- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Koq e nai-dobrata antivirusna programa spored vas?
Според мен най-добрата антивирусна програма е АВГ-то,защото съм с нея и нямам проблеми!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Norton Anti-virus Professional rullZ
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Norton Internet Security 2005 е много стабилна,може да забавя малко компа ама си заслужава
От това един комп с 126МВ RAM забива като стой та гледай. Не струва.Първоначално написано от magi_megi
Повечето горе описани са пълни бози.НАй добрата е PC-Cillin Антивирус и фаерлоу системните изисквания са минимални.
Линукс няма нужда да се занимаваш с вируси
има 1 мн хубава Mandriva за ламери всеки може да я ползва
AVG много лека програма, всеки ден се ъпдеитва и има сякакви опции даже да си провериш мейла
F-prot щото аз съм с нея и щото ми пази компютъра е поне за сега (::
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
SuSE бие повече щото е по-пипната от графична среда след като Novell ги правят и определено е по-лесен прехода от уин на сузи.Първоначално написано от DevilMayСry
Abe naistina Linux-a si e nai dobre . Sigorna sistema . A ina4e za Win mi spored mene samo F-prot : Anti-vir i nod32 sa dobri
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Определено AVG.Първо защото откакто имам интернет я ползвам и съм нямал никакви проблеми с вирусите.Има постоянен вирусен щит , който сканира възможните преносители на вируси моментално. В някои версии има и FireWall. Не товари компютъра,добър интерфейс , голяма антивирусна база, e-mail скенер , има затвор за вируси(много полезно ако искате да копирате вирусите на някоя дискета и после да ги качите на някой враг).
NAI IAKO E SUS ZONEALARM I NOD 32 ESET INA4E SAMO NODA NE IZDURJA KAT BIAH SAMO S NEGO PREINSTALIRAH WINDOWSA N 4 DNI 6TOT VIRUSITE GO PREEBAVAHA MNOOOOOOO ZDRAVO TIA ZONEALARM E FIREWAL AMA MNOO IAK NE KAT TEZ DET NAPRAU TA OSTAVIAT BEZ NET 6TOT BILO OPASNO
За да се реши спора просто теглите един архив с най-новите вируси слагате го на диксета и тествате една по една антивирусните. Много се бяхме припирали с мой приятел по-този въпрос .Той почитател на NOD32 ,аз на Kaspersky и му викам дай да направим тоя тест той добре Ай. Ми направихме го Kaspersky 83 вируса(те са точно толкова в дискетата),Nod32 64 явно останалите 19 не ги смята за заплаха (забравих да добавя и 2 те антивирусни бяха ъпдейтнати преди теста). Затова ползвам Kapsersky и не мисля да го сменям ,а повярвайте ми изпробвал съм много .Единствено McAfee e добра почти колкото него.
xexe kaspersky ne e lo6 ama kade zabravi Norton Internet Security 2005
mnooogo e dobra,po dobra i ot kaspersky
ot tuk moje6 da si testva6 antivirusa http://www.pcflank.com
ООоо да нортънчо тва е най-тежката антивирусна и в никакъв случай не е по-добра от касперскиПървоначално написано от HakeR
e teji4ka e nqma spor ama si zaslujava,4ak puk nai tejka nz dali e ama i kaspersky ne e koi znae kolko po leka ama v tva nqma lo6o,NOD32 e leka ama e qsno kolko e dobra
oba4e NIS e mnogo dobra,galta pingovete deto mi pra6tat kam moq komp ako prati6 ping kum 85.239.138.14 6te vidi6 4e nqma da ti go varne
ot kakto sam s neq nikoga ne sam imal virus
кaspersky ползвам,засега да чукна на дърво е ок
Не е лош. Ужасен е!Първоначално написано от honey_reflection
"trend micro" ne6to takova be6e
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Естествено, че Kaspersky Anti-Virus Personal , много съм доволна от Касперски -вече 2ра година съм с тази антивирусна и нямам никакви проблеми .
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Най-доброто ,което може да се намери въобще ,е PC-cillin.Вирусите,които могат да минат през него се броят на пръсти!!За мен това е най-добрата програма EVER!!!
За тези,които се интересуват: ТУК
Norton Anti-virus Professional
Да знаете колко вируса има вклетката
А да знаеш колко има извън клеткатаПървоначално написано от sveros4o
ТЕМАТА Е СТАРА !