PDA

View Full Version : Границата между любовтта и приятелството ..

mishona22
07-01-2012, 01:59
До сега с едно момче бяхме просто приятели .. никой не ме е карал да се чувствам толкова спокойно и да не трябва да внимавам какво казвам.. да го чувствам толкова близо до мен .. да не се притеснявам за нищо .. и да съм обичана. Внезапно той ми предложи да станем гаджета .. аз отказах, защото не искам загубя приятелството ни и защото просто не мога да си представя как ще е .. беше ме страх да не го нараня. Предлагаше ми много пъти - аз отказвах .. пак и пак с някакви тъпи оправдания .. въпреки че докато бяхме приятели тайничко ревнувах .. чувстах се пренебрегната, когато говори за други момичета.. гледах профила му постоянно в фейсбук и може би тайничко и тогава съм искала да сме заедно.
Снощи той отново ми предложи.. И аз този път приех .. Защо приех :@ Всичко вървеше добре... аз отдавна не бях имала връзка и бях свикнала да съм сама и да не ме наранява никой .. но на него се доверих ( не споменах, че преди това отново бяхме заедно за 1 ден, но пак стана същото, което ще прочетете в следващите редове) мислех си, че няма да повтори грешката си.. че е сериозен., но ето- пак. Вълкът кожата си мени, но нрава не.. Поисках да излезнем, а той отказа и ме помоли да излезнем утре, защото имал работа.. аз приех, но ето че след малко ми казва, че не може да ме възприеме като повече от прятелка, че се опитва, но не ставало.. искал да е с мен, но не могъл ( и аз неможах много да разбера, но повтаряше постояно " не мога, не мога" ) Аз му казвах да се стегне и да пробва, че сега се чувства свикнал със самотата .. Каза ми , че ако искам да го мразя, но не могъл така, че така постоянно се караме. Помоли ме да прочета това http://easterrabbit.cosmopolitan.bg/blogpost_14362_0.html - това го описвало изцяло. Аз тъкмо си бях набутала в главата, че с него ще потръгнат нещата .. че когато замък се строи на основи е по-устойчив .. Мислех си , че ще сме сплутени .. близки.. Но не стана така :@ колко е тънка границата м/у любовтта и приятелството .. После започна да си публикува в фб на Графа- невидим .. на райна и константин - ти си всичко за мен и т.н Казах му, че щом не иска дори да опита- да не ме търси повече .. и това беше :@ просто исках да споделя и да чуя мнения .. и на тези, които са попадали в такава ситуация .. дали мога да променя нещо. ( Ако някой се сеща за песен, поезия, в които се говори г/д за това .. моля кажете ми .. нещо такова http://vbox7.com/play:95ed1ffb , http://vbox7.com/play:b94023ff , http://vbox7.com/play:83dbb55137:) )

Sh@d0w
07-01-2012, 05:51
Бахти пубертетската история. Сори ама не се сдържах. Искал много да ходите, после не знаел какво иска, общувате си с песнички, теб не ти стига акъла да видиш що за женичка е, абе направо останах без думи.

ShtrudeL
07-01-2012, 06:10
що за мъж ще ти дава статии от космо?! :О

Иначе мисля, че границата между любовта и приятелството трябва да е голяма и дебела и когато някой ми каже 'той/тя ми е само приятел', то значи наистина да е така.

sevdo04
07-01-2012, 08:01
А бе, хора, при мен също е заплетено положението. Познавам едно момиче от 10 години, ако не и повече. Беше влюбена тя в мен, после аз в нея дълго време и така... приятели през цялото време. В последните месеци сме заедно почти всеки ден и се чуваме по телефона постоянно. Има сериозен приятел, от близо година, за когото съвсем приятелски ми сподели, че обича и иска да е с него, без да става дума за каквото и да било друго. Аз усещам,че още имам чувства към нея и ме привлича сексуално.. и то силно, въпреки че се старая да го крия, но мисля, че ме усеща, а и знае, че я ревнувам. Преди няколко дни разбрах, че и аз я привличам по същия начин и дори се заговорихме да правим секс. Много ми е странна ситуацията и.. се чудя, като резервна гума ли се явявам аз, или какво?

babity
07-01-2012, 08:02
Наисина много тъпа история. Нито той, нито ти знаете какво искате. Седнете се уточнете със себе си първо и после се чудете с кой да се събирате и разделяте. Единственото смислено нещо в цялата работа беше заглавието на темата ти. Граница ТРЯБВА да има между двете неща.

mr_nikolov
07-01-2012, 08:50
Ей това е пример за държание тип пут**ца... Един мъж не винаги знае как да постигне целите си, но поне има цели и не се отказва от тях, да не говорим че жената изисква 2 пъти повече усилия от всяко друго нещо и ти преди да си започнал да се откажеш ... еми нищо в тоя свят не е по мед и масло ама това не означава че трябва да се откажеш. Супер правилно си му теглила майните.

Colouring
07-01-2012, 09:51
Хораааааа, тя не иска мнение, а ПЕСНИ за фейсбук. Нека помогнем на горкото момиченце, което иска да удави мъката си в някоя чалгия.

Ние сме с теб!

Не мога да ти дам сериозно мнение..
просто..
не мога.

IseeDEADbodies
07-01-2012, 10:47
що за мъж ще ти дава статии от космо?! :О

Бахахаххахахах, nuff said ! :lol:
Мисля че авторката сама може да си отговори на тоя въпрос ;д

Зайче..
07-01-2012, 10:54
ахаха е такава тема нямаше и такава тема има вече :lol:
ужас
и тъй като не мога да ти предложа такава песен, каквато искаш - http://vbox7.com/play:5c26450f тая много ме кефи (нищо общо с темата, ама то и без това на дали някой ще напише нещо сериозно) :D

mishona22
07-01-2012, 14:05
Какво ли си мислех .. хаха объркала съм се. В този сайт освен да упреквате и да се смеете друго не съм видяла :/ Всеки си има проблеми и на другите проблемите се виждат маловажни. Никой не знае през какво съм преминала, та да ми казва от сорта " това да са ти проблемите" .. ;) Може би не съм ясно обяснила или ддз. Не общуваме чрез песни :/ Просто всяка двойка , приятели , и т.н. си имат обща песен например, която описва историята им ;) А това ми го даде като текст .. не ми е дал сайта на cosmo ;д ;) Ако мислите да се подигравате и т.н. и да пишете малоумни коментари .. ще помоля да ми затворят темата ;)

Зайче..
07-01-2012, 14:07
^натам отиват нещата май. :lol: