musicbaby97
01-11-2012, 15:29
Здравейте сега съм 8 клас и съм в нов клас.В миналия клас сякаш НИКОЙ НЕ МЕ ПОНАСЯШЕ.Защо?Не знам.Та в новия клас имам само 2,3 момичета който наистина ме "понасят" има и едно момиче което настройва другите срещу мен,а дори не е говорила с мен,за да ме опознае.Какво да правя?Не мога да си намеря приятели и от другите класове само защото не съм "отракана".Моля ви дайте ми съвет.Не искам да съм сама като миналите 5 години ;(
candysweet
01-11-2012, 17:15
Тя не е пробвала да говори с теб.Може би ти трябва да поговориш с нея. Каквото и да прави,се опитай да не падаш на нейното ниво.Просто си е нацелила теб за мишена,за да има какво да прави и за да се забавлява.Има такива хора.Има и вероятност да го прави,защото е свикнала другите да я заговарят и го е приела все едно се правиш на много важна след като не говориш с нея.Малко трудно си го обеснявам,защото това са само моите наблюдения-аз не съм от нейния тип и не знам точната причина.А относно другите от класа, прави им комплименти,за техни неща,които наистина ти харесват.Няма смисъл да ги лъжеш.Само ако наистина нещо тяхно ти харесва казвай -Хубаво т'ва,хубаво отнова. Много ми харесва това,много ти отива и такива,но и не го прави прекалено много...С правене на комплименти се издигна една от най-харесваните в класа.Когато те помолят за нещо им го давай,но не бъди прекалено мила с тях-ще започнат да те манипулират и не бъди прекалено досадна-като видиш,че много не им се говори с теб, ги оставяш.Те губят.Също така и ако няма каква тема да измислиш винаги може да се включиш в някой техен разговор,който е на някаква обща тема между теб и тях.Когато някой има проблем с нещо, се опитай да му помогнеш.Това са само предложения как да общуваш с тях.Не променяй себе си-характера си,външния си вид и др освен ако го правиш заради самата теб,а не заради класа.Не може да направиш така,че всички да са доволни. Опитай се да се сприятелиш с момичетата,които те понасят.Пък ако не стане-винаги ще си имаш приятели извън даскало,каквито те приемат каквато си. И извинете за грешките.
Fiction7577
01-12-2012, 08:28
Ми какво се оплакваш, бягай да се разправяш с тая която настройва всички, кво седиш. Отивай и говори с нея, без да си срамежлива или мълчалива, започваш направо по темата и искаш ясен отговор от нея. Само внимавай да не литнеш в облаците и накрая да и наговориш само простотии от които освен да ти се изсмее друго да не стане.