View Full Version : Iznasiliha me
Аз съм нежно гейче, изключително слаб и женствен съм, с дълга косичка, слабо телце, нежни ръчички и нежно лице, просто съм като момиченце - с грим и женски дрешки не можеш да познаеш, че съм момче. Запознах се с едно момче в един сайт, беше много мил в чата, но за съжаление само там. След няколко дена общуване ме покани на гости. Отидох с моята кола. Бяхме се разбрали да съм с женски дрехи и се бях гримирал перфектно, носех копринена поличка, красива и нежна сатенена ризка, чорапогащник, дантелено дамско бельо, токчета и перука. Като отидох у тях се оказа, че е с още един негов приятел и започнаха да се държат много грубо с мен. Много се уплаших и исках да си тръгна, но не ме оставиха. Започнаха да ме бият и да ме изнасилват, дори с предмети ме изнасилваха. Караха ме да им духам на сила и докато духах на единия, другия ми завираше разни предмети от зад. Постоянно ме обиждаха и биеха, но не с цел да ме размажат от бой, а само колкото да ме боли и да плача, а аз само плачех и пищях като момиче за милост. Този кошмар продължи повече от час. Дори накрая ме принудиха да ближа тоалетната чиния, караха ме да си пъхам главата в нея и пускаха водата. Беше ужасно гнусно, повърнах няколко пъти, но нямах избор, бях ужасен от страх, а те само се смееха и дори правиха снимки на жалкото ми положение. Бях като парцал след това, красивите ми дрешки бяха изпокъсани, мокри и мръсни, а женственото ми нежно лице беше наранено и деформирано от побоя. Дори не бях способен да шофирам и се обадих на една приятелка, плачейки и разказах какво е станало и тя дойде и ме прибра с моята кола. Като ме видя и се разплака от съжаление, представете си на какво приличах. Не се и оплаках в полицията от страх и срам, казаха, че ще ме убият ако го направя, но вече ще съм изключително внимателен с кого се запознавам. Вече разбирам истински жените, които са били изнасилвани, колко е тежко, стресиращо и психически травмиращо това нещо, със сигурност остава за цял живот. Сега често имам кошмари и се връщам в съня си отново там. Моля ви за разбиране, подкрепа и съвети как да преодолея шока и да си възвърна самоувереността и спокойния сън!
Дейба много гадно и на мен ми се е случвало да се гаврят анално с мен
Аз бях ! Аз ви изнасилих и двамата !
Историята е идеална за холивуд.. Секс, екшън, обрати.. Всичко си има
Историята е идеална за холивуд.. Секс, екшън, обрати.. Всичко си има
Между другото да.. Ти да не би да си изгуби времето че да я четеш ?
Дейба колко е гадно да нямаш живот
Някой да каже за психолога трябда ли да посетя че сам тап кат калкан
Ужасно гнусно да се подигравате с такова нещо..
Знам гадно е да те изнасилват системно даже
stalker681
02-06-2016, 07:17
byaaa byaaa byaaa amxmodx iznasilen byaaa byaaa byaaa
byaaa byaaa byaaa amxmodx iznasilen byaaa byaaa byaaa
Никой не е бил изнасилен, а и да е имало нещо... То няма доказателства. :)
Кохти, то е ясно че ние европейзите ебем жълтурите, ама...
Вчера както ходех из Меден Рудник ме хванаха двама и ме наебаха зверси у газо, насрах се и се разревах после едва се прибрах
от друга страна пък, аз няма да спра да ти се смея!
Много са ме ебали в Бургас асам вечно наебан
Еха, много ли е яко да си наебан, Dwyd96 ?
Веднъж отивам до Созопол и там на една крепост бях сам разбирасе ас нямам преатели и дойдоха едни казахами айде на плаж и ас касах добре обаче ма фанаха и ма опънаха на крепостта та после не можах да са прибера до бургас и спах там
Оставям те да си спамиш, аз отивам да играя, GO, айде чао.
по цял ден пиша ток и играя игри тофа е живота ми асам боклук и нищо не става от мвен лайно съм
поне можехте да се научите да пишете, господине.
не снам какфо е отшилиште ас там ходя само да ма ебат нищо не знам тъп като таранка сам
За това те обичам, толкова си луд по мене, фен, че вече почна да не знаеш къде си.
Толкова ли те упиянявам, бе пъпеш ?
stalker681
02-06-2016, 10:54
byaaaa byaaaaaaa byaaaaaaaa
Днес мисля да поизляза малко дано не ме наебат някъде както винаги
Пак ме ебаха, писна ми да ме изнасислват постоянно асам пален педал
Пак ме ебаха, писна ми да ме изнасислват постоянно асам пален педал
Мхм... Да ни бяхте казали по рано, Господине.
Както си варвя в една изоставена къща и един дох ми искочи и ма напъна на задна ка ма еба напрао не мога да ходя едва отидох до морето да сио подмия насрания гас
Както си варвя в една изоставена къща и един дох ми искочи и ма напъна на задна ка ма еба напрао не мога да ходя едва отидох до морето да сио подмия насрания гас
Започваш да ставаш мега смешен -.- Съсипа целия форум...
Indistinct
02-06-2016, 14:36
Започваш да ставаш мега смешен -.- Съсипа целия форум...
Не започва да става смешен, а жалък.
dwanewane
02-06-2016, 15:15
deb i iznasileniq kefi se be :D :D :D
deb i iznasileniq kefi se be :D :D :D
Той определоно се "кефи" на подобни неща.
dwanewane
02-06-2016, 15:18
dae
Кефя се да ме изнасилват дейба геят сам
spambot1
03-04-2016, 04:03
1