PDA

View Full Version : Ново училище???

liliq ivanova
08-08-2016, 18:48
От тази година ще съм в друго училище, в друг град, в 7ми клас. Имам предвид, че няма да е както първия ден в гимназията. Тук всички ще се познават, ще си имат вече приятели, а и учителите ще си имат изградена методика, а аз въобще си нямам представа, коя е тя. Изобщо, ще можете ли да ми дадете насоки, какво да правя. А и се чудя, къде да седна първия ден? Ако седна някъде и някой ми каже, че това било неговото място от миналата година, да се махна ли или да кажа, че не ме интересува? Идея си нямам, какво да правя.

Dwyd96
08-08-2016, 19:23
От тази година ще съм в друго училище, в друг град, в 7ми клас. Имам предвид, че няма да е както първия ден в гимназията. Тук всички ще се познават, ще си имат вече приятели, а и учителите ще си имат изградена методика, а аз въобще си нямам представа, коя е тя. Изобщо, ще можете ли да ми дадете насоки, какво да правя. А и се чудя, къде да седна първия ден? Ако седна някъде и някой ми каже, че това било неговото място от миналата година, да се махна ли или да кажа, че не ме интересува? Идея си нямам, какво да правя.

Дръж се нормално. Запознай се със съучениците си в първите дни и виж с кого ще си допаднеш и с кого не.
Най-вероятно учителите ще ти дадът малко време докато се приспособиш към обстановката, гледай да им направиш добро впечатление ( не говоря да им се мазниш, а да учиш и внимаваш в час). Бъди по-наблюдателен/а и виж как изпитват и т.н.
Ако седнеш на нечие място и той те помоли да се преместиш (учтиво), просто се премести. :D

Късмет :D

HellKnight
08-08-2016, 20:04
Абе, не се притеснявай. Аз колко пъти съм се местил по училища... Те сами ще дойдат да се запознаят с теб, винаги новаците са най-интересната част при започването на новата учебна година. Ако искаш, поговори с учителите и ги питай дали можеш да отидеш на консултация. Те много ще се зарадват, че проявяваш интерес към предмета им. Знай и че не всичко ще е на 6. Можеш да си направиш разни врагове, защото децата са толкова различни и на някои просто им липсва възпитание. Но не се панирай, каквото стане.

Юлиян
08-08-2016, 21:59
Аз също ще съм в ново училище. Преместих се , но след 8 клас и вече се познавам с новия ми клас. Няма страшно , ще се справиш и ти. Успех

Electrа
08-08-2016, 22:56

Така или иначе ще прекараш там само една година: учи си уроците, сприятели се с класа и не се прави на човек, който не си.

sp0rt666
08-23-2016, 01:00

И аз като теб едно време след 6-ти клас се наложи да сменя училището, буквално отидох в големия град и ама никой не познавах...Притеснявах се доста, Но още от първите дни се опознах със почти всички, помогна ми това,че имахме и общи интереси спорт,футбол, но именно през следващите 2 години(до 8клас основно училище) намерих едни от най-големите приятели, забавлявах се,промених се... просто започнах едно ново начало.. След това с 1/3-та от тези съученици учихме и в Про-гимназията и просто с кеф отивах на училище до 12клас... надявам се и при теб да е така...

Ех ех забавлявайте се бе..., че свърши ли даскалото е мега смотано, освен ако не започнеш хубава работа или не си устроен от мама и Тати..

szantye
08-24-2016, 23:46
и аз се местя в ново училище и съучениците ми са всички аутисти и идиоти от града ;(

mincheto
08-25-2016, 07:38
Аз бих седнала на първият или последният чин :D така правех и като ходих на училище :D