хубава е и тя, може би от ценовия клас на моята някъде, но и тя не е с обли плочи, дето уж ги дават за къдрене, пък се накъдри перфектно с нея. Явно си е до човека колко може :Д Аз не мога :D :D
bitchezz9 мен ме е валял дъжд и не остава горе-долу права, а колкото си е била :)

qgodkaaa123
01-24-2013, 16:22
JoLLiE92 чакам снимки :D :)

Mirchu
01-24-2013, 17:27
Такам искам да ви разкажа какво ми се случи днес. Както си вървях в мола (Сердика) и едно момиче изскача от някъде и започва да ме пита: Естествена ли ви е косата?, Изправяте ли си я? и т.н. (понеже моята коса е много къдрава) и аз нали викам еми да от време на време си я изправям ии тя вика добре айде седни сега тук да ти я изправя. Сядам аз и почва да ме изправя с една УНИКАЛНА преса I.S.O. ама хора такова перфектно изправяне нямаше, а моята коса е на масури. На един доста дебел кичур с едно бавно минаване ии беше перфектно права. И аз седя и не мога да повярвам, попринцип ми отнема за цялата коса около 1ч. и 30мин., а сега само за 20мин. Изправи ме перфектно, излезнах на дъжда намокрих се и още ми седи почти перфектно права, само малко се начупи. Просто съм много доволна. Пресата, с която тя ме изправяше струваше 140лв. и беше най-евтината. Исках само да споделя :D

JoLLiE92
01-24-2013, 19:24
Такам искам да ви разкажа какво ми се случи днес. Както си вървях в мола (Сердика) и едно момиче изскача от някъде и започва да ме пита: Естествена ли ви е косата?, Изправяте ли си я? и т.н. (понеже моята коса е много къдрава) и аз нали викам еми да от време на време си я изправям ии тя вика добре айде седни сега тук да ти я изправя. Сядам аз и почва да ме изправя с една УНИКАЛНА преса I.S.O. ама хора такова перфектно изправяне нямаше, а моята коса е на масури. На един доста дебел кичур с едно бавно минаване ии беше перфектно права. И аз седя и не мога да повярвам, попринцип ми отнема за цялата коса около 1ч. и 30мин., а сега само за 20мин. Изправи ме перфектно, излезнах на дъжда намокрих се и още ми седи почти перфектно права, само малко се начупи. Просто съм много доволна. Пресата, с която тя ме изправяше струваше 140лв. и беше най-евтината. Исках само да споделя :D
Странното съмнение, че това не го чета за пръв път.

Снимките идват след малко : )

п.с. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/394779_539072139443971_217381528_n.jpg
само на тая съм сама :Д не знам доколко се вижда изправянето, ама е права :Д и още е толкова права

qgodkaaa123
01-25-2013, 11:07
Нави ме за тази преса, косата ти изглежда в добро състояние и много гладка. Обаче на пластове ли си или така ми се струва?

LauraGT
01-25-2013, 13:42
И аз съм с S9500 (перлената на Ремингтън). Веднъж свикнеш ли с нея, грешка нямаш! ;) Страхотна е!

Cameo
01-25-2013, 15:49

Здравей, знам ги тези. Мен пък ми къдриха косата (и то само от едната страна, нали;) ) и не издържа много. Освен това за тези преси на I.S.O четох доста негативни коментари. Скъпи са и не са много надеждни, разваляли се много бързо и т.н. До колкото знам са някакви американски, но не съм много сигурна. Спомням си че като си търсих преса преди година и правих проучване, гледах и за тях но се отказах бързо бързо, тъй като никъде не прочетох нещо особено за тях. Просто за това им правят такава реклама...явно

JoLLiE92
01-25-2013, 16:49
Нави ме за тази преса, косата ти изглежда в добро състояние и много гладка. Обаче на пластове ли си или така ми се струва?
На черта съм, само отпред ми го подстригаха мааааалко по-късичко, защото беше поизгоряло от пресата. Другият път ще си изравня чертата. :)

onlygiirl
01-25-2013, 19:59
Момичета,още не съм си купила преса.Ако може да ми препоръчате някоя според изискванията,които писах по-горе.И + това искам косата ми да е много права.И като казвам много права,нещо от този род http://www.prikachi.com/images.php?images/87/5785087I.jpg http://www.prikachi.com/images.php?images/110/5785110F.jpg

kitty02
01-26-2013, 11:02
Е, точно пък първото няма как да стане. Сложили са й екстеншъни, фотошоп и ето ти "права коса". Вземи си Ремингтон. Всичките им преси са хубави.

onlygiirl
01-26-2013, 11:07
Може би има начин.Познавам момичета,точно с толкова права коса и си е само тяхната.Иначе още се чудя м/у remington s9500 pearl и remington s3500.Но може и да предложите още някоя,че иначе не разбирам много,много.

JoLLiE92
01-26-2013, 11:14
Е, точно пък първото няма как да стане. Сложили са й екстеншъни, фотошоп и ето ти "права коса". Вземи си Ремингтон. Всичките им преси са хубави.
Да, и според мен точно първата снимка има поне два пакета изкуствена коса :Д

с3500 изправя доста добре :) Харесва ми. Ако имаш 150 лв за перлена + още за КАЧЕСТВЕНИ продукти , давай, разбира се, че ще има разлика, но ако ще си вземаш перлена и термозащитен на сайъс от 6-7 лв , по-добре си вземи по-обикновената и качествени продукти. :)

qgodkaaa123
01-26-2013, 14:26
JoLLiE92 много ли ти гори косата тази преса? И какъв е този термозащитен спрей ...аз използвам единствено арганово масло и професионални кристали за коса.

YSMF
01-26-2013, 14:28
Термозащитния спрей предпазва косата от влиянието на пресата. И наистина са важни и продуктите. Хубавата преса е +, но когато не се полагат адекватни грижи за косата няма да има никакъе ефект.

JoLLiE92
01-26-2013, 14:40
Гори си, всяка преса гори малко или много. Предимството и е, че аз с моята мания косата ми да е перфектно права, преди я изправях всеки ден, даже се е случвало по 2 пъти, а сега веднъж след измиване и това е. И се изправя по-добре от преди с другата, освен че е по-дълготрайно. Аз ползвам аргановото масло на Nashi, кристали не ползвам никакви, защото не ми харесва ефектът им, бойкотирала съм ги отдавна. Спреят на Сайос всички казват, че е отвратителен, така че не си вземай от него. Дадох го като анти-пример.

Като знам как си опърлих ръката с тая преса, не ми се мисли косата ми какво преживява. Трябва да и правя маски тея дни, че по сесията нямах време да стоя 4 часа с това на главата. Заканвам се да се хвана сериозно с маските!

onlygiirl
01-26-2013, 18:44
Ти к'во говориш.Аз лятото на 2011 г. още като бях с първата ми преса изправях си се,ама по едно време я оставих.Обаче после някой решил да я премести на дивана,на оново място,където си подпираш ръцете.И аз както не видях,седнах си там,че и на всичкото отгоре бях с къси панталонки.Та още на десния ми крак горе ми стоят две черти,че сега ще търся с какви лазери и чудесии да ги махам ;д

JoLLiE92
01-26-2013, 18:52
Моето беше преди месец. На горната част на ръката ми беше повече, вече не се вижда изобщо, на долната се вижда малко повече, защото е по-бяло. Но почти изчезна. :) Мазах го единствено с нежна грижа на Орифлейм. Уникален продукт!

onlygiirl
01-26-2013, 18:53
Мхм за продукта съм съгласна.Иначе мойте черти с какво ли не ги мазах,е още си стоят кафяви. :)

onlygiirl
01-26-2013, 18:55
Иначе Jollie може ли да постнеш снимки след изправяне с пресата ти?

JoLLiE92
01-26-2013, 18:57
Качила съм малко по-горе. :) Трябва да си направя само на косата снимка, но някак не успявам сама да се снимам :Д

GotThePetrovaFire
01-26-2013, 20:32
Така, след дълго търсене накрая се спрях на тази преса http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html и ще си я купя! :D Само дето се чудех дали трябва да имаш кредитна карта, за да пазаруваш от сайта, защото мислех от там да си я взема и на куриера ли даваш всички пари накрая? Не съм пазарувала преди онлайн и не съм много наясно с нещата, но ще се радвам, ако някой ми разясни ^^

JoLLiE92
01-27-2013, 07:54
Така, след дълго търсене накрая се спрях на тази преса http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html и ще си я купя! :D Само дето се чудех дали трябва да имаш кредитна карта, за да пазаруваш от сайта, защото мислех от там да си я взема и на куриера ли даваш всички пари накрая? Не съм пазарувала преди онлайн и не съм много наясно с нещата, но ще се радвам, ако някой ми разясни ^^
Welcome to the club! :---)
Нямам идея за онлайн пазаруването :cool: аз си я купих от Технополис.

iveto32
01-27-2013, 12:30
Джоли на колко градуса се изправяш?

JoLLiE92
01-27-2013, 13:27
Напоследък на не най-многото, ами предпоследното. Или предпредпоследното :Д

onlygiirl
01-27-2013, 13:58
Момичета,дано да не звуча много нахално,но може ли,който има от тези преси:Remington s9500 pearl,remington s3500,remington s6500 да си снима естествената коса и косата след като сте я изправяли. :)

JoLLiE92
01-27-2013, 14:08
По принцип бих могла, но кога да снимам естествената? Аз се изправям след къпане веднага - първо сешоар и четка, после преса. В мокро състояние няма да видиш каква е , а след сешоара също няма да разбереш каква е естествената :Д Не я оставям да изсъхне сама никога, защото после няма изправяне. Изправя се, ама нещо не ме кефи как става.

Cameo
01-27-2013, 15:12
По принцип бих могла, но кога да снимам естествената? Аз се изправям след къпане веднага - първо сешоар и четка, после преса. В мокро състояние няма да видиш каква е , а след сешоара също няма да разбереш каква е естествената :Д Не я оставям да изсъхне сама никога, защото после няма изправяне. Изправя се, ама нещо не ме кефи как става.

И аз по същия начин я изправям моята ;)

onlygiirl
01-27-2013, 15:51
Еми който може по възможност да пуска снимки след изправяне пък да каже каква попринцип му е естествената коса :)

GotThePetrovaFire
01-27-2013, 17:23
Welcome to the club! :---)
Нямам идея за онлайн пазаруването :cool: аз си я купих от Технополис.
хихи ^^

onlygiirl
01-29-2013, 19:40
Момичета наистина ако някой може да се снима след изправяне с някой от тези преси на ремингтон s9500 или s3500 и препоръчайте някой хубав защитен продукт за преди преса. :)

GotThePetrovaFire
01-30-2013, 18:50
Момичета наистина ако някой може да се снима след изправяне с някой от тези преси на ремингтон s9500 или s3500 и препоръчайте някой хубав защитен продукт за преди преса. :)
Както казаха по-горе аргановото масло на Nashi е добър избор аз пък си ползвам и кристали на UNA - доволна съм. Има и защитен спрей за косата можеш да отидеш да питаш в някоя парфюмерия или аптека. А като си взема пресата до 2 седмици макс ще кача снимка. ^

CoockieMonster
01-31-2013, 11:42
http://www.technomarket.bg/products/09077256/philips-hp-8310 или http://www.technomarket.bg/products/09078852/rowenta-sf-3012 ? :) и защо

JoLLiE92
01-31-2013, 12:21
За първата не съм чела много добри мнения честно казано. :) Не съм я пробвала, само съм чела.

karllyn
02-01-2013, 14:56
Моята преса за коса е на "Remington" и съм страшно доволна. Няма да си купя нова преса докато тази не се счупи ( да не дава Господ ) просто е страхотна :) иначе преди съм имала на "Philips", която също не беше лоша, но все пак аз си харесвам тази на remington повече :)

GotThePetrovaFire
02-01-2013, 17:32
Моята преса за коса е на "Remington" и съм страшно доволна. Няма да си купя нова преса докато тази не се счупи ( да не дава Господ ) просто е страхотна :) иначе преди съм имала на "Philips", която също не беше лоша, но все пак аз си харесвам тази на remington повече :)
А можеш ли да кажеш кои са моделите :)

titinkaa
02-08-2013, 18:40
Момичета,дано да не звуча много нахално,но може ли,който има от тези преси:Remington s9500 pearl,remington s3500,remington s6500 да си снима естествената коса и косата след като сте я изправяли. :)

Имам S6500 и е уникална,не я заменям за нищо на света.

titinkaa
02-08-2013, 19:06
Дайте мнение каква маша да си купя,за да постигна такива едри къдрици 32мм или 38мм и коя марка?
http://www.youtube.com/watch?v=1yop0FuCXnE
Бейбилис добра марка ли е?Не ми трябва нещо скъпо,защото ще я ползвам по-рядко.И съм отделила до 50лв.

JoLLiE92
02-08-2013, 19:11
С тея 38 прическите стават мега яките, но ти трябва доста повече коса. Всяко клипче в ютуб с такава маша, която гледах, слагаха удължения.

titinkaa
02-08-2013, 20:55
Ами моята коса не е рядка,а средно гъста.Предполагам,че с 38мм ще ми стои добре.А и целта ми е леко начупена коса,защото с пресата не мога точно същото да получа.
А каква марка бихте ми препоръчали?

tedi1801
02-09-2013, 16:39
Какво мислите за тази преса за коса, дали изправя добре?
http://www.technopolis.bg/b2c/details/838194/P11130503/PRESA-ZA-KOSA-TAURUS-SLIMLOOK-STYLER

JoLLiE92
02-09-2013, 16:55
Кат за 30 леа толкос. :)

kitty02
02-11-2013, 18:36
Какво мислите за тази преса за коса, дали изправя добре?
http://www.technopolis.bg/b2c/details/838194/P11130503/PRESA-ZA-KOSA-TAURUS-SLIMLOOK-STYLER
По-добре си събери повече пари и си купи Ремингтън/Филипс. Тази нещо не ми вдъхва доверие.

JoLLiE92
02-11-2013, 18:42
Да, една за 60-70-80 , просто да е на доказана марка. Разликата е убийствена! :) Казва ти го човек, който от 5 години се мъчеше с обикновена преса и си взе не много по-скъпа Ремингтън. Разликата просто е от земята до небето.

katii
02-15-2013, 17:26
^ Jollie , каква ти е пресата ? Колко дни издържа права косата ?

JoLLiE92
02-15-2013, 17:27
Remington s3500. До следващото къпане. :)

katii
02-15-2013, 17:33
За къдрене става ли ?
Сори за въпросите, мнооого ме мързи да прочета назад. :D

JoLLiE92
02-15-2013, 17:35
Ами вероятно става, но аз съм саката и не мога да го направя. :cool:

katii
02-15-2013, 17:41
Хахаха, same here , но все пак да попитам.
Мерси за инфото, утре отивам да разгледам :))))

JoLLiE92
02-15-2013, 17:49
Ами на една приятелка и се получават къдрици с много по-ръбеста от моята преса, така че вероятно ще стават.. Не знам :Д

katii
02-15-2013, 17:55
Еми значи, ако я има утре в техномаркет/технополис ще питам. :)

JoLLiE92
02-15-2013, 18:03
Аз питах и пичът ми каза, че не може, но изглежда по-подходяща за къдрене от тази на приятелката ми, а с нейната става. :D Мисля, че е до умения , не до вид на пресата. Иначе е тънка, да.

katii
02-15-2013, 18:05
Ууу супер :D

iveto32
02-16-2013, 09:11
Ууу супер :D

става, става за къдрене , спокойно. Много добре изглежда, все едно с маша

JoLLiE92
02-16-2013, 09:15
Ами да, аз предполагам, че всяка тънка преса става. След като видях момичето с каква ръбеста преса се прави, та с моята ли няма? :D

katii
02-16-2013, 10:46
Oo, значи най-вероятно ще си взема тази. :---)

titinkaa
02-16-2013, 17:24
Дайте мнение за хубава марка маша за коса,примерно Бейбилис добри ли са като за парите си?

katii
02-16-2013, 20:02
Оф, добре.. и все пак искам мнения и за тази преса http://www.technomarket.bg/products/09113796/remington-s-1510

JoLLiE92
02-16-2013, 20:05
Също мисля, че ще е хубава. Разликата е , че само едната плоча е подвижна, на моята са двете, няма заключване на раменете, което не ти трябва особено :Д покритието е същото, достига 220 градуса, моята 230, загрява за 30 секунди моята за 15 и няма автоматично изключване. Другото е същото.

katii
02-16-2013, 20:08
Четох много различни мнения, някой бяха доволни, други не и не знам.

katii
02-16-2013, 20:13
Абе като цяло Remington са си хубава марка и мисля, че няма да сбъркам която и да си взема.
Ако някой я има все пак да изкаже мнение. :)

JoLLiE92
02-16-2013, 20:20
Не, покритието си е същото. Ако влезеш в сайта на ремингтън може да сравниш две преси, това направих аз и ти казах разликите. :D Мисля, че ще си доволна. Да пише някой, който я има - да.

katii
02-16-2013, 20:22
Много ти благодаря, не знаех за това със сравняването. :))

sneja.todorova
02-16-2013, 21:45
Какво мислите за тези преси? http://www.technomarket.bg/products/09077256/philips-hp-8310
http://shop.elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=345
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=71781

JoLLiE92
02-16-2013, 22:00
Втората я изключвам, за първата не съм чувала много добри мнения, въпреки че уж е по-качествена, третата не знам. :)

katii
02-17-2013, 08:30
И двете на Филипс нямат регулатор за температурата.. А втората и аз я изключвам.
Спрях се на Remington-s-1510 :)) Дано е хубава.

JoLLiE92
02-17-2013, 08:45
Добре дошла в клуба :---)

katii
02-17-2013, 10:10
Хо-хо :---)

qgodkaaa123
02-24-2013, 12:48
Днеска си взех remington s3500 <3 супер доволна съм. Взех последната, беше на промоция. Одеве се изправих, но преди малко реших да пробвам дали ще ми се получат къдриците, но забелязах, че като стисна пресата (като започвам да се изправям) и леко скърца, при вас така ли е? Одеве като че ли го нямаше това скърцане... Сигурно напразно се панирам, но ужасно мразя когато нещо ми се счупи или не е както трябва , особено пък, ако е ново :( xD

katii
02-24-2013, 14:53
Според мен е от това, че е нова.

qgodkaaa123
02-24-2013, 20:25
Като я пробвах, не помня дали имаше скърцане, но дано да е от това , защото е нова,че съм такъв идеалист... Ако нещо се одраска, обели или издава някакъв шум, на който не съм обърнала внимание, ме хваща параноята : D

katii
02-26-2013, 09:25
Е да, нормално. Все пак ти е новичка :D

http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09113796/image_thumb_600.jpg
Имам яяя! :---) Ще пиша мнение след няколко дни.

JoLLiE92
02-26-2013, 09:38
Честитооооооооооооооооооо ооо :---)

katii
02-26-2013, 10:01
Мерси, мерси, мерсии !!! :D

katii
03-01-2013, 13:44
Много съм доволна от пресата. Изправя идеално! Косата ми става мноooго гладка и мека. :)

strawberry88
03-01-2013, 13:48
Супер ...и честито! :)

katii
03-01-2013, 13:57
Благодаря! :)

qgodkaaa123
03-02-2013, 12:00
да ,да , напразно съм се панирала :D Мацки, на колко градуса се изправяте? Все внимавам уж да не третирам много косата си, и за сега съм доволна като включа на 150градуса...стои права до следващото къпане, супер доволна съм.

strawberry88
03-02-2013, 14:04
да ,да , напразно съм се панирала :D Мацки, на колко градуса се изправяте? Все внимавам уж да не третирам много косата си, и за сега съм доволна като включа на 150градуса...стои права до следващото къпане, супер доволна съм.

180

katii
03-02-2013, 15:33
180

И аз така.
А и тази новата има 2 температури само - 180 и 220. :)

onlygiirl
03-06-2013, 15:11
Здравейте,аз от многооооо време се каня да си купя преса,но още не съм.Още съм си супер навита за ремингтън s9500,но като отида до технополис и си харесвам още някоя.Може ли да споделите с вашите преси може ли да се постигне този резултат http://www.youtube.com/watch?v=NNVD11aUeJ8 и ако може да пуснете снимки. :)

JoLLiE92
03-06-2013, 15:29
С моята с3500 става този ефект също. А косата на тази е права от самото начало. И има странна уста. :cool:

onlygiirl
03-06-2013, 16:09
Косата в началото и е права,защото е снимана след изправянето.Иначе към 3 минути и нещо не е особено права. :)

JoLLiE92
03-06-2013, 16:12
Аз не говоря за най- в началото, ами за по-късно като започва да я изправя. Тогава е пак правичка.. сравнително. Не си виждала моята. :Д Както и на майка ми още повече, която коса се изправи с моята преса до другото къпане. :)

iveto32
03-06-2013, 17:59
Аз не говоря за най- в началото, ами за по-късно като започва да я изправя. Тогава е пак правичка.. сравнително. Не си виждала моята. :Д Както и на майка ми още повече, която коса се изправи с моята преса до другото къпане. :)

аз също ти препоръчвам 3500 на ремингтън. Даже днес се изправих на 175 градуса и си ми стои права и лъскава, ама то си е и от маските. И аз така като изправя майка ми, понеже тя е с начупена коса, и стои много хубаво и права до следващото къпане

onlygiirl
03-06-2013, 18:19
Благодаря за мненията,но все пак ако може и тези,които имат s9500 да споделят дали са доволни,горе-долу какъв е ефекта и до кога трае. :)

JoLLiE92
03-06-2013, 18:59
Лоша Ремингтън няма. :)

gabi_94
03-06-2013, 19:55
А някоя от вас да ми препоръча хубав сешоар с приставка за изправяне, доста да е мощен??

CrazyBabyDoll
03-09-2013, 14:07
Мацки колебая се между две преси коя бихте ми препоръчали : remigtonS9500 или remigton S6500 .И двете много ми харесват. И да отбележа още нещо изправиха ме ония ден с една преса професионална diva rebel косата ми не мръдна докато не я изкъпих ,но тая преса е много скъпа 200 лева най малко е ,но направо се влюбих в косата си :)

JoLLiE92
03-09-2013, 14:48
И двете са хубави. :) Ако имаш излишни пари, вземи си перлената + качествени продукти, но ако имаш по-малко си вземи по-добре по-обикновена с по-хубави продукти, отколкото по-скъпа преса с термозащитен на сайъс.

CrazyBabyDoll
03-09-2013, 17:42
Ахам благодаря ти ... Мoже да взема по евтината защото наистина не разполагам с толкова пари .

CrazyBabyDoll
03-11-2013, 12:21
А и искам да попитам,има ли значение кaква е мощността на пресата ?

onlygiirl
03-12-2013, 14:12
Ами аз доколкото знам има,но по-важни са градусите.

DarinaaM
03-18-2013, 11:44
А какво мислите за тази http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html ? С обемна и не точно къдрава , но чуплива коса съм. Да си я взема ли ?

JoLLiE92
03-18-2013, 12:00
А какво мислите за тази http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html ? С обемна и не точно къдрава , но чуплива коса съм. Да си я взема ли ?
Страхотна. С две ръце подкрепям! :)

onlygiirl
03-24-2013, 16:15
Йей,най-накрая се реших и си поръчах перлената,защото я нямаше в наличност в Технополис.Във вторник ще пристигне и при първа възможност ще дам отзиви. :)

JoLLiE92
03-24-2013, 17:20
Честито! Да кажеиш какво мислиш!! :---)

onlygiirl
03-24-2013, 18:03
Мерси и задължително :)

CrazyBabyDoll
03-25-2013, 08:54
Чакамее мнения за перлената преса ,защото за знам дали и аз да си я поръчвам нали се колебая между 2-3 ;д .Но като цяло съм чувала на Remington са най-хубавите преси и даже тая седмица и аз ще ходя към Технополис да ги разглеждам :)

onlygiirl
03-25-2013, 09:20
А,и пропуснах да кажа,че перлената сега е намалена в технополис от 150 на 125 лв. :)

anonymous708973
03-25-2013, 11:51
С тази s3500 мога да се къдря, нали?

JoLLiE92
03-25-2013, 13:23
А,и пропуснах да кажа,че перлената сега е намалена в технополис от 150 на 125 лв. :)
118 беше перлената аз като си взех моята с3500.
PinkPan7her хората могат, аз не :D виждала съм с далеч по-ръбеста преса да успяват, така че ако можеш, би трябвало да можеш с тая.

onlygiirl
03-25-2013, 13:32
PinkPan7her хората могат, аз не :D виждала съм с далеч по-ръбеста преса да успяват, така че ако можеш, би трябвало да можеш с тая.
Абе да ти кажа,пак е по-добре от 150 :D

JoLLiE92
03-25-2013, 13:45
Аз много се колебаех дали да си я взема с това мега намаление, но и с3500 беше на 50 лв намалена от 75 и реших да си взема нея в крайна сметка и съм адски доволна! :)
Клуб Ремингтън :---)

onlygiirl
03-25-2013, 13:51
Аз се чудих,чудих между двете,но накрая се реших на перлената.То като съм си наумила,че точно нея искам :)

JoLLiE92
03-25-2013, 13:54
Дойде ли вече?

onlygiirl
03-25-2013, 14:20
Чак утре :D вече не мога да дочакам :D

anonymous708973
03-25-2013, 19:19

Оф, никаква ме няма, а старата ми преса беше идеална за целта, даже с това я рекламираха :д

JoLLiE92
03-25-2013, 19:29
Аз съм планирала покупка на перлената маша Ремингтън дебелата :---) щото и аз не мога да се къдря с това нещо :Д

onlygiirl
03-25-2013, 20:47
Аз със старата се къдрих много добре,така че предполагам и с тази ще мога :)

onlygiirl
03-26-2013, 07:45
Момичета,сега ме събудиха,защото пресата пристигна. :) Пробвах я на два кичура и много и се кефя :D.Самият процес на изправяне става много бързо.След малко като се изкъпя,ще се изправя и може да пусна снимки :)

Cameo
03-27-2013, 10:51
Тука каква реклама правим на Remington... :P Иначе са добри, спор няма.

strawberry88
03-30-2013, 12:30
Аз съм планирала покупка на перлената маша Ремингтън дебелата :---) щото и аз не мога да се къдря с това нещо :Д

Уф, и аз ама не знам кога ще е. :(

CrazyBabyDoll
04-02-2013, 07:23
значи да не се замислям и да купувам перлената ,тъкмо съм си събрала парички :D и да питам още нещо,наелектризира ли косата,защото старата ми преса е ужасна ,няма значение дали съм си изсушила косата преди малко или е изкъпана от предния ден все има стърчащи косъмчета и много се дразня :D

anonymous708973
04-02-2013, 11:01
Наелектризирането лесно се решава с една капка масло :)

strawberry88
04-02-2013, 11:29
значи да не се замислям и да купувам перлената ,тъкмо съм си събрала парички :D и да питам още нещо,наелектризира ли косата,защото старата ми преса е ужасна ,няма значение дали съм си изсушила косата преди малко или е изкъпана от предния ден все има стърчащи косъмчета и много се дразня :D

Не мисля, че ще ти се наелектризира от тази преса.Също зависи и от това какъв гребен/четка използваш.Ако е пластмасов ще се наелектризира.Също от материята на дрехите...

CrazyBabyDoll
04-02-2013, 14:54
Благодаря за отговора ,не съм се замисляла и за тези подробности :))

onlygiirl
04-16-2013, 15:44
Сигурно съм питала,но някой може ли да ми предложи някакъв добър термо спрей,че моя вече свърши. :)

CrazyBabyDoll
05-04-2013, 07:28
На Syoss ( http://parfumi-kozmetika.com/product-1856.html ) аз го ползвам и съм доволна,но не мога да кажа колко ми предпазва косата ,защото се изправям и рядко иначе е хубав,пробвай :)

JoLLiE92
05-04-2013, 10:09
На Syoss ( http://parfumi-kozmetika.com/product-1856.html ) аз го ползвам и съм доволна,но не мога да кажа колко ми предпазва косата ,защото се изправям и рядко иначе е хубав,пробвай :)
Всички оплюват само тоя. :) Не съм чувала хубаво мнение за него. Качествените не са много по-скъпи.

Yanakiewa
05-06-2013, 08:22
Понеже много ОБИЧАМ мама и тати ии имам 2 преси и 1 маша ;д Мм едната ми е такава : http://4.bp.blogspot.com/-XVNC5utEn6Q/UXEKT8OlE2I/AAAAAAAAAAk/zTdiHKygO84/s1600/kiss-mk4-ghds_06.jpg а другата http://1.bp.blogspot.com/-F0shaIS0n3Y/UGTgAzGVYuI/AAAAAAAANMI/6v0TO2XnNCQ/s1600/rowenta_hairiron.jpg .. Aми честно да кажа на rowenta е по-добра само 1 път да мина кичура и е готов а другата е малко по-бавничка но е много хубава. Важен е кича ;д

ManuelaK
05-10-2013, 07:37
Tова за кича все едно е писано за моя сешоар:D http://i.enzo.bg/detail/12/babyliss-pro/bblincw_kdry20/babyliss-pro-dryers-ink-collection-%D1%81%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B0%D1%80-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0_.jpg

добра термозащита http://i.enzo.bg/detail/12/tigi/tigcasw_krgr30/tigi-catwalk-sleek-mystique-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D 0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0___3.jpg

JoLLiE92
05-10-2013, 15:58
Bitchez please, ето го кичът.
http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/549739_562358753791164_847755227_n.jpg
п.с. Страшно ми харесва :cool:

Cооkie
05-14-2013, 03:55
Тъй като имам склонността да харча неразумни количества пари за абсолютно ненужни неща, имам ето тази преса:
http://www.salonskincare.co.uk/images/thumbs/ghd_red-heroe-475x475.jpg
Влюбена съм в нея, прекрасна е. Изправя перфектно с едно движение, след това изглеждам все едно съм била на фризьор. Освен това е красива и безсмъртна (живеят по над 5 години тези преси), а и калъфчето й е готино :D

ManuelaK
05-16-2013, 11:52
Една позната има преса от същата марка и каза, че ако се запали къщата първото нещо, което ще спаси е пресата :D

sunshine :**
05-31-2013, 17:17
изчетох доста от темата но не срещнах отзиви за преси за вафлички , някой ползва ли и каква - питам понеже в момента си търся някаква , но незнам коя ще е най-качествена :D а относно темата моята преса за изправяне е philips hp 8309 попринцип съм доволна от нея и изправя много добре обаче след няколко часа косата ми се начупва иии става олелемалее :D

Wednesday666
06-01-2013, 07:11
Аз използвам една и съща за изправяне и вафли, мислех, че ще се окаже някакъв боклук, обаче каквото и да направя с нея - не мърда. Нито изправянето, нито вафли или каквото и там да е, стой докато не я измия.
Нагрява до доста високи градуси и не беше хич скъпа - около 30 лева беше..

bloodyF
06-01-2013, 09:10
Спешно:

тънка преса за изправяне до 30-40 лева, по възможност да се намира из Техно-маркет/полис

?

sunshine :**
06-02-2013, 17:33
Аз използвам една и съща за изправяне и вафли, мислех, че ще се окаже някакъв боклук, обаче каквото и да направя с нея - не мърда. Нито изправянето, нито вафли или каквото и там да е, стой докато не я измия.
Нагрява до доста високи градуси и не беше хич скъпа - около 30 лева беше.. каква точно е пресата ти , питам понеже и аз търся такава която да си е качествена и с вафличките и с изправянето :)

galq1991
06-19-2013, 20:09
Здравейте , бих искала да си взема преса , но се чудя между няколко : http://www.ghdhair.com/limited-edition-ghds/ghd-pink-cherry-blossom-styler , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s6600-stylist-multi-style.html , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8500.html , http://www.ghdhair.com/ghd-iv-styler-collection/ghd-iv-salon-styler , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie-remington-s9500-pearl.html . Според вас коя е най-добра ? Бих искала някоя , която да издържа повече време . Косата ми е много гъста и с чупки .

Cооkie
06-23-2013, 14:26
Аз съм за GHD с 2 ръце :D И моята коса е гъста и чуплива, няколко мнения по-нагоре съм си похвалила пресата. 5те години, които съм споменала, са ако я ползваш кажи-речи всеки ден :) А коя от 2те ще си вземеш вече е без голямо значение. Може би зависи от това колко ти е дълга косата.

galq1991
06-23-2013, 16:56
Аз съм за GHD с 2 ръце :D И моята коса е гъста и чуплива, няколко мнения по-нагоре съм си похвалила пресата. 5те години, които съм споменала, са ако я ползваш кажи-речи всеки ден :) А коя от 2те ще си вземеш вече е без голямо значение. Може би зависи от това колко ти е дълга косата.

А коя от двете е по мощна ?

Cооkie
06-23-2013, 19:28
Е за мощност не знам, вероятно са еднакви. По-широката е по-подходяща за дълга коса, защото изправя по-бързо. Друга кой знае каква разлика се съмнявам да има.

JoLLiE92
06-24-2013, 04:28
И че късата става за къдрене ако умееш, друга разлика май няма да има. Но това са твърде твърде много пари за една преса.

galq1991
06-24-2013, 19:33
Поръчвали ли сте си от сайта на remington ? Колко пари е доставката и за колко време пристига ?

galq1991
06-24-2013, 19:38
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-wet-2-straight-s7200.html , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8500.html Коя преса е по -добра ?

JoLLiE92
06-24-2013, 21:44
И двете не бих си ги взела аз. Едната е за мокро изправяне, което е ужасно за косата дори да е със специална за целта преса, другата е с вградено масло, което ще свърши и ще ти излезе много по-изгодно да си купиш друг модел и отделно хубаво масло.

POLINUTE
06-24-2013, 21:58

Аз не съм доволна от този. Не пръска на финни капчици и ако не си среша косата после се спластява. :(

strawberry88
06-24-2013, 22:07
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-wet-2-straight-s7200.html , http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8500.html Коя преса е по -добра ?

Специално от тези двете бих избрала втората.

galq1991
06-25-2013, 16:16
Поръчва ли сте от remington ? Колко пари е доставката и за колко време пристига ?

strawberry88
06-26-2013, 09:54
Поръчва ли сте от remington ? Колко пари е доставката и за колко време пристига ?

http://www.remington.bg/dostavka.html

ladyshrew
07-10-2013, 12:48
Бях си купила Bellissima B2 100 - на почти 2рата година ( добре че гаранцията и е толкова :D ) спря да грее и се наложи да ми върнат паричките..таа купих си на philips salonstraight active ion - не искам и за секунда да се разделям с нея - 50лв беше и ми върши страхотна работа от доста време :)

Joker Simone
07-21-2013, 19:22
Искам да попитам каква е "нормалната" мощност на една преса за коса... Какво мислите за тези мултистайлъри на Babyliss? http://www.technopolis.bg/b2c/details/839793/P11130503/MULTISTAYLAR-BABYLISS-2020CE , http://www.buy-bg.com/multistajlr-babyliss-ms21e.html

strawberry88
07-22-2013, 13:09
Искам да попитам каква е "нормалната" мощност на една преса за коса... Какво мислите за тези мултистайлъри на Babyliss? http://www.technopolis.bg/b2c/details/839793/P11130503/MULTISTAYLAR-BABYLISS-2020CE , http://www.buy-bg.com/multistajlr-babyliss-ms21e.html

Ако ти трябва за изправяне - няма да ти свърши работа.Тези с приставки не могат да изправят добре.

LadyDi
07-23-2013, 13:25
71 страниици!! Опитах се да ги изчета, нямам сили.
За това, най-любезно ви моля да ми препоръчате преса за коса. За изправяне, без други приставки и тинтири-минтири. Максимално качествена, с минимални поражения за косата. Аз я ползвам ежедневно, така че ми трябва да е наистина добра. Цената не е кой знае какъв проблем :)

strawberry88
07-24-2013, 12:01
За това, най-любезно ви моля да ми препоръчате преса за коса. За изправяне, без други приставки и тинтири-минтири. Максимално качествена, с минимални поражения за косата. Аз я ползвам ежедневно, така че ми трябва да е наистина добра. Цената не е кой знае какъв проблем :)

Аз съм с тази и съм безкрайно доволна.От една година съм с нея. http://brain.pan.e-merchant.com/6/4/06474246/l_06474246.jpg

LadyDi
07-24-2013, 12:09
Аз съм с тази и съм безкрайно доволна.От една година съм с нея. http://brain.pan.e-merchant.com/6/4/06474246/l_06474246.jpg

А мерси, късно е :)
Снощи си купих.

strawberry88
07-24-2013, 13:26
Каква си купи? :) И хубава ли е?

LadyDi
07-24-2013, 13:28
http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09097347/image_thumb_600.jpg

С перленото покритие.
Снощи я тествах, но косата ми бездруго вече беше изправена, така че нямам специални впечатления. Тази вечер ще я мия, така че ще видим как ще се справи в битка :cool:

LadyDi
07-24-2013, 13:50
Вчера си я купих. :D
Great minds think alike ;)

Сподели за букли, макар че аз още нямам дължина да си оформям буклите сама.

Joker Simone
07-26-2013, 14:00
Ако ти трябва за изправяне - няма да ти свърши работа.Тези с приставки не могат да изправят добре.

Ами не по-скоро приставките за вафли и за къдрене ще използвам моята :) Моята коса си е права... А мощността е 16 W ... Не е ли малко?

LadyDi
07-28-2013, 20:31
Брей, много добре :)

yakuza_
07-28-2013, 20:32
Мерси :oops:

JoLLiE92
08-03-2013, 19:45
гласувам за ремингтън с3500. Пристрастна съм. :D Ако имаш повече излишни пари, може да си вземеш перлената, няма да си никак никак разочарована, но на мен 150 кинта за преса просто не ми се даваха. :D

shoesaremydrug
08-08-2013, 12:44
Момичета, препоръчайте ми някоя преса за обем. Косата ми е МНОГО тънка и обемът изобщо не ми се получава без намесата на фризьор. Искам да си купя качествена преса, която да предаде хубав и дълготраен обем на косата ми, ако имате такава преса - казвайте я тук :D. Искам да си взема и маша за къдрене, но не знам каква...важното е да прави хубави къдрици, които не се развалят бързо. Харесвам всякакви къдрици, но тези на средно ниво/нито малки , нито големи/ са най-предпочитани за мен :D. Давайте препоръки ^

Addicted__
08-15-2013, 09:56
Момичета имате ли мнение за тази преса? http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=259
Мислех да си купувам на Браун,но ми похвалиха много тази,а е 3 пъти по-евтина :D

Addicted__
08-15-2013, 15:16
Или по-добре ми препоръчайте преса до 80-90 лв. :D че утре ще отида да си купя..

Dream170
09-02-2013, 22:30
http://www.technomarket.bg/products/09112145/remington-s-3500 Какво ще кажете за тази преса ?

DisturbiaV
09-04-2013, 10:54
Косата ми е не точно къдрева,а рошава и силно начупена :Д изключително упорита е и след 1 час вече е начупена.Имах до сега преса Ремингтон с202 или нещо такова,но покритието замина.Какво ще кажете за тази http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kadrene-i-izpraviane-remington-s6500.html

YoAnA_kiiss
09-04-2013, 13:21
Момичета какво ви е мнението Babyliss или ремингтън?

gabsinkataIsTheBest
09-05-2013, 09:01
Здравейте :) Искам да попитам някой ползвал ли е тези преси ДИВА,РЕБЕЛ? http://prodavalnik.com/super-profi-titanieva-presa-ot-angliya-do-235gradosa-nova-i30351177
Че ги гледам и много се чудя,а се бях спряла на тази http://www.buy-bg.com/presa-za-kosa-rowenta-sf3012f4.html и сега незнам.

shoesaremydrug
10-14-2013, 12:41
Момичета, моля споделете мнение за някоя от тези преси за обем:

http://www.za-kosa.com/profesionalna-presa-za-ekstra-obem-valera-volumissima.html

http://www.za-kosa.com/presa-valera.html

http://stilbul.bg/uploads/images/tmb2/71_185.jpg Babyliss Pro 2512

Спешно ми трябва хубава преса за хубав и дълготраен обем! Ако някоя има някоя от тези преси , моля да изкаже мнение. Очаквам и други препоръки!

punkkk
10-19-2013, 07:45
Аз се отбивам само да се похваля за новата ми преса. След голямо чудене (повече от година :D ) си взех Remington S3500. УНИКАЛНА Е!!! Изправя страхотно и прави страхотни къдрици. Най - хубавата преса, която съм имала. :)

http://prikachi.com/images.php?images/825/6669825e.jpg

Тук една приятелка ме къдри, мисля, че се получи страхотно! Сама, все още, не мога да си ги докарам такива, но се мъча! :D Препоръчвам пресата с две ръце и два крака :D

KHALIFA'S
10-21-2013, 06:41
Една приятелка имаше на Finlux, много бързо загрява и изправя за 2-3 минути, но много гори...

musicxprisoner
10-27-2013, 17:00
Днес си купих Remington S3500 след чудене от около 5-6 месеца :D И тъй като реших, че ако не си взема маша сега сигурно ще се чудя още толкова време, та за това си взех и тази маша http://www.technopolis.bg/b2c/details/839763/P11130504/Masha-BABYLISS-2325E-/-C325E. Ще пиша отново в темата след като ги изпробвам :) ^^

shoesaremydrug
10-28-2013, 21:18
musicxprisoner мооля те, пусни снимка след като се накъдриш с машата на бейбилис, и пиши как е трайността на къдриците..

Момичета, кажете най-после някоя читава преса за вафли, която да прави хубав обем :(...

doridori
10-29-2013, 12:38
Philips SalonStraight Essential-златната :)
210градуса за 30секунди, покритието е много щадящо и изправя перфектно :) в момента е 42лева в Техномаркет и държи по няколко дни без никакво накъдряне освен ако спиш с вързана коса :)

shoesaremydrug
10-29-2013, 13:36
Philips SalonStraight Essential-златната :)
210градуса за 30секунди, покритието е много щадящо и изправя перфектно :) в момента е 42лева в Техномаркет и държи по няколко дни без никакво накъдряне освен ако спиш с вързана коса :)

има ли приставка за вафли?

doridori
10-29-2013, 15:05
има ли приставка за вафли?

не, само за изправяне е :)

akibaki
11-09-2013, 21:29
Трябва спешно да избера една от двете преси,коя бихте ми препоръчали? Косата ми е с тънък косъм и гъста. http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html или http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s5500-sleek-smooth-slim.html :)

JoLLiE92
11-10-2013, 12:07
Имам първата, fuckin' awesome е. :)

akibaki
11-10-2013, 16:04
Имам първата, fuckin' awesome е. :)

Супер,днес си я купих.Понеже обаче е с керамично и турмалиново покритие,как седят нещата с лака за коса и разните други стилизанти? Може ли да се използват примерно продукт за третиране на косата и лак и ще навредят ли на покритието на пресата?

ilincheto
11-10-2013, 18:09
Бих искала да попитам според вас коя преса е по-надежнда имайки предвид че съм с къдрава коса с дебел косъм .. http://www.bellissima.bg/?33,bellissima-fancy-fc16 http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html :)

JoLLiE92
11-10-2013, 20:24
Аз лакове не използвам. :) Но имам спомен, че в книжката и пише специално когато се изправяш да нямаш лак на косата.. прочети си книжката.
п.с. защо ти е лак? на мен лично с моята опърничава коса ми стои изправена до следващото къпане :)

weheartiit
11-11-2013, 20:38
Ох и аз ще си търся нова преса ...
Сега съм с remington s2002 ,имам я от две години
и в началото бях супер доволна,държеше ми до следващото къпане,но
нещо се бъгна или защото е стар модел или от термозащита или косата ми не знам
и изобщо не изправя :( та сега за Коледа ще искам нова.
Една приятелка си взе наскоро тази http://loveandlifestyles.com/wp-content/uploads/2013/06/Philips-HP8310-Hair-Straightener.jpg
и каза,че е супер доволна,но съм отворена и за още предложения,
просто наистина си търся нещо качесвено,което да изправя много гъстата
ми коса ,та предложете ми нещо :)
също да попитам каква термозащита използвате и какво слагате на косата си след
изправяне ?

punkkk
11-16-2013, 10:34
Аз използвам Remington S3500 и съм страшно доволна, както и повечето ми приятелки, на които я препоръчах. Моята коса не е много гъста, но мисля, че щом не съм чула 1 лошо мнение за нея, ще изправя и гъста коса перфектно. И все пак нека дадат и други предложения.
За термозащита използвам този спрей http://www.amazon.com/Lakme-K-Style-I-Tools-Style-Control/dp/B002B4VSJA - взех го за 22 лв. от Златна Рибка, можеш да го поръчаш и направо от сайта им, аз лично съм доволна от него.
След изправянето слагам Аргановото масло на Nashi, което наистина е невероятно, прави косата мека, лъскава и не цъфти :D
Това използвам преди и след изправяне, слагам и други продукти, но след къпане и косата ми е страхотна :)

YoAnA_kiiss
11-28-2013, 18:17
Ох и аз ще си търся нова преса ...
Сега съм с remington s2002 ,имам я от две години
и в началото бях супер доволна,държеше ми до следващото къпане,но
нещо се бъгна или защото е стар модел или от термозащита или косата ми не знам
и изобщо не изправя :( та сега за Коледа ще искам нова.
Една приятелка си взе наскоро тази http://loveandlifestyles.com/wp-content/uploads/2013/06/Philips-HP8310-Hair-Straightener.jpg
и каза,че е супер доволна,но съм отворена и за още предложения,
просто наистина си търся нещо качесвено,което да изправя много гъстата
ми коса ,та предложете ми нещо :)
също да попитам каква термозащита използвате и какво слагате на косата си след
изправяне ?

В никакъв случай не си я взимай! Аз имам същата и косата ми е супер рядка, тънка и ми се начупват само връхчетата... изправям я и ми трае няколко часа... аз лично въобще не съм доволна...

YoAnA_kiiss
11-28-2013, 18:35
Моля Ви мнение за тази преса: http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-230-gradusa-lcd-turbo-boost-cheren-siv-s6500/pd/ENYT7BBBM/ ... доволни ли сте от нея ?? Супер спешно много ще съм благодарна на мнения :)

П.П. М/у тази http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-230-gradusa-lcd-cherna-s5500/pd/EPYT7BBBM/ и http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-230-gradusa-lcd-turbo-boost-cheren-siv-s6500/pd/ENYT7BBBM/ коя ще ми препоръчате повече ??

JoLLiE92
11-28-2013, 19:23
^Влез в сайта на Ремингтън, избери да сравниш двете преси и виж кое те устройва повече. :)
абе тея намаления колко ще са големи на черния петък?

ilincheto
12-13-2013, 20:03
Теших да си взимам тази преса http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html .. Поразтърсих се малко и намерих че ако се вземат две едната е с 50%намаление или по 25%намаление на преса така че ако има желаещи пишете :)

JoLLiE92
12-13-2013, 20:08
Миналата година си я взех точно по това време на годината с намаление над 30% - за 50 лв от технополис или техномаркет. Имат такива промоции всяка година около Коледа - огледай се. :) Поздравления за избора!

ilincheto
12-13-2013, 20:15
Да около 50лв излиза ибаче само при покупката на 2 и сега търся някой решил да си направи коледен подарък .. Иначе доволна ли си

JoLLiE92
12-13-2013, 20:17
Не - аз ти казвам, че беше 50 лв само едната от или технополис, или техномаркет не помня кое точно. В другото от двете, както и сайта на Ремингтън си беше 75. Адски доволна съм! Страхотна е!

lorye
12-22-2013, 13:31
Moqta kosa e mnogo meka I tunka. Bix iskala ako nqkoi moje da mi preporucha nqkoq presa s koqto da moga da se izpravqm I da si pravq kudrici (kato s masha) no da ne mi se kudri/izpravq ot vlagata. Moqta kosa e mnogo podatliva na vsichko I naistina mi trqbva dobra presa. Nqmam problem s parite, no se pak do 200 leva.

Nicole1
12-26-2013, 13:42
Здравейте на всички :) .. Аз имам малко особен проблем, който е следния. От известно време и аз незнам защо, косата ми просто не стой права. Имам тази преса: https://www.technopolis.bg/b2c/details/831707/P11130503/ROWENTA-SF-7870, изправя добре, но след 15 20 минути наййй много половин час косата ми вече е доста начупена. Понеже съм от Варна, а там климата е доста влажен, всеки ми казва, че е от това, но преди косата ми стоеше, сега не, а и да не би да съм само аз? :Д Снощи например си изправих косата, не съм ходила никъде, бях си вкъщи и след 30 минути някъде до час косата ми вече беше доста начупена. Чудя се какво да я правя, преди не беше така, незнам изведнъж от какво се получи. След като се изправя и слагам малко лак, пак не помага. Дайте ми някакъв съвет, чудя се да сменя пресата ли, да си купя някакъв продукт за изправяне ли... ии аз незнам вече .. Ще се радвам, ако ми помогнете и ако някой, който е имал същия проблем сподели :))

JoLLiE92
12-26-2013, 14:07
От времето е. Аз затова се отказах да я изправям изобщо. :) Така и така не е хубава, поне не я горя :cool:

Nicole1
12-26-2013, 20:51
При мен най- вероятно не е от времетo, защото същото беше положението и през пролетта и през лятото.

JoLLiE92
12-26-2013, 21:00
Не е от града, защото и аз съм от Варна и лятото бях идеално права. :) Сега се разваля от чудовищния вятър.

Iivche
01-10-2014, 09:31
Незнам за Варна но аз съм във Германия и тук всеки ден е облачно и вали ... имах преса на елеком, но след като се изправя и излезна след 30 мин вече е чуплива, косата ми е със дебел косъм, повечето пъти бухнала и с много обем :D та така, реших че не мога повече със тази преса и започнах да търся коментари из интеренет за преси и каква да си купя. Най накрая се реших да си взема remington s9500 не мога да ти опиша колко съм доволна стои изправена и мека, дори един ден росеше докато се прибирах и пак ми беше права, дори аз не повярвах. Ако искаш да си сменяш пресата ти препоръчвам тази на ремингтон, аз лично съм много доволна .. дано да съм ти помогнала със коментара :)

qni4ka546
01-14-2014, 10:16
Пресите са много готини, но това е гадното, че много бързо ни цъфтят косите. Аз лично не използвам много..