.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Кафе за отслабване?!?

Чух,че има кафе Vita Gold ,което помага за отслабване!Някой използвал ли е,помага ли?Кажете нещо повече???

Re: Кафе за отслабване?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чух,че има кафе Vita Gold ,което помага за отслабване!Някой използвал ли е,помага ли?Кажете нещо повече???
    Tва е пълна простутия . Нищо не помага ( не че съм го пробвал) , но майка ми е лекар и ми каза че е пълна "боза"
    Beyond the game
    Through the portal into cyberspace

Голям фен
    Град
    sofia
    Е време е и някои да ви похвали кафенцето. След 3 ден откакто почнах да го пия започна едно звеееерско главоболие!!! Мъчих се още един ден докато напълно се убедя че е от кафето и остатъка от опаковката изхвърча на боклука А от тази непоносима болка абсурдно ми беше да помисля за ядене Знам че всяко нещо действа различно на всеки организъм, но ще ви кажа извода от моята история: не си давайте парите за боклуци

Re: Кафе за отслабване?!?

Цитирай Първоначално написано от t0nTy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tва е пълна простутия . Нищо не помага ( не че съм го пробвал) , но майка ми е лекар и ми каза че е пълна "боза"
    ne si prava mnogo pomaga edna moq fr go pi i otslabva 10 kg
    2 т. системно.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    na men sa6to mi pomaga- kogato go piq a az go pia sas zahar i smetana i nposle vaob6te ne mi se qde sladko!

Супер фен
    Помага ви на промитите мозъци!То така става..седиш,флуудиш в някой форум,пиеш си кафето и отслабваш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Помага ви на промитите мозъци!То така става..седиш,флуудиш в някой форум,пиеш си кафето и отслабваш

Аха.Много се съмнявам тва кафе да е полезно.Всъщност то е ясно че не е полезно де.

Злобейте,злобейте,мили дечица,но кака ви ще ви каже ,че Vita Gold много помага.Тия глупости,където ги пишете,че не действало,звучат много смешно.Кви сте вие бе?Клоуни,които приказват на изуст.

Ей хора недейте така.За да действа на едни,а на други не,показва че на различните организми кафето действа различно(то със всичко е така).На едни помага,на едни не,но една приятелка на майка ми отслабна със 7 кг за 2 месеца след раждане,без никакви лишения от храна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от melbon
    Злобейте,злобейте,мили дечица,но кака ви ще ви каже ,че Vita Gold много помага.Тия глупости,където ги пишете,че не действало,звучат много смешно.Кви сте вие бе?Клоуни,които приказват на изуст.
    Ти си последния човек,който има право да ме нарича клоун,разбираш ли?!Не ми казвай кое е на изуст и кое не...това е химия по дяволите и какво като отслабнеш с 5 кг,но после всичко в организма ти е каша...ама и аз какво се обаждам,все пак съм смешна
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    na men sa6to mi pomaga- kogato go piq a az go pia sas zahar i smetana i nposle vaob6te ne mi se qde sladko!
    Аз напоследък почти не ям сладко, а не съм отслабнала.

Какво злобеем бее?!!Мислиш ли че това кафе наистина е полезно!!!И не ми викай клоун щото ти си клоуна-как можеш да пиеш тия помии?!!! Не ние а ТИ звучиш СМЕШНО!!!Помагало хахах!

То хубаво помага да отслабнеш ама сещаш ли се каква химия е тва кафе!!Айде моля ти се ама изобщо не може да е полезно за организма

Guest
    Като си безволева лакомия си пий кафенцето, от което ти се драйфа

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    death whore na niakoi sladkoto ne vliqe,dokato na drugi - dosta!!! ako ne go piq postoqnno qm-tva na4i 4e koremyt mi e postoqnno podut,a dokato go piq ne qm sladko i si mi e dobre! na men mi deistva taka na drugi 6te deistva po razli4en na4in az sam dovolna!

Истината е бягане,фитнес и диета!! ТеЗИ глупости с нищто не помагат

zai4enceto:P
    Guest

:)) vita_gold

Ami 4estno kazano kak 6te vi pomogne kato vie se tap4ete kato praseta i 4akate efekt..ami 4e to taka ne stava!
    eto za6to az 6te vi kaja edna mn qka dietka za otslabvane,koqto pri men ima dosta golqm efekt,vapreki 4e ne sam debela i tqloto mi si e normalno(ama nali trqbva da si poddarjam figurkata.)..
    vita gold,qbalki,sex i mn xodene na disko(tanci) :P :P :P :P
    kasmet :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си