PDA

View Full Version : Искам да се сближа с нея,но я обичам!

Torettozzz
03-07-2013, 12:22
Здравейте, преди 4 години, още в гимназията се бях влюбил в едно момиче от моя клас, което е много красиво и интелигентно. В 12-ти клас се беше развило всичко, аз бях на 18, а тя на 19.... бях и казал, че я обичам, но понеже не я познавах достатъчно, а тази любов беше импулсивна, внезапна! Та, това момиче ми отказа поради ред причини, тогава тя имаше, приятел с когото излизаше от 2 години, а аз не бях достатъчно убедителен за да успея да я отмъкна от него. За капак един от моите съученици също изяви желание да бъде с нея, и когато тя, разбра, че има конфликт на интереси между мен и съученика ми още повече намаля доверието и към мен. По-гадното бе, че знаех, че тя не ме обича и, че може никога да не се заинтересува от мен.
Месеците минаваха, аз я тормозих с мойто постоянно присъствие. И един ден, когато вече всичко бе приключило, аз незнаех дали ще я видя повече, защото точно тогава тя заминаваше за чужбина.
Та точно този ден, не можех да приема факта, че ще я изгубя. Направо изтрещях, все още бяхме приятели по Фейсбук и незнам, защо бях решил, че би било полезно да скъсам взаймоотношения всякакви с нея, за да не се измъчвам повече. Понеже тогава я ревнувах, адски много и имах съмнения, че тя има прикрити чувства към най-добрия ми приятел. Реших да й пратя съобщение с отвратително съдържание и обвинения, за това, че е влюбена в най-добрия ми приятел. В страха и яроста си, (незнам от къде го беще измислил това лапещкия ми акъл... ).... , но й казах, че имам психични отклонения, това беше много тъпа лъжа.
Разбира се тя ме отряза... и след като ме изтри от Фейсбук, добави най-добрия ми приятел. Незнам дали са правили секс, но аз се доверих, на приятеля ми от детство и до днес си общувам с него, въпреки, че той постоянно ми съобщаваше за новостите около нея.
Това беше най-черния ми ден в живота!
Проблема между нас се реши след 3, 5 години благодарение на това, че поех инициативата да я потърся. Извиних и се подобаващо разминавахме се тея дни по улиците и си говорихме, но същата вечер след когато се видях с нея за да се помирим, получих SMS от нейзвестен номер, който ме беше и търсил. Пишиши, че е искала да ме чуе, но се е притиснила... имала чувства към мен и, че скоро ще се свържи с мен по Skype, но не се чувствала готова все още.
Сметнах, че е същото момиче, с което се видях преди 4 часа, но в крайна сметкатя отрече да го е пращала... , предполажих, че е шега, защото това го бях споделил с едно друго момиче, 2 часа преди да получа СМС-а, но проблема е, че все още имам съмнения и наистина незнам коя от 2-те може да го е пратила. Просто спрях да се занимавам...
В крайна сметка това момиче което обичам, тя ми дади ясни отговори, като например, че държи да се спазват някакви граници, че тя си избирала партньора и, ако ме е искала щеше да сме били заедно доста отдавна. Попита ме няколко пъти с каква цел съм решил да я потърся, но аз и казах само, че ми липсваше и на следващите няколко пъти, просто не знаех какво да й кажа...
Напоследък се скарах с 2-ма мой познати, заради една глупост и настъпиха проблеми изгубих доверието на хора които познавах от скоро, но ги обичах и уважавах до някаква степен и с който бях близък. За сега общувам с няколко приятелчета, но те не са ми от обкръжението, досега с тях не съм излизал някъде по биричка или нещо такова... доста отдавна не съм излизал някъде с приятели уча, върша някаква работа, и се прибирам у нас, като домашните любимци. Поне се опитвам, да завържа контакт, по-близък с някоя девойка, понеже никога не съм имал връзка с момиче. От доста време, се, чувствам самотен, сам съм нямам брат, сестра само една братовчедка която ми е като сестра, но тя е в чужбина.
Тея дни бях излязал в един хубав слънчев ден, да потичам, и там я видях, момичето което желая, тя също ме забеляза отдалече, но не й обръщах внимание, защото просто имах чувството, че самото ми присъствие в момента я смущава. Продължих да си тичам, и докато бягах около нея от далечно разстояние, гледах я как е жизнерадостна, спокойна играеше волейбол с приятеля си и няколко приятели. Изведнъж се бях измурил да тичам, и продължих само да вървя, изведнъж забелязах, как тя се насочваше с приятелите си към моята траектория, повишаваики глас при говора за да види може би някаква реакция, но понеже бях сравнително далече от тях, не се изкуших да я погледна, и просто ги подминах и отново затичах. Не разбрах, защо са решили да минат точно пред мен!
Тея дни ми се въртят разни идей в главата ми, дали да не я помоля да вляза в нейното обкръжение, след като изгубих моето, попринцип тя е мило момиче и ако седнеш и поговориш с нея, би ти помогнала, а и има сестра, която също има хубава външност и беше ми я предложила преди години, но аз й отказах на предложението, тогава бях много влюбен и исках нея... , но сега, като знам, че на нея не й пука за мен, и, че не ме обича, притеснявам се да не прозвуча смешно, след всичко това и да се унижа.
лесно би се решил моя проблем с едно Да или Не, но незнам дали като вляза в нейната компания да не вземе да ме манипулира по женски, и просто да се превърна в един човек без самучувствие... и след като се сприятеля с нея да не пропусна възможността за нещо по-сериозно. Незнам този ход малко ми звучи, абсурден, но ще ми е интересен нейния отзвук.
С нея се разбрхме, да споделяма разни неща свързани с нашите, желяния, характер и принципи... за да можем да се опознаем по лесно. Засега научих 2 основни неща за нея. Че, не ме обича и че, ако се появят чувства, или желание за близост тя ще ми каже директно очи в очи.
За сега нямам мотивация, цели или приятелка, или хора които да ми липсват, затова тея дни проявих креативност и реших да започна да се подготвям да замина да уча в чужбина, днес намерих изгодни предложения за реализацията ми в бъдеще... смятам, че ако замина да живея някъде другаде може би ще се подредят някак си нещата, но естествено, все още е рано и няма гаранция. Моятя братовчедка, постоянно ми казва, ако се овлека в тази дейност за чужбина, може накрая като стана на 25 да установя, че досега нищо не съм постигнал в личен план.
Незнам, знам само, че в момента искам да се захвана с нещо от голям мащаб, защото просто само това ме кара да не мисля за момичето което обичам и проблемите които имам!

crowberry
03-07-2013, 12:39
Стегни се. Звучиш като 14 годишен хлапак и търсиш под вола теле. Момичето ясно ти е казало, че не те обича и не иска да е с теб. Примири се и се откажи, голям мъж си вече. Не я моли да и влизаш в обкръжението. Това ще е супер жалко. Няма да коментирам за начина по който си се държал. Предполагам осъзнал си, колко е малоумен и безпричинен. Тръгни на фитнес, на някакъв спорт или нещо такова, там можеш да си намериш нови приятели.

ManuelaK
03-07-2013, 12:46
Ами направи нещо за живота си. Момичето, което обичаш, не желае да е с теб. Вдигаш главата и продължаваш. Вместо да съчиняваш планове как да влезеш в нейното обкръжение се замисли как да си върнеш доверието на твоите приятели.

anonymous708973
03-07-2013, 13:10
Абе, дете... пардон, ти си по-голям от мен даже... За 12 години не научи ли значението на съюзите? "но" е притивопоставяне, какъв смисъл има тук?! Искаш да кажеш "Искам да се сближа с нея, ЗАЩОТО я обичам." (което също е нелепо по смисъл, ама айде). Обикновено бих пропуснала да се заям за пунктуация, ама това човек над 18 години да не може да си изрази правилно мисълта... не го бях срещала.

shmatarok
03-07-2013, 13:30
Такива глупости отдавна не бях чела, стегни се и се дръж като мъж.

Amore-Mio*
03-07-2013, 14:22
Стегни се. Време ти е вече да пораснеш и да започнеш да мислиш.
Не е искала да е с тебе, не те иска и сега - приеми го. Не си насилвай късмета, не прави глупости и жалки опити да си до нея - единствено изглеждаш тъп и жалък в нейните очи.
Запиши се на някакъв курс/спорт и се запознай с нови хора.

HollyGolightly
03-07-2013, 16:03
Аз не можах да разбера, за кое по-точно искаш съвет от нас.

fenastz
03-07-2013, 21:18
MAN UP FAGGOT

N1ksun
03-07-2013, 21:34
MAN UP FAGGOT

Ти нещо за много голям почна да се взимаш , я си седни на гъзеца .

fenastz
03-08-2013, 09:29
Ти нещо за много голям почна да се взимаш , я си седни на гъзеца .

:razz: какъв си ти бе шут земи се скрий

N1ksun
03-08-2013, 12:29
Шут дето се радва на подобни индивиди като теб , много са ми забавни .