PDA

View Full Version : Лични притеснения

ahh94
11-03-2012, 10:38
Здравейте, ще ви разкажа една дълга история по възможно най-краткият начин.

1.Това лято имах първата си сериозна връзка, всичко вървеше по план, но с края на лятото всичко приключи. Най-странното нещо, което ми се бе случвало стана някъде към краят на тази връзка. Моята приятелка ми предложи да го направим заедно с една нейна приятелка, тъй като аз така или иначе и го бутах това като идея (момче съм, извинете ме.) Хубаво, получи се, но след това започнах да изпитвам лека болка.. мисля, че се досещате къде. Стана така, че с това момиче, след известно време, скъсахме. Но никога не съм имал проблеми с нея в секса - просто тя ми беше достатъчни и знаеше как да ме възбуди.

2.Появи се друга, всичко беше по план - бяхме в нас, само ние двамата, тя се връзваше на глупостите ми. Имаше няколко проблеми - бях изключително притеснен, нямаше презервативи, а и тя ми твърдеше, че това е само за един път и бла-бла.. Е, както се случва в живота на всеки един мъж.. не ми се получи :D ...може би, защото все още бях "презадоволен", ако мога така да се изразя, от предишната ми дълга връзка.. В интерес на истината тогава все още изпитвах разни болки там.. знаете! ;D

3.Появи се друго момиче - любовта на детството ми, забихме се, глупости.. без нищо да се е случвало. Е, тя остана по дънки, но някак останах разочарован - мислих си, че под дрехите и ще видя... "целият свят", защото преди бях влюбен в нея, но както казах - останах разочарован... Тогава нещо в мен трепна - получиха ми "нещата" до някаква степен, не изцяло, но може би факта, че тя още от преди това ми каза, че няма как да се стигне до края ме спря. Тук вече тези болки ги нямаше.

4.Появи се друго момиче - първата ми, ако мога така да се изразя. С нея пък на другата крайност - само от докосване ми стана. Жалко, че и с нея си останахме до "натискане"

5.Появи се друго момиче - целуваме се, целуваме се, всичко по план и пак бях забит с изречение от сорта на "не съм готова" или нещо.. вече забравих. Уважих я, останахме си да си лежим и да си говорим. В интерес на истината тя също не ме привлече кои знае колко, както при случая с онази, при която не ми стана т.е. 2рата (в цялата история). Само сме се целували, но пак нищо в мен не трепна, и в емоционален и във физически план.

Та - въпросите ми са следните :
Грешките в мен ли са? Нормално ли е това да се случи в живота на едно момче, тоест да не ти стане само от целувки? 100% съм сигурен, че след историята с т.нар #2 ми е накърнено мъжкото его и се чудя дали има причина или това просто е нормално? Възможно ли е да съм от момчетата, на които им трябва нещо "емоционално" за да се възбудят? звучи тъпо,но.. ... и още един off-topic въпрос - Нормално ли е така да се случи, че с 4тири момичета да не стигам до края - нещо не ми върви или грешката може би е подхода ми?

Малко е дълго, извинявам се, благодаря ако сте го прочели.

С уважение,
Едно притеснено момче

DisappointedDreamer
11-03-2012, 10:46
Нормално е да не ти стане само от прегръдки и целувки.

Емоционално - може би, да, до някаква степен. Но според мен просто се хвърляш на всяка срещната с големи очаквания. В края оставаш разочарован и това допълнително съсипва твоето настроение/желание.

ahh94
11-03-2012, 10:47
Нормално е да не ти стане само от прегръдки и целувки.

Емоционално - може би, да, до някаква степен. Но според мен просто се хвърляш на всяка срещната с големи очаквания. В края оставаш разочарован и това допълнително съсипва твоето настроение/желание.

Боже, ти дори не ме познаваш, а каза нещо, което много от познатите ми заявяват всеки божи ден! Вцепених се! Така е! ... и определено ми съсипва желанието !

Някакви други мнения?

DisappointedDreamer
11-03-2012, 10:57
Не е голяма философия.

Имаш два варианта - да продължиш да се опитваш да се забавляваш с момичета, или просто да си седнеш на задника и да чакаш докато срещнеш момиче, което наистина те привлича.

ahh94
11-03-2012, 10:59
Не е голяма философия.

Имаш два варианта - да продължиш да се опитваш да се забавляваш с момичета, или просто да си седнеш на задника и да чакаш докато срещнеш момиче, което наистина те привлича.

Не мога да си седна на задника, аз съм едно от момчетата, които обичат да се забавляват, свалят етк. Дори и да не получа секс в замяна пак съм доволен. Смисъл емоционално ме задоволява факта, че дадено момиче тотално ми се е отдало при положение, че преди някакви часове съм бил deadly friendszone или просто г-н Никой. Забавно е, не мога без това! :D

Други мнения, интересно ми е, пишете!

marilyn
11-03-2012, 15:47
Нормално е да не ти става от всяка. Ако гледаш по-емоционално на секса и тн. пак няма нищо странно. Даже много момчета са така, но го крият, защото едва ли не е "слабост".

heartshapedbox
11-03-2012, 16:01
Нормално е, емоционалната привързаност си казва думата.

ShiTmARMALADE
11-03-2012, 16:06
истината е че момиче което се е озовало в леглото ти и ти казва "не" просто проверява дали ти стиска ако не го иска няма да е там с теб много добре знаят в какво са се забъркали и какъв е най-вероятния изход просто трябва да си малко по настъпателен

Ivaaaaa
11-03-2012, 17:26
Нормално е, емоционалната привързаност си казва думата.

и аз така мисля

ahh94
11-04-2012, 11:13
истината е че момиче което се е озовало в леглото ти и ти казва "не" просто проверява дали ти стиска ако не го иска няма да е там с теб много добре знаят в какво са се забъркали и какъв е най-вероятния изход просто трябва да си малко по настъпателен

Не, не, случаят е друг. Тогава просто се възползвах от факта, че тя беше "слаба". Просто имаше нужда от внимание, близост... беше самотна. Едва ли е искала да се получи по този начин, а тя винаги ми е бягала "в последният момент". Аз точно поради тази причина бях влюбен в нея - човек винаги иска това, което е недостижимо, а не това, което му се поднася на тепсия. :)

ahh94
11-04-2012, 11:16
и аз така мисля

Стигам до извода, че зависи и от самото момиче. Едни просто знаят какво да правят и как да се държат, а други... са някак по-пасивни.. и това може би не ме привлича особено.