View Full Version : Дайте мнения ПЛС :(
Здравейте. Имам проблем. Мисля, че съм влюбена в най-добрата си приятелка от доста време и това много ме измъчва.... Не искам да е така или много се привързах или съм влюбена.. Не мога да спра да мисля за това. Моля ви дайте съвети. Не искам да е така :( :( :(
nIkEnCeTy_bE
02-21-2012, 21:34
Момиче ли си, или аз така разбрах?
Да ... В тинейджърска криза :(
nIkEnCeTy_bE
02-21-2012, 21:44
Виж, никога не съм могла да дам съвет в такъв случай, не знам супер странно ми изглежда. Не че е грешно, но просто. С две думи или рискуваш и й казваш как се чувстваш и губиш приятелството ви, или подтискаш и запазваш приятелството.
Ами казвала съм и, но по - скоро като на шега, но не сме си загубили нищо :?
nIkEnCeTy_bE
02-21-2012, 21:47
Ами ако чувствата са толкова силни - признай си, но седнете и бъди сериозна.
Аз искам да знам как да спре това чувство :( По - скоро
nIkEnCeTy_bE
02-21-2012, 21:50
Е виж, чувствата са неща, които не може да контролираме. Особено в случая ти е най - добра приятелка, постоянно си с нея и няма как да забравиш и да спреш да чувстваш. Друг е въпроса дали наистина си влюбена или просто прекалено си привързана към нея.
Според мен всеки човек е по един или друг начин, осъзнато или неосъзнато е влюбен в добрите си приятели, леченеикоето е нормално все пак сме приятели с тях защото нещо ни свързва и ние явно го обичаме и харесваме това нещо. При появата на сексуално влечение и възбуда вече става по-сложно според мен, при теб има ли го този момент или просто както казаха по горе е просто прибързаност.
Според мен трябва да го обьрнеш набии ми една кука и един крак в лицето така ще те уважава и после я прати в кома или просто му махни мозака с джобно ножче но ако не стани ПРОСТО МУ КАЖИ ИСТИНАТА :) нядавам се да сьм ти помогнала
Поздрави Крал Артур :)