PDA

View Full Version : Ескапел след секс

4love
01-30-2013, 18:47
Здравейте!
Надявам се, че пускам темата в правилният раздел.

Дали след многократни еякулации за една вечер, на сутринта едно хапче ескапел, ще свърши необходимата работа?
Известно ми е, че за веднъж, ще стане, но се чудя дали ако например е 4-5 пъти за една вечер дали хапчето ще помогне?

Моля не ме критикувайте за въпроса и ако можете да ми помогнете-направете го, но ако неможете да кажете нещо полезно по-добре не казвайте нищо.

granger
01-30-2013, 18:49
Оф,мале...леле.
Достатъчно е. Има един и същ ефект.
Ескапел не е противозачатъчно,затова гледай да не се повтарят такива изцепки.

4love
01-30-2013, 18:52
granger благодаря ти

marilyn
01-30-2013, 18:54
Ми ще свърши работа... ама струва ли си да пие тва хапче се замисли?!?! По-добре е да няма такива изцепки...
Ако ще свършваш в нея и искаш да няма последици е най-добре да е докато тя е в менструация или точно след като ѝ е свършило.

magi_dark
01-30-2013, 18:57
Да,ще помогне,но имайте предвид,че Ескапел е хормонална бомба и може да се пие да 2 максимум 3 пъти годишно

BlackFlower
01-30-2013, 19:39
Ако ще свършваш в нея и искаш да няма последици е най-добре да е докато тя е в менструация или точно след като ѝ е свършило.

Когато си в цикъл пак може да забременееш, това не е никаква гаранция.
Не раздавай такива акъли, че някой ще си помисли, че е напълно безопасно и ще те послуша..

marilyn
01-30-2013, 19:43
Когато си в цикъл пак може да забременееш, това не е никаква гаранция.
Не раздавай такива акъли, че някой ще си помисли, че е напълно безопасно и ще те послуша..

За да забременее една жена трябва да прави секс докато е в овулация. Ако е в менструация... трудно ще стане. Знам, че има някакви редки случаи на момичета, които им съвпада менструацията с овулацията, ама това е супер рядко. И принципно няма как да се забременее ако свърши в нея, когато не е в овулация...