View Full Version : Влюбена ужасно много..
Здравейте.Влюбена съм ужасно много в едно момче мисля постоянно за него,като чуя името му или като го видя напрао полудявам,но незнам дали той изпитва същите чувства към мен.Постоянно ме гледа,гали ме прегръща ме,пипа ме за дупето ;Д.
Приятелите му казват,че той неможе да задържи дълго момиче,какво да правя?Дали ме харесва,немога да му кажа,че съм влюбена в него.КАкво мислите вие,какво да направя?
Имаш ли 15? Ако си под тази възраст, не виждам смисъл да ти отговарям. Ако си над тези години, ще кажа, че иска секс от теб и това е. Дали има чувства - може и да има, един Господ знае... ама силно ме съмнява. Попринцип хващането по задника си е чист намек за "мръсни" намерения.
filmimilmi
08-09-2012, 17:56
Да отидеш при до него, да заголиш бедро и да му кажеш "Ела й си го получи, палавнико!".
Ох толкова ми е болно..ужасно много го искам немога да спра да мисля за негоо,днеска даже ме целуна по коремчетоо :) хи-хи :) Надявам се много да има чувства към мен,макар че приятелите му казват че той иска само секссс :(
filmimilmi
08-09-2012, 19:14
И кво друго да иска от тебе освен секс като вече си му дала сигнали, че кавалите са му в кърпа вързани.
scandalousLady
08-09-2012, 19:17
Не му се давай толкова. Не му позволявай да прави такива неща, да видим тогава какво ще направи. Ако иска само секс, просто не му пускай, защото ти ще бъдеш наранената след това, а на него ще му е през онова.
Violenza
08-09-2012, 19:21
Е ти му давай да ти пипа задника и да ти вдига потника, пък после си се надявай да не иска секс.
КАжи му го на него това, не на нас. :) Спрете да премълчавате такива неща от хората, които харесвате. С това нещо няма да постигнете.
Amore-Mio*
08-09-2012, 19:27
Като за начало, се осъзнай. С това седене и мислене нищо не постигаш. А само и единствено все повече и повече се сещаш за него. Щом се познавате, просто го покани да се поразходите някъде. Само двамата! Разходете се, поговорете си, виж дали му е приятно, прави му намеци и виж как ще реагира - сама ще разбереш как да действаш и какво да правиш. Важното е, да рискуваш и да пробваш.
Иначе съм съгласна с другите - позволяваш му супер много. Да ти пипа дупето , ала бала. Още малко и секс ще му позволиш. Порасни.
Furious?
08-09-2012, 19:57
Имаш ли 15? Ако си под тази възраст, не виждам смисъл да ти отговарям. Ако си над тези години, ще кажа, че иска секс от теб и това е. Дали има чувства - може и да има, един Господ знае... ама силно ме съмнява. Попринцип хващането по задника си е чист намек за "мръсни" намерения.
ДИБИЛ , дали щеще да пише така , ако не е 14-16 ( с възмоност до 17 ако е ретардче ) ?
Маце , врътни му една свирка.Поне при мен това действа с момичета , които иначе не биха ме впечатлили
kalpazanka
08-10-2012, 13:23
Научи как се смятат опасни дни, кога е овулацията /и какво представлява/, пък нека ти целуват коремчето на воля разни ценители на платоничната любов.
MegiBoOm
08-10-2012, 17:45
Не му се давай толкова. Не му позволявай да прави такива неща, да видим тогава какво ще направи. Ако иска само секс, просто не му пускай, защото ти ще бъдеш наранената след това, а на него ще му е през онова.
.......