PDA

View Full Version : help pls :(



sisley_19
03-24-2012, 17:39
zdraveite znam che nqkoi shte si pomislqt che sum nqkva tupachka i che sum malka no eto q i moqta istoriq.
az sum momiche v 6kl no mn si padam po edno momche.s nego se poznavame ot 5 god. shtoto v 2 ri klas se premestih v negoviq kl.togava ne bqhme mn bliski no do minalata god. hodehme zaedno na uroci i stanahme dobri fr(i tazi god. hodim na uroci no ne sme v edna grupa).minalata god ne bqh sigurna v chuvstvata si kum nego no sega sum obedena che go haresvam.kog. hodehme zaedno na uroci bqhme samo 2mata (imashe i dr ama ne ot nashiq klas) i sedqhme zaedno govorehme si smeehme se...i beshe super.na rdto mi (tova moje da bude i tupo no ako iskate da se posmeete prochetete go ;dd) toi me pita kude e toaletnata a toi mnooooogo dobre znaeshe kude se namira no poneje v zavedenieto beshee mn shumno imam podozreniq che e iskal da me zavede tam za da mi kaje neshto.no az ne otidoh snego i si ispusnah shansa za poreden put.posle na negoviq rd ne bqhme na school (beshe nqkuv praznik) i to me pokani na kino nali etaka s oshte fr no te se otkazaha da doidat i ostanahme samo nie dvamata.beshe mn hubavo.mislq che toi se chusvashe malko nelovko kakto i az no beshe mn zabavno.i pak si izpusnah shansa.dopredi 2 meseca ili 3 toi beshe stanal gadje s edna tupachka ot nashiq klas uj na buzik no az ne mislq che beshe tak i napravo ne mi se hodeshe na school.tolkova mi beshe gadno...i sega...moje li suvet kakvo da napravq.tolkova go haresvam i mi e tolkova gadno...daaa te 2mata skusaha no mislq che tq oshte ima chustva kum nego.shte se radvam ako mi dadete dobur suvet i molq vi ne mi kazvaite kolko sum glupava i tn...znam che sum takava...blagodarq

TheNormalGuy
03-24-2012, 17:48
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

little-bad-girl
03-24-2012, 17:51
Ми той те е харесвал ма ти като не му връзваш много ясно, че ще тръгне след друга. Сега като са скъсали можеш да се пробваш какво като тя имала чувства към него /голям праз/. Само това с тоалетната ми е малко смешно, защото звучи някак странно, но няма значение. Според мен мисля, че можеш да го питаш дали иска да отидете на кафе/разходка или където ходиш по принцип с приятели. Опитай се да го опознаеш и му позволи да те опознае. Този път това ще е шанса ти и силно се съмнявам да го изпуснеш. Късмет!
п.п.: Трябва да пишеш на кирлица. :)

sisley_19
03-25-2012, 17:19
Ок мерси :)) нова съм в сайта и не знам мн мн правилата ;дд но давате добри съвети!! oщте веднъж благодаря :))) късмет и на вас в каквото и да е било :)))

JuStElly
03-25-2012, 20:10
Не знам за какъв шанс говориш,ама щом сте чак толкова добри приятели продължавайте да излизате само двамата и,ако нещо ще става да става.

sisley_19
03-26-2012, 12:31
не сме чак толкова близки (засега)но на мен проблемът ми е че съм мнооооооооооооооооооооооо оооооггггооооооооооо притеснителна и ме е срам да го поканя но се опитвам да имам повече самочуствие ;дд мерси :)))

kyon
03-26-2012, 16:16
Докато те е срам да си поискаш, все ще седиш с пръст в устата.

Bebee13
03-28-2012, 16:42
Zabravi za minaloto trqbva da razbere6 sega dali chyvstva neshto kum tebe ( i mejdo drygoto zashto trqbva da se pishe na kirilica ???! Molq nqkoi da mi kaje zashtoto i az sum nova )

littlecrush
03-28-2012, 18:13
Хм .. деликатна ситуация .. не си показвай чувствата веднага .. изчакай той да направи първата стъпка и гледай когато ти направи намек да не изпуснеш момента .. в това време .. закачай се с него , прегръщай го небрежно за да забележи интереса ти ! :)))

mMemories
03-29-2012, 21:18
Мисля, че имаш още шансове...доближи се до него смис. говорете си, опитай се да общуваш и с неговите приятели, потърси и общи познати, теми за разговор и тн...Пък вземи преглътни егото си и му кажи, че го харесваш...също ще подейства дори по-бързо ама др. вариант е по-сигурен..
п.с.- тъй като вече си наясно с правилата в сайта може да си редактираш първия пост и да го напишеш на кирилица :)

sisley_19
04-19-2012, 10:56
благодаря ви много, но вече шансовете ми са нулеви :( влюбен е в друга.сама се уверих в това :( и понеже целия клас го подозира, че има чувства към две момичета(мен и още едно) реших да го питам (но анонимно) в един сайт и...отговорът му не бях аз...:( но нищо.вече ще знам за напред как да подходя и какво да направя!даже вече съм си набелязала друг ;д но още ми е гадно...благодаря ви и успех във всичко с което се захванете!! ;дд

SmilezZz
04-19-2012, 16:15
Може би наистина все още имам шанс да бъдеш с него. Все пак по написаното съдя, че той наистина те е харесвал, но просто ти си изпуснала възможностите си хиляди пъти.

Продължавайте да излизате заедно. Сближете се. И му намекни , че го харесваш. Другото момиче да не те притеснява особено, особено ако той избере теб.

jeezloxxy
04-19-2012, 16:52
oщте

Goddamnit, защо?!
Бахти, уби ми целия мерак да се ебавам с темата.
Поне не каза, че го обичаш, както един друг 13 годишен тука твърди, че щях да се гръмна.

Sh@d0w
04-19-2012, 17:24
Писането на кирилица е задължително.