View Full Version : Май забрененях на 16
Nikollcheto
08-07-2015, 18:33
На 16години съм и реших да го направя за първи път преди два месеца с гаджето си, което е на 17 и имаме връзка от 2 години и 3месеца. Беше много приятно и използвахме презерватив. Обаче се оказа, че презерватива е бил дефектен. Реших да баправя тест за бременност и се появиха двете чертички! Първоначално помисли, че е дефектен и си купих още два и те се оказаха положителни! :/ Обадих се веднага на гаджето си и му казах, а той въобще не се притесни... иска да задържа детето, а на мен не ми се иска да стана млада майка..... Кажете ми какво да правя
Nikollcheto
08-07-2015, 19:43
Ами това е , че не знам какво да правя
Честито ще ставате родители.. Помисли как ще го кръстиш.. Също така започни работа, щото пича ще избяга с 300 като го родиш .. ;)
Nikollcheto
08-07-2015, 21:07
Ами не знам...все още се чудя дали да задържа детето...Знам, че няма да бъда пълноценна майка...Разрових се в Интернет за "аборта" и попаднах на един клип и откачих, като видях какви чудовища сме ние хората :( Съобщих на наще и съответно не им беше много приятно, но ме оставиха сама да взема решението за бъдещето си при което съвсем се обърках! А относно парите няма проблем, но каквото и решение да взема смятам, че ще бъде най-правилното...Дано да е най-правилното! :)
Честито за зародиша!
P.S. Аборт= убийство.
idontunderstand
08-07-2015, 21:24
Аз съм твърдо против абортите
Ако аборта е убийство, значи мастурбацията е геноцид....
Уби ме :lol:
Стига бе ! Може всичките тестове да са дали дефект. Не помисли за това ,нали?
Направи което сметнеш за добре,но не се надявай,че на тези години ще си нещо повече от самотна майка.И не всеки би се навил да се занимава с чуждо дете за в бъдеще.
Nikollcheto
08-07-2015, 23:23
Запазиха ми час да отида на гинеколог след два дена! Дано тестовете да са били дефекни! Но въпреки всичко наще вече говориха с родителите на момчето и се оказа, че те са против аборта, а и наще малко не им харесва идеята за аборт. И двете семейства стигнаха до извода, че трябва да си понесем последствието от глупостта си! Това, което ме успокои е, че каквото и да се случи и двете семейства са готови да ни помогнат за отглеждането, което означава, че ще можем и да завършим училище, а и да продължим за висшото си образование! И двете семейства се оказаха много готини, а и след два месеца ставам на 17, а момчето след две седмици става на 18...и защо да съм самотна майка! Той също е отговорен за случващото се така че ще търпи заедно с мен :)
Да ни поканиш на кръщенето!
Сега сериозно - малко е късно да съжалявате сега, почнете да мислите за детето и как да му осигурите нормално детство.
per-dead
08-08-2015, 07:54
Аборт! По-добре да го "убиеш" сега, отколкото да тормозиш детето, защото ти самата си дете и аз лично не виждам как 16 годишно момиче би могло да отгледа бебе. Раждането ще ти отнеме младостта. А тя не се връща. Замисли се - готова ли си на тази възраст да се простиш с живота си? Родиш ли го няма купони, няма момчета, няма секс, няма дефектни презервативи, няма наркотици, няма цигари, няма алкохол, няма да си изживееш годините. За мен си е абсолютна глупост да задържиш плод на подобна възраст.
Нека хейтът от хората, които са против аборта, да започне.
Мене ми е интересно как ще успееш да завършиш средното си образование... Ко бременна ли ще ходиш на даскало...
Samo Botev Plovdiv
08-08-2015, 08:20
Когато не мислите какви ги вършите, така става. И не им се радвай на вашите и техните. Определено им е болно, че ще стават млади баби и дядовци от една страна и от друга, че сте направили тази глупост на тази възраст. За това замислила ли си се? Или то кефът е най-важен... Замисляла ли си се какво им е и на вашите, и на техните?!? Защото ако не си, сега му е времето. Ако си някоя тъпа кифла, няма и да се замислиш. И на онзи не му се радвай толкова. Не е сигурно, че няма да се уплаши от последствията, ако си родиш детето и няма да избяга от теб, все едно си прокажена, за да си "живее живота". Приятно ли ще ти е да ходиш на училище с големия корем и да те е срам да кажеш какво се е случило, а? Само това ми кажи. Каквото и да направиш, ще ти е за урок. Направи аборт, ако ти се "живее". И сигурна ли си, че точно този е човекът за теб? Сигурна ли си, че няма да те зареже като някой парцал? Сама си си виновна, каквото и да стане и няма какво да ревеш тук! Или прави аборт, или мисли име на детето и започвай да купуваш дрехи, памперси, играчки, кошари и т.н. Изборът е твой!
Малко фейк ми се струва тая тема.
Ouroboros
08-08-2015, 16:25
Малко фейк ми се струва тая тема.
+
Всички постове на авторката ми накланят към тролване.
Fisherman
08-08-2015, 16:26
бебето се развива от зигота,не от сперматозоид
бебето се развива от зигота,не от сперматозоид
Е да ама така убиваш милиони потенциални бебета....
П.с сиг си душата на компанията по купоните...
Nikollcheto
08-08-2015, 21:29
Така историята е съвсем истинска! Смятам, че да се измислиш такава история, за развлечение е пълна тъпотия! Ако искате вярвайте...бях объркана и исках да Ви споделя нещо много странно, което ми се случва за първи път,за да ми помогнете в избора! Благодаря на всички, които споделиха мнението си! Знам, че това е първата ми глупост, но детето няма никаква вина за нашата детинска постъпка! Все пак реших да задържа детето! Знам, че ще трябва да се лиша от целия си личен живот, но все пак ще се опитам да се справя! И относно коремчето за в бъдеще: в училище все някак ще може да се прикрие с широка тениска, а и не на всички коремите им личат много! :)
Така историята е съвсем истинска! Смятам, че да се измислиш такава история, за развлечение е пълна тъпотия! Ако искате вярвайте...бях объркана и исках да Ви споделя нещо много странно, което ми се случва за първи път,за да ми помогнете в избора! Благодаря на всички, които споделиха мнението си! Знам, че това е първата ми глупост, но детето няма никаква вина за нашата детинска постъпка! Все пак реших да задържа детето! Знам, че ще трябва да се лиша от целия си личен живот, но все пак ще се опитам да се справя! И относно коремчето за в бъдеще: в училище все някак ще може да се прикрие с широка тениска, а и не на всички коремите им личат много! :)
Вместо тениска да земат да ти купят 20-30 чувала от брашно ама от тия големите, че само така ще скриеш корема.... Ти бременна да си виждала???
baby_baby
08-08-2015, 22:04
На 16 си но по-добре задръж бебето
Най-големите "моралисти" в сайта подстрекават към аборт, щото аворката "нямало да си изживее живота, да се напие на 100 купона и да се наебе със 100 момчета" :D. Естестввено че на 16 не е готова за бебе, но да са мислили когато е трябвало! Сега трябва да си поемат последствията и отговорността. Така е в живота.
per-dead
08-09-2015, 06:49
Най-големите "моралисти" в сайта подстрекават към аборт, щото аворката "нямало да си изживее живота, да се напие на 100 купона и да се наебе със 100 момчета" :D. Естестввено че на 16 не е готова за бебе, но да са мислили когато е трябвало! Сега трябва да си поемат последствията и отговорността. Така е в живота.
Пхах, аз съм абсолютната противоположност на "моралист". По-скоро съм егоист. За това съветвам и момичето да постъпи малко егоистично.
girlwithproblem
08-09-2015, 07:27
Аз лично съм ставала свидетел на такава история на живо. Момиче роди на 15!
Към авторката: Остави това, че трябва да се откажеш от живота си и там пиене, пушене и други. Първо ще трябва да пропуснеш цялата следваща година в училище ако решиш да раждаш, защото не само че ще ти се вижда корема, но и в училище е натоварващо, има много шумове и опасности. На по късен етап вече ще започне да ти се вижда щеш или нещеш корема и тогава ще завалят подигравки от по малоумната част от учениците. Няма да ти е лесно. А и в училище може да ти стане лошо или да паднеш по стълбите. Ако ще раждаш по добре изобщо не отивай на училище тази година.
Второ - помисли за детето. Предполагам, че после ще искаш да завършиш училище и после сигурно да продължиш, но това е много трудно с бебе. Не може да тръснеш цялата отговорност на родителите си. А също си помисли, че родиш момиче. Какъв пример след време ще дадеш на дъщеря си. Не не е да носи отговорност за постъпките си.
Най-добре е да говориш сериозно с родителите си. Щом си на път да ставаш майки ти вече не си дете и си на едно равнище с тях. Не очаквай те да ти кажат дали да задържиш детето или не. Сама трябва да го направиш след като сама и с помощта на своя приятел сте го направили.
Също така говори с майка си, защото тя знае какво е да родиш, да ти разкаже, да ти кажа за всичките болки и неща съпътстващи бременността и раждането.
Съберете се всички, ти, той, твоите и неговите родители, и го обсъдете дали е добре за всички да го задържиш или да го махнеш.
Моето мнение е да го махнеш. Защото ти си на 16, за бога!!! Аборта е убийство, но по-добре така отколкото да се роди и това дете да бъде гледано от деца.
Щом детето ще бъде обгрижвано и родителите ще могат да завършат образованието си защо мислите че детето ще страда?
И къде е логиката да го убиваме в случая
Детето си е твое авторке според мен имаш всичко необходимо за него и няма да го лишаваш от нищо
А до останалите надявам се знаят че след аборт има риск момичето никога повече да няма деца
Nikollcheto
08-09-2015, 11:47
Събраха се родителите и са го обсъдили.. Само майка ми е против това да задържа детето, но и тя е много объркана! Според двете семейства е по-добре да се задържи детето, защото твърде късно разбрахме, че съм бременна! Относно образованието: не смятам да го прекъсна! Аз няма да ходя на училище, но това не ми пречи да уча в къщи....има и частни уроци и учители! А относно купоните: не обичам да ходя на някакви си вили и дискотеки, ме пия алкохол, не съм и пушила никога през живота си..... Преспах само с гаджето си веднъж и забременях от първия път! :(( Не смятам и да възложа цялата отговорност на родителите ми, както и на родителите на бащата (това е наша отговорност, не тяхна). Смятам да започна някаква лесна работа, за да може да не притеснявам наще с бебешките неща! :)3
Събраха се родителите и са го обсъдили.. Само майка ми е против това да задържа детето, но и тя е много объркана! Според двете семейства е по-добре да се задържи детето, защото твърде късно разбрахме, че съм бременна! Относно образованието: не смятам да го прекъсна! Аз няма да ходя на училище, но това не ми пречи да уча в къщи....има и частни уроци и учители! А относно купоните: не обичам да ходя на някакви си вили и дискотеки, ме пия алкохол, не съм и пушила никога през живота си..... Преспах само с гаджето си веднъж и забременях от първия път! :(( Не смятам и да възложа цялата отговорност на родителите ми, както и на родителите на бащата (това е наша отговорност, не тяхна). Смятам да започна някаква лесна работа, за да може да не притеснявам наще с бебешките неща! :)3
Хаххаххахахахаххахахахаха хахахаххахахахаххахахах
Ще почнела работа и то ЛЕСНА.. С "висшето" ти образование и евентуалния ти отпуск по майчинство, всички чуждестранни фирми ще се сбият за теб.... О боже колко тъпи хора има в тая държава.... Почва да ме е срам, че съм от България.... :D
П.с: Извинявай пе те питам, но случайно да имаш по-специфичен цвят на кожата....
Хаххаххахахахаххахахахаха хахахаххахахахаххахахах
Ще почнела работа и то ЛЕСНА.. С "висшето" ти образование и евентуалния ти отпуск по майчинство, всички чуждестранни фирми ще се сбият за теб.... О боже колко тъпи хора има в тая държава.... Почва да ме е срам, че съм от България.... :D
П.с: Извинявай пе те питам, но случайно да имаш по-специфичен цвят на кожата....
То и тоя ти коментар не беше много умен ама няма да ти казвам колко си умен те другите знаят
То и тоя ти коментар не беше много умен ама няма да ти казвам колко си умен те другите знаят
Кво му е на коментара??? Самата истина си е??? Кво ще си намери като ЛЕСНА работа??? НЯМА ДАЖЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ... Без средно се сещам за сервитъорка или миячка, ама тя търси ЛЕСНА работа, понеже е и бременна.. Плюс тва няма 18 което означава още спънки, трябва разрешение от родител, трябва по специален договор с работодателя, трябва да работи макс 5 часа и да не е по-късно от 22 часа... И сичко тва за 2 месеца работа, понеже едва ли с корема ще може да работи... Секи работодател би и казал.. ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО ПРОЯВИМ ИНТЕРЕС..
Samo Botev Plovdiv
08-09-2015, 14:23
Нещата не са толкова лесни, колкото ги мислиш. Преосмисли нещата пак. И кажи на другите да не мислят глупави сценарии от "еуфорията", защото детето ще понесе всичко, заради вашите глупости.
Кво му е на коментара??? Самата истина си е??? Кво ще си намери като ЛЕСНА работа??? НЯМА ДАЖЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ... Без средно се сещам за сервитъорка или миячка, ама тя търси ЛЕСНА работа, понеже е и бременна.. Плюс тва няма 18 което означава още спънки, трябва разрешение от родител, трябва по специален договор с работодателя, трябва да работи макс 5 часа и да не е по-късно от 22 часа... И сичко тва за 2 месеца работа, понеже едва ли с корема ще може да работи... Секи работодател би и казал.. ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО ПРОЯВИМ ИНТЕРЕС..
Бих приел че не четеш внимателно ако млъкнеш
per-dead
08-09-2015, 15:32
Ако не си минала 4тия месец, хващай мама и тате под ръчичка и айде под скалпела. Не те знам кво си въобразяваш, ама нещата далеч не са така, както ти си ги мислиш. Бебето не е тамагоче, а ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. Трябва да се грижиш за тва нещо цели 18 години, па ако си го възпиташ по твой образец, ще станеш баба на 32-33 години. Човече, ако съм на майка ти на мястото, още сега те слагам на плота в кухнята и ще ти оправя проблема.
NomNomNom
08-09-2015, 15:41
Ако така е в живота, 'що тогава абортът по желание е легален до 3ти месец.
Ако не си минала 4тия месец, хващай мама и тате под ръчичка и айде под скалпела. Не те знам кво си въобразяваш, ама нещата далеч не са така, както ти си ги мислиш. Бебето не е тамагоче, а ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО. Трябва да се грижиш за тва нещо цели 18 години, па ако си го възпиташ по твой образец, ще станеш баба на 32-33 години. Човече, ако съм на майка ти на мястото, още сега те слагам на плота в кухнята и ще ти оправя проблема.
Във ветеринарната медицина ползваме хормони за тая работа
Айде и без това наближават празници, а ти тъкмо да го родиш..
С шегите на страна. По-добре не убивай детето като се казва. на 17 години ще си като го родиш и не е толкова страшно така, че да ти е живо и здраво! <3
Аборт! По-добре да го "убиеш" сега, отколкото да тормозиш детето, защото ти самата си дете и аз лично не виждам как 16 годишно момиче би могло да отгледа бебе. Раждането ще ти отнеме младостта. А тя не се връща. Замисли се - готова ли си на тази възраст да се простиш с живота си? Родиш ли го няма купони, няма момчета, няма секс, няма дефектни презервативи, няма наркотици, няма цигари, няма алкохол, няма да си изживееш годините. За мен си е абсолютна глупост да задържиш плод на подобна възраст.
Нека хейтът от хората, които са против аборта, да започне.
Майка ми също е забременяла на 16 с брат ми и какво да не би да не е отгледан добре,най-важното е одобрението на семейството
Ако така е в живота, 'що тогава абортът по желание е легален до 3ти месец.
Легален е, но май никой от вас не си дава сметка, че ако майката абортира на тая възраст и на първо бебе, може после да не може да има деца!? Как се разтреперахте само че "нямало да има купони, алкохол, наркотици и безразборно ебане", щото щяло да има бебе и отговорности. Ами да - ще има, като не са били отговорни когато е трябвало!
Добре дошли в света на възрастните!
Майка ми също е забременяла на 16 с брат ми и какво да не би да не е отгледан добре,най-важното е одобрението на семейството
Да а ти се опипваш с брачедите ти ... ;)
trippy-purple
08-13-2015, 05:13
Как изобщо може да давате акъл, на ДЕТЕТО да задържи ДЕТЕ ?! Не е само до купоните, алкохола и наркотиците, а до т'ва, че цялата и младост и като цяло целият и живот отива на кино... След 2 години , тя ще е (вероятно) самотна 19 годишна майка, докато връстничките и ходят по кафета, или продължават образованието си. И ще е така защото 3-4 моралисти в teenproblem са и казали, " аборт=убийство" .. пфффф да ви имам логиката (-_-)
muhatacece
08-13-2015, 05:54
няма средно положение .. има минуси и от 2те страни. При аборта наистина погубваш живота на едно дете, а при раждането погубваш своя, awe da va eba, da stepolzvali eskapel
Weedstar
08-13-2015, 15:05
когато аз бях на 16 имах същия проблем.. Но в послетствие се оказа че теста е бил дефектен. Та аз си спомням колко много се стреснах тогава.. Бях изпаднала в шок! Говори с родителите си, дори с генеколог! За да разбереш какво се случва с теб!
Много хубаво - съветвате момичето да премахне първото си дете, което след аборта ще и е и последно!
Не са мислили нито за кондом нито за ескапел - сега ще трябва да мислят как да гледат бебето, освен ако майката иска да няма деца изобщо.
Как изобщо може да давате акъл, на ДЕТЕТО да задържи ДЕТЕ ?! Не е само до купоните, алкохола и наркотиците, а до т'ва, че цялата и младост и като цяло целият и живот отива на кино... След 2 години , тя ще е (вероятно) самотна 19 годишна майка, докато връстничките и ходят по кафета, или продължават образованието си. И ще е така защото 3-4 моралисти в teenproblem са и казали, " аборт=убийство" .. пфффф да ви имам логиката (-_-)
Почти през цялата човешка история жените са раждали на такава (дори по- млада) възраст и не са били нещастни.
trippy-purple
08-13-2015, 23:55
Почти през цялата човешка история жените са раждали на такава (дори по- млада) възраст и не са били нещастни.
Тогава стандарта е бил друг. Ако твоята дъщеря забременее, на 16 години, пак ли така ще мислиш ?