View Full Version : Лошо за мен
dsadsaasdweqr33
11-01-2016, 00:33
Здравейте на всички,та искам да ви споделя една история с момичето което обичам,та ходех с едно момиче 3 месеца и скъсахме ,защото се скарахме за едното нищо,та след това не си писахме много време и реших да и пиша,та писахме си и реших да и споделя чувствата ми ,че я обичам и просто искам да съм с нея тя каза ,че ме харесва но не иска връзка в момента ,помислих си че може да има друг,та в последно време продължихме да си пишем и тш ми каза,че тези чувства дето е имала са спаднали на почти симпатии което ми се струпа като камък и ми стана много гадно,та опитах писах и романи по цели нощи,звънях и казвах и че я обичам и тя просто отговаряше " добре,аха " казах и че не мога така да се опитам да се сдобрим а на нея да не и пука и тогава ми каза това ем на мен не ми и пука вече ,просто бях разорен ,казах и че не мога така и просто искам да ме блокира,тя ме попита защо казах и за да не ти пиша и да те забравя тя просто го видя и ме блокира ....... опитвах в продължение на 1 месец да оправя връзката ни,но на нея явно не и е пукало ....... просто исках да споделя с някой ,чувствам се излишен,празен ,ненужен не знам просто не чувствам нищо .....
YoungBloodZ
11-01-2016, 06:28
Поне не можеш да й пишеш вече. И това ще отмине!
heartsdesire
11-01-2016, 08:24
Откажи се вече. Още от както ти е написала, че те харесва и не иска връзка е трябвало да я оставиш и да продължиш напред. Колкото и да я обичаш, да ѝ пишеш, да ѝ звъниш и така нататък, връзката ви е загубена кауза..
divergent
11-01-2016, 09:10
Много са странни хората. Казваш им категорично, че това е краят и няма надежда нещата да се оправят, а те сякаш не могат да асимилират думите и продължават сляпо да вярват, че всичко ще се нареди.
Запълвай си времето с нещо, излизай с приятели, когато общуваш с други хора, не мислиш за онзи човек. Спри да се унижаваш и измъчваш, ще намериш по-добро момиче.
Оставяй я и въобще не се занимавай, няма смисъл !
Виж сА, мацката ти е казала кратко, точно и ясно, че не иска връзка. За да се разделите за нещо дребно, може би не си бил нейният човек, опитала е и вероятно не е било нейното. Не можеш на сила да дадеш, можеш само да вземеш. Нещата с връзките не вървят така, както си гледал в романтичните комедии. Мацката не се влюбва, когато ѝ повтаряш, че я обичаш или правиш романтични изненади, но не защото ние сме лоши или съдбата е ужасна, а защото хората се привличат от дадени неща. Не винаги, макар да си нечий тип, нещата потръгват. Нахалствал си и си убил и симпатиите и хубавите спомени, които е имала от теб. Нищо, ще го преживееш - няма значение с друга, сам или с приятели. Отбележи си грешките, ако мислиш, че имаш такива и занапред не повтаряй.
Нейната грешка е била, че е продължавала да отговаря, да вдига и да търпи, бък било то и със неприязън. Ако някой не ти е приятен, трябва да го отпратиш ясно и точно. И тя ще се научи да не прави неща само от вежливост спрямо любовният си живот. Не я съди и не се чувствай зле, поне си опитал и знаеш как е завършил филма.
me_&_my_broken_heart
11-02-2016, 09:30
ще ти кажа аз какво правя, не допускам за нищо на света да се скараме с човека който обичам, защото точно заради дребни глупости се страда много. Но дори примерно да попадна в твоята ситуация, просто ще и кажа само един път, че я обичам много, и не искам заради някаква глупост да се разделяме, но само веднъж! Ако тя не ме разбере, ще я оставя да си тръгне(ако обичаш нещо, пусни го да си тръгне, ако то те обича ще се върне :) ) и след това аз ще продължа да съм мил с нея, и в никакъв случай няма да я обиждам и говоря зад гърба и (както правят повечето хора в днешно време, но това е защото не се обичат). ;)
qkataa_123
11-05-2016, 13:55
Виж какво не се притеснявай с времето ще я забравиш, тя не е единственото момиче на света ,има толкова много момичета такаче все някога ще си харесаш някое друго момиче и с нея ще ти потръгне, да знам какво е да харесваш някого силно а на него хич да не му пука но и това ще мине :)
baby_baby
11-10-2016, 10:54
Авторе държиш се като момиче я се стегни какво толкова е станало за да драматизираш ?
Ще си намериш момиче , което ще те обича и няма да се държи така