View Full Version : Ами вашето мнение какво е?
sladkabebova
07-17-2013, 17:18
Здравейте,
Преди около седмица правих секс с приятеля ми и за около 3 минути го правихме без презерватив.Чувала съм че момчетата отделят някаква течност,в която има сперма. Възможно ли е да съм бременна?
Малка е вероятността, ако не е свършил, а ако и не си в овулация - никаква (повече на тази тема - в Гугъл има много изписано). Все пак внимавайте другия път.
Малка е вероятността, ако не е свършил, а ако и не си в овулация - никаква (повече на тази тема - в Гугъл има много изписано). Все пак внимавайте другия път.
Чети много ,че от разказа ти лъха на липсва на сексуална култура. (отнася се за авторката на темата.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Coitus_interruptus
http://en.wikipedia.org/wiki/Ovulation
Моля.
http://en.wikipedia.org/wiki/Coitus_interruptus
Опа :д извинявай. Коментарът ми е за авторката, не към теб. Извинявай, не се изразих правилно.
sladkabebova
07-17-2013, 18:28
Овулацията е 3/4 дена преди цикъла нали? Мисля,че сега съм в овулация след 4 дена макс трябва да ми дойде.Гърдите също ме болят.. :)
Овулацията е 3/4 дена преди цикъла нали? Мисля,че сега съм в овулация след 4 дена макс трябва да ми дойде.Гърдите също ме болят.. :)
:lol: не
ако имаш нередовен цикъл, не можеш с точност да си смяташ овулацията. Ако цикъла ти е 28 дни, то овулацията ти се пада на 14 ден от цикъла. Като започни да правиш разлика между цикъл и менструация. Чети преди да се чукаш с някой, от полза ще ти е.
Абе кво се филмираш за 3 мин пък и повече нищо ти няма.Щом не е сваршил...
Ем за другия път да си знаеш- ПРЕЗЕРВАТИВ от първата секунда. И наистина чети малко повече, вече има информация за всичко :)
xXxPETYAxXx
07-18-2013, 13:13
Овулацията е обикновено 14 дни преди началото на менструацията. Иначе не си бременна.
purple_butterfly
07-18-2013, 13:20
При момичетата които пият хапче анти-бебе овулацията се препокрива с менструацията ако продължава 7 дни, нали?
kalpazanka
07-18-2013, 13:31
При момичетата които пият хапче анти-бебе овулацията се препокрива с менструацията ако продължава 7 дни, нали?
Твърдо НЕ! При прием на ОК няма овулация изобщо!
Колко мъка има по тоя свят!Момичета, майки нямате ли? защо не поговорите с тях на тема цикъл, овулация или забременяване? Ако ви е срам от тях отидете на гинеколог.Никой няма да ви изгони или анатемоса че питате
baby_baby
07-19-2013, 21:23
Абе кво се филмираш за 3 мин пък и повече нищо ти няма.Щом не е сваршил...
+1
misskaprizzz
08-10-2013, 02:20
беебее :D :D :D
fifince93
08-10-2013, 16:34
:lol: не
ако имаш нередовен цикъл, не можеш с точност да си смяташ овулацията. Ако цикъла ти е 28 дни, то овулацията ти се пада на 14 ден от цикъла. Като започни да правиш разлика между цикъл и менструация. Чети преди да се чукаш с някой, от полза ще ти е.
+1. И още нещо, да може да се забременее от предсеменна течност, но само ако си в овулация ;)
Коя ли подред е тази тема... Не можем да ти кажем дали си бременна, като ти самата не си сигурна дали си в овулация. Но като цяло малка е вероятността.
Простете ми за отговора на стария пост.
Тестовете за бременност често са евтини и лесни за намиране, така че си струва да си купите някои, само за да сте сигурни. Можете също да намерите комплекти за овулация или да използвате онлайн калкулатор за овулация (като този: ovulation-calculators.com (https://www.ovulation-calculators.com/)), за да разберете дали овулирате в този ден.
Може би това ще помогне на някого в бъдеще? :)
Здравейте,
Преди около седмица правих секс с приятеля ми и за около 3 минути го правихме без презерватив.Чувала съм че момчетата отделят някаква течност,в която има сперма. Възможно ли е да съм бременна?
Не, това обикновено е precum, което не е семенна течност.
Ето малко инфо:
Pre-ejaculate, sometimes called precum, is a clear fluid that is released when a man becomes sexually aroused, but before he ejaculates.
The fluid is produced by a pair of pea-sized glands called the Cowper’s glands, located near the urethra, a tube in the penis with a dual purpose: allowing urine and semen to exit the body.
Pre-ejaculate fluid neutralizes any acidity left by urine in the urethra, protecting sperm that flows through.
KaRiNa.Ni
06-22-2019, 18:08
Да,бременна си с тризнаци,честито!
Vicky N.
06-24-2019, 14:09
Здравейте,
Няма. Може да има само след първо свършване, където вече е примесено