View Full Version : Имам нужда да прочета и чужди мнения.
GetsugayaDAN
06-10-2012, 14:34
Ще започна с това, че правописа и граматиката ми куцат много. Наскоро започнах да играя една RPG игра в която играе и моята приятелка. Аз съм много ревнив, знам че това е много лошо, защото както нея погубвам и себе си, но да се върна към темата. Преди започна да играя, си говорих с нея по телефона разбрах,че в играта си има приятели с които играе редовно и мен веднага ми се искаше да разпитам. Веднага един от въпросите беше, дали и пращат целувки и каква е нейната реакция, тя ми каза "да пращат ми, но аз не отговарям нищо и не обръщам внимание на това". След като започнах да играя и се запознах с един от нейните приятели в играта при което разбрах, че той е българин. Аз започнах да го разпитвам от любопитсво, как се казва, от къде е, на колко години е, дали има жена и деца и така на татък. След 2-3 дена се засекох пак с него, и както говорихме за играта аз го попитах "от колко време играеш с моята приятелка" след като получих отговор, следващият ми въпрос беше или "какво мислиш за моята приятелка", след този въпрос той ми отвърна "Разбирам на къде биеш, още в началото с тези въпроси, на колко съм, жена имам ли. Не я зарибявам, до ся си мълчах, ама сега рекох да те отърва от съмнението, защото ми е ясно". И аз казах "оо не съм имал нищо предвид с тези въпроси нито с последния просто от любопитство исках да разбера какво мислиш за нея". Той започна да се ядосва, вика "Аз съм врял и кипял, колко сами минавали през главата и на мене, аз си имам жена деца, имал съм ресторант не ми е притрябвало да се зарибявам с твоята приятелка, всичко е просто чат в играта разтоварващо" При което аз веднага му повторих "Да наистина съм ревнив :D, обаче чесно с въпроса който зададох нямах нищо предвид". Тогава той се побърка и започна "Това все едно да зарибявам дъщеря си, тя е по голяма от твоята приятелка, аз спирам да пиша защото се нервирах". На мене ми беше станало ясно, че се е ядосал при това, че беше толкова искрен с мен реших, че е добър човек бях разбрал за какво се ядосва, но не беше прав защото това което си мислеше не беше така. Аз написах " Извинявай... не съм мислил, че така ще стане, виждам че се ядоса, въпросите ми нямаха никаква цел, да ревнив съм (повторих го още един път защото не виждах какво да кажа), моля ти се само да не и казваш на нея за този разговор, и да продължиш да играеш и да и помагаш, не заради мен да спреш да и пишеш.. извинявай пак.. и благодаря" той не написа нищо повече аз му пожелах лека нощ при което отвърна. След този скандал на другия ден реших, че не е удачно да го наричам по име и му написах "zdr nick" той ми вика " какво от толкова разпитване ми забравим името ли ?" аз отвърнах че не съм, написах му името и му обясних защо съм го нарекъл по ник. Това беше чат от сутринта повече не ми написа нищо, вечерта пак седнах и този път го нарекох по име, при което не получих отговор 1 час а го видях, че вътре в играта се шляе на ляво на дясно, и написах "Ако не ти е приятно да ти пиша няма да го правя" тогава той ми отвърна " Не харесвам хитреци като тебе и ревниви на всичкото от горе" ядосах се и започнах да обяснявам пак като олигофрен, че не съм имал цел и нищо на предвид, отговора беше "не чета какво пишеш" ПОЛУДЯХ и написах "еми ти си като някое малко дете, какво да ти кажа...". Това беше целия разговор той ме блокира. Причината поради която го помолих да не казва на моята приятелка беше, защото тя много добре ме познава знае, че съм ревнив и ако й каже веднага ще повярва на това, че аз съм разпитвал от ревност и заради моята ревност, тя може да изгуби добър приятел в играта... Когато тя се прибра аз веднага и казах всичко, защото исках да го чуе първо от мен, ако го научеше от нея не се знаеше той как ще го обясни а и също така, както и да го обясни то ТОЙ самия вярва че ревнувам. Обясних и всичко както в момента го пиша и на вас ( всичко това става в скайп ) тя малко се ядоса разбираемо е.. но аз не бях виновен, съжалявам въобще че го срещнах в играта онзи. Изведнъж както беше в добро настроения тя, веднага в скайп започна да си личи че нещо не е наред. Оказа се че през повечето време си е писала с него в играта и по едно време през ноща тя ми задава въпроса "какво е това обръщение ( какво мислиш за моята кучка) ? " И аз от начало дори не разбрах какво има предвид и не се сетих за онзи и викам "кво ?". Тя тогава ми обясни, че той и го написал това че съм го казал, тя дори ми направи и снимка, аз отрекох веднага, че не съм казвал такова нещо. Тогава тя ми вика "Ти винаги така правиш, все разпитваш аз вече се страхувам, че след някоя година като заживеем заедно няма да ме пускаш да излизам от вкъщи, и ме беше страх и да ти кажа това нещо". Аз бях в шок, наистина да права е много я разпитвам, представа си нямах че така се чувства, но всичко са били разговори, стреснах се от този неин отговор и започнах да обяснявам нали, че аз съм такъв и не спрямо него само аз като се запознавам с хората и от "как се казва?" се стига до още много други такива въпроси, тя ме отряза и каза че ще си ляга, лека нощ и изключи скайп преди да и отвърна. На другия ден тя продължава да играе с него и да си пишат. ВЪПРОСА МИ Е, значи тя по този начин показва че на мен не ми има доверие за това което и казах ами вярва на него? И второ кажете ми как да приемам това, той и казва че аз съм я нарекъл кучка и тя продължава да е в добри отношения с него и да си играят. АКО НЯКОЙ ВИ КАЖЕ ЧЕ ПРИЯТЕЛЯТ ВИ, ВИ НАРИЧА КУЧКА и вие (вярвате или не вярвате в това което казал) ще играете ли с него, все едно нищо не е станало ? Не знам ама това много ме обиди и си нямам никаква идея, как тя разбира нещата че така ги прави. Също това, че и пращат целувки и тя по никакъв начин не ги отблъсква (защото тя не иска да си разваля отношенията с тях заради това, че мен ме ядосвало) когато и го кажа тя ми се нахвърля, че съм бил супер ревнив (което си е така), но погледнете от моята гледна точка. Някой да каже на приятелката ви че е кучка и тя да не направи нищо по въпроса за да ме защити ами всичко си продължава по старо му. Благодаря ви и се извинявам за всичките ми грешки и за дългата тема...
Тва е просто игра. Приеми го.
Като си пращам целувки и сърчица с 25 човека от дадена игра, значи ли че спя с всичките?
Държиш се все едно си на 5.
shmatarok
06-10-2012, 14:56
Коя е тая игра, че ми стана интересно? :Д
По темата: човек, приятелката ти не е предмет, който притежаваш. По начина, по който си написал темата, ми се струва, че си прекалено обсебен. Трябва да имаш повече доверие на човека, с който си. Освен това не стига, че ти постоянно я шпионираш и ограничаваш личното й пространство (да, разпитване на хората, с които тя общува по толкова явен начин си е точно такова нещо), но се опитваш да я изкараш едва ли не нея виновна, че се е обидила, че ти й се вреш постоянно. Всеки човек има нужда да бъде някъде сам със себе си или да общува и с други хора, освен с половинката си. Защо се опитваш да я ограничаваш от това, което тя прави в някаква тъпа игра? Взимаш навътре някакви въображаеми целувки, които ти казваш, че тя подминава без особено внимание, и се опитваш да я изкараш виновна за това? Сърдиш се, че ти нямала доверие, че не знам си какво, а ти на нея какво доверие й гласуваш, бутайки се наляво и надясно?
Еми, сори, пич, ама за мен не си прав. Недей да задушаваш приятелката си по този начин, остави я да има някакво лично пространство.
Прочетох историята ти (съжалявам за което) и сега мисля и аз да те поразпитам малко, понеже съм прекалено ревнив ^.^
1. На колко си ?
2. На колко е приятелката ти ?
3. От един град ли сте с приятелката ти ?
4. Ходите ли изобщо ?
5. Виждали ли сте се изобщо ?
6. Ако "ДА" - само на снимки ли ?
7. Ако "НЕ" - сигурен ли си, че приятелката ти не е мазен травестит ? ако не си - FUCK U !
8. Не си питал човека от ревност, а просто така - сигурен ли си ? (защото...ти не можеш да ме спреш, да танцувам цяла нощ...много яка песен, ако не ви харесва - FUCK U ! :D )
9. На колко континента е разделена Земята ? (да сме сигурни, че живееш тук, а не в играта...) а Марс ? а Луната ?
10. Какво отношение очакваш от приятелката ти, в случай че си толкова ревнив ?
11. Как би постъпил, ако си на нейно място ?
За сега толкова ^.^
sweetycherry33
06-10-2012, 18:40
Аз пък мисля, че няма прав в случая.Обясни на приятелката си, че не си я нарекъл кучка и че си разпитвал от любопитство, но този път по - подробно.А на оня не му обръщай повече внимание - така ще е по - добре.И не говорете повече за него.Едва ли се зарибява с нея, щом има жена и деца.Но е много странно да седне да играе няква игра, при положение, че си има семейство, и да играе с някви момичета, а може и момчета, дето най - вероятно са по - малки от него.Не знам, просто ми е много странно ... на тоя май нещо му хлопа ... и за да каже, че си я нарекъл кучка, въпреки, че не си... не знам, може би има неква цел или просто е няква гад, дето цели просто да ви провали отношенията или си няма друга работа и решил да си играе игри и да лъже, вешайки се във взаимоотношенията на някви случайни хора, които не познава ... без коментар.
Надявам се все пак нещо да съм помогнала
GetsugayaDAN
06-10-2012, 19:08
Благодаря за мненията, на всички. Прекалено съм превързан към нея постоянно звъня, се нещо мрънкам. Ще гледам да я карам по-кротко. Тъпото е че никога не съм искал да бъдa ревнив, пък в какво съм се превърнал всъшност :D:D:D
Не завиждам на приятелката ти с такъв обсебен човек до нея. 5 часа обяснения и не каза абсолютно нищо. Кофти, кофти...
SmilezZz
06-10-2012, 20:45
Така, от къде да започна .. Не знам.
Виж сега, независимо дали си я нарекъл "кучка" или не и той й го е казал - не й дава основание, че да спре да си пише с него. По логиката, че той предава твоите думи или уж твоите. Нормално е да повярва повече на него,поради простата причина, че ти я ЗАДУШАВАШ и ясно показваш, че ЛИПСВА ДОВЕРИЕТО помежду ви.
И да, много си е права тя. Просто се постави на нейно място! На тебе как би ти било, ако някой се държеше по начина, по който се държиш ти? Ама отговори си честно, без да лъжеш. И недей да се опитваш да я изкараш виновна. Още повече, че това са си просто чат - приятели. В играта. Дишай.
И се опитай да се промениш. Защото ми се струва, че е близко времето, в което тя ще реши да спре да търпи и да си замине.
myHeartIsOnlyForYou
06-10-2012, 21:07
Много си ревнив и това е страшно досадно - казвам го от личен опит, по-точно бих го нарекла задушаващо. Това, че си започнал да пишеш на онзи от играта от любопитство, е пълна глупост и просто не го разправяй. Точно пък от ревност и обсебване си му писал. Да ти наистина я задушаваш според мен. Не се филмирай толкова много от случилото се, защото това е просто едно нищо, което ти гледаш през своя поглед на ревнивец и да влюбен мъж.
Това, че е нарекъл приятелката ти кучка, не е нещо тооолкова страшно. Според мен той така нарича всички жени. По-добре не се занимавай или ако чак толкова искаш да му отвърнеш му напиши, че за теб жена му е кучка и сте квит (само че той като те е блокирал не знам как ще му пишеш ама айде :Д).
Приятелката ти не вярва повече на него отколкото на теб, просто е объркана и изморена от ревността ти. А това за целувките... аз не знам какво искаш да направи момичето, нали не им отговаря. Кажи ми как според теб тя трябва да ги отблъсне :?
Съжалявам ако се почувсваш нападнат или нещо такова след като прочетеш това, което съм написала. Аз също търпя човек като тебе и явно поизлях яда си тук. Не те мисля за лош човек и искрено вярвам, че ревността ти е породена от любов. За твое добро е за в бъдеще да се сдържаш малко повече и да показваш ревността си по-умерено. В крайна сметка и да я ревнуваш и да не я ревнуваш, и да я следиш и да не я следиш, тя реши ли да се занимава с някого няма да я спреш. Вярвай и повече и се наслаждавай на връзката ви, а недей непрекъснато да се притесняваш, да правиш от мухата слон и т.н. Живота е кратък няма смисъл. Пожелавам ви занапред много любов, разбирателство и щастие :) .
DisappointedDreamer
06-10-2012, 21:16
Ужасно тъпо си постъпил като си почнал да разпитваш приятеля и в играта, а накрая за капак дори си и излъгал. Пределно ясно му е било на онзи защо така го разпитваш. Не стига че си го питал дали има жена и деца, ама накрая, с цялото си нахалство, си попитал какво мисли за приятелката ти. Абе, ти нормален ли си? Онзи да не е вчерашен.
С право ти се е обидила приятелката ти. Аз ако бях щях да ти тегля една майна. Ревността е задушаваща и рано или късно, ще бъде причината поради, която тя ще те остави.
Тва е просто игра. Приеми го.
Като си пращам целувки и сърчица с 25 човека от дадена игра, значи ли че спя с всичките?
Държиш се все едно си на 5.
И този коментар е верен. Като цяло, порасни.
Защо ти пука толкова за някаква путка?
Знаех си, че щом е толкова дълго не трябва да го чета. :? Тъй.. по темата:
1.Дано не се обидиш, не го казвам, за да те обидя или sth like that обаче от всичкото ти писание излиза, че си непоправим досадник. Хората просто искат да играят и да разпуснат малко. Какво си тръгнал да се обясняваш и да разпитваш като първокласничка тоз и оня за приятелката ти? Толкова малко вяра ли и имаш или какво..? Тая обсебеност няма да доведе до нищо в случая, най-много да те зарежат.
2.Държиш се като пълното дете - не ти давам повече от 14. Порастни.