PDA

View Full Version : Мислех, че е с големи гърди а тя се оказа, че е с малки

lubo019
08-04-2014, 13:58
Цицоман съм. Запознах се с едно момиче, което изглеждаше, че има хубави сочни гърди. Когато се стигна до секса след, като се съблече ми развали кефа. Видях, че е с малки гърди. Направих го, но бързо свърших. Може би за около 5 минути. Страх ме е да не каже за това на приятелките си. Изложил ли съм се или е нормално понякога да има засечки ако не те възбужда на макс? Да я разкарам ли?

DragonLady
08-04-2014, 14:10
Ако само заради едните цици си с нея, по-добре я зарежи, ще и направиш услуга, да не си губи времето с повърхностен човек. И да определено си се изложил, а тя ако е мацка на място, няма да тръгне да тръби на ляво и надясно за издънката ти, не че не си си го заслужил ...

xoxi
08-04-2014, 14:58
не че не си си го заслужил ...

Защо пък да го е заслужил?
Ако момичето е носело сутиен с подплънки примерно, за да прави впечатление на по-надарена, отколкото е, нормално е човек да се разочарова като види реалните размери. Особено пък някой ''цицоман'' като автора на темата.

eli_ivanova
08-04-2014, 15:13
Гърдите не определят способностите в леглото, но пък всеки си има вкус...

Ouroboros
08-04-2014, 15:27
Цицоман съм.

Тая дума ме кара да са хила кат чукундур :D

Ако само заради циците си с нея - разкарай я. Не си виновен ти. Няма как човек да е виновен, че някой Не го е възбудил. Щом си цицоман, намери си цицурана. :D

RapExotic
08-04-2014, 16:55
Щом не те е възбудила достатъчно и си свършил за 5 мин, представи си за колко си щял да свършиш ако те беше възбудила на макс.

marilyn
08-04-2014, 19:24
Ако не ти харесва, зарежи я. Не знам изобщо каква е целта на темата ти.

de-X-ter
08-05-2014, 09:34
Щом не те е възбудила достатъчно и си свършил за 5 мин, представи си за колко си щял да свършиш ако те беше възбудила на макс.

взе ми думите от клавиатурата

по темата:
- г-жо Вие сте грозна!
- г-не Вие сте пиян!
- г-жо ама Вие сте много грозна!
- безсрамник....а вие сте много пиян!
- г-жо...е да ама аз утре ще изтрезнея!

т.е. то момичето утре може да порасне и да се заформи, може и някой имплант да си сложи...а ти си оставаш глупак. Най добре си купи два балона, напълни ги с вода и сключете граждански брак.

marilyn
08-05-2014, 10:09
т.е. то момичето утре може да порасне и да се заформи, може и някой имплант да си сложи...а ти си оставаш глупак. Най добре си купи два балона, напълни ги с вода и сключете граждански брак.

Не знам защо упреквате хората, които не харесват малки гърди, например. Ако момчето обича един тип момичета, сексът с друг тип момиче може да се каже, че е компромис, защото не го кефи на макс. Много сте ми странни, вие ще правите ли секс с някой, който не ви харесва??

de-X-ter
08-05-2014, 12:59
ъъъ...да (като говорим за външния вид)

едно е да се стигне до леглото и Тя да извади пи*ка, камшици, белезници, винкел, дъска с пирон, трето зърно
друго е на гащичките й да е малкото пони или някой кечист...аз не се кефя и на двете, но това означава че няма да стане работата...
уж всички сме еднакви и гледаме само външния вид, а някой като твърди обратното го усмивате.

per-dead
08-05-2014, 15:28
Ами, пич, при следващия избор правиш един конкурс между кандидатките, избираш си тая с най-яките цици и я тикваш в леглото. Успех.

baby_baby
08-06-2014, 15:32
Щом не те възбужда я остави

hriseto_22
08-07-2014, 09:23
Тя и майка ти сигурно е с малки гърди ама с баща ти са го правили. ;) Не разбирам защо вие гледате само външния вид и какви са гърдите на момичето.Какво ще ви стане ако примерно бъдете с грозно момиче,което е с малки гърди?!

marilyn
08-07-2014, 09:28
^^На кой му е кеф да прави секс с човек, който не му харесва??? Не съм чула до сега някой да се възбужда от хора, които намира за грозни. :D

Amore-Mio*
08-08-2014, 14:25
Не знам защо упреквате хората, които не харесват малки гърди, например. Ако момчето обича един тип момичета, сексът с друг тип момиче може да се каже, че е компромис, защото не го кефи на макс. Много сте ми странни, вие ще правите ли секс с някой, който не ви харесва??

Никой не твърди, че би легнал с някого просто така.
Идеята е, че авторът е повърхностен тип и гледа формите на тялото. То, щом размерът на гърдите определя външния вид и щом те са това, което трябва да харесаш в дадено момиче - дай тогава да караме момчетата да си показват пи*ките, защото нали тия части трябва да ги харесваме.

NambyPamby
08-09-2014, 13:38
Ами, по принцип и аз считам това да зарежеш някоя, с която си спал, само щото има малки цици, за инфантилно.
Вярно, че щом някой не те възбужда няма какво да се лъжеш, че ти е кеф с него, ама...
Щом авторът е такъв любител на женски гърди, къде е гледал, когато е трябвало? Аз не си падам по жени и пак мога да преценя коя с какви гърди е, ако ще да си ги е вирнала до врата и сутиена да й е с хиляди подплънки. Просто си личи. Има наистина хубаво бельо, което повдига и събира гърдите и ги прави да изглеждат някак "сочни", ама някак си има начин да се види, че не са такива наистина, ами това е визуален ефект. Най-малкото, докато сте се натискали, авторе, е би трябвало да усетиш, че самия сутиен е по-въздушен от обикновения поради наличие на подплънки.
Изобщо - никакво оправдание нямаш да си кретен. 8-)
При жените винаги има как да се разбере дали имат големи гърди, или не, най-малкото защото има блузи и рокли с най-разнообразни деколтета, докато при мъжете нищо не може да се види с просто око и винаги има момент на изненада. 8-)

Иначе на мен ми е смехотворен и аргументът за толерантността и пишките. Ами, и на мен би ми било бая разочароващо да стигна до леглото с някой и да установя, че му е малък. Няма да му подроня самочувствието и да му се изсмея, щото е малоумно, нито ще го отрежа в прав текст, че е щото му е малък, просто ще си намеря оправдание да отложим креватните забавления за друг път. И не, не е защото съм повърхностна, а защото всеки сам си преценява от какво има нужда специално в секса. Не съм длъжна да спя с някой, който не би ме задоволил, само за да се докажа, че съм възвишена личност, както и никой не е длъжен да спи с мен, понеже харесва големи гърди, пък моите не са.
Просто както за циците, така и за пишките си има начин как да се разбере дали ти отговаря на изискванията, най-малкото при едно просто натискане.

mm28
08-09-2014, 16:49
Страшен, страшен...не го възбуждала на макс и затова свършил бързо :D Представям си ако беше с големи цици и те възбуждаше на макс колко щеше да я клатиш, отидоха 2-3 часа...

Waaazzaaaap
08-11-2014, 19:38
Ти си цицоман, а тя е цицоуоман. Не си виновен, че те е подлъгала, ама не е нужно да си изпускаш шанса.