View Full Version : Хубав мъжки парфюм до 50 лева?
Можете ли да ми препоръчате някой хубав мъжки парфюм до 50 лева, благодаря ви. :)
Kitty Bloom
11-23-2015, 13:36
Mexx Fresh, на Пума мъжките парфюми са уникални, също на Guess Night, но той май беше 55-60лв. Обаче няма да е лошо да споделиш какви парфюми точно те кефят, защото всеки има различен вкус. Нещо свежо ли търсиш, или от по-тежките "мъжкарските"?
Mexx Fresh, на Пума мъжките парфюми са уникални, също на Guess Night, но той май беше 55-60лв. Обаче няма да е лошо да споделиш какви парфюми точно те кефят, защото всеки има различен вкус. Нещо свежо ли търсиш, или от по-тежките "мъжкарските"?
Ами да извинявам се забравих за уточняването.. точно така, някакъв свеж с лек аромат, не ми допадат тежките ..
Kitty Bloom
11-23-2015, 14:01
Значи тези ще ти харесат. Виж на Мекс всички мъжки, доста видове са, но логично, че най-свежия е Fresh :D
Добре, наистина много ти благодаря за помощта! Поздрави :)
И имам още един въпрос, знам, че всеки си има различен вкус, но за вас момичетата кое предпочитате повече? леките миризми или тежките?
Kitty Bloom
11-23-2015, 16:33
За нищо! Дано да ти хареса някой!
За нас също важи това с различните вкусове. Аз примерно харесвам точно такива парфюми като изброените, единият на Пума го знам от две години и всеки път като го подуша се разлагааам! ^_^ По някаква странна случайност приятелят ми ползва същия още отпреди да се запознаем. :D Иначе онези тежките не ги понасям, като на Бандерас примерно... Друго важно е да не изпръскваш половината шишенце на един път! :D Готиното в парфюма не е да оставаш миризма метри зад себе си, а човекът отсреща да може да го усети само ако се приближи достатъчно. ;)
Добрем, благодаря ти за отделеното време, и още един път - мерси ;)
Какво ще рече "хубав мъжки" ? Ако е за гаджето, пък и за приятел, отиваш в козметичния магазин и заставаш на щанда с парфюмите. Харесваш един,който на теб ти харесва най-много и му го подаряваш. Простичко.
Какво ще рече "хубав мъжки" ? Ако е за гаджето, пък и за приятел, отиваш в козметичния магазин и заставаш на щанда с парфюмите. Харесваш един,който на теб ти харесва най-много и му го подаряваш. Простичко.
Да, исках да спомена под това ''мъжки'' имам предвид за мъже, това е простичко.. и под ''хубави'' имам предвид, че има всякакви боклуци и няма как да дам 200 лева за някой оригинален.. за това питам до 50 лева ако има хубави, а както казах не някои боклуци :)
GuardianAngel
11-25-2015, 19:31
Хубави мъжки парфюми няма ! дори до 100 лв...женски ще намериш колкото ти душа сака..ама мъжките кучета ги яли..по добре си вземи дезодорант ще ти легне по евтино
Kitty Bloom
11-26-2015, 05:52
абсолютно обратното е! Женските действително имат повече вариации, но доста от тях са меко казано отвратителни, поне за мен. При мъжките няма толкова голямо разнообразие, но въпреки това се намира за всекиго по нещо. Искаш нещо свежо - Пума, да миришеш на джибри - Бандерас, Мекс и Гес имат и от двата типа, има и още стотици "знаменитости" и марки, които произвеждат.