- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кафе за отслабване?!?
Чух,че има кафе Vita Gold ,което помага за отслабване!Някой използвал ли е,помага ли?Кажете нещо повече???
Tва е пълна простутия . Нищо не помага ( не че съм го пробвал) , но майка ми е лекар и ми каза че е пълна "боза"Първоначално написано от Анонимко
![]()
Beyond the game
Through the portal into cyberspace
Е време е и някои да ви похвали кафенцето.След 3 ден откакто почнах да го пия започна едно звеееерско главоболие!!! Мъчих се още един ден докато напълно се убедя че е от кафето и остатъка от опаковката изхвърча на боклука
А от тази непоносима болка абсурдно ми беше да помисля за ядене
Знам че всяко нещо действа различно на всеки организъм, но ще ви кажа извода от моята история: не си давайте парите за боклуци
![]()
![]()
Първоначално написано от t0nTy
![]()
ne si prava mnogo pomaga edna moq fr go pi i otslabva 10 kg
2 т. системно.
na men sa6to mi pomaga- kogato go piq a az go pia sas zahar i smetana i nposle vaob6te ne mi se qde sladko!
Помага ви на промитите мозъци!То така става..седиш,флуудиш в някой форум,пиеш си кафето и отслабваш![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от strange__
Аха.Много се съмнявам тва кафе да е полезно.Всъщност то е ясно че не е полезно де.
Злобейте,злобейте,мили дечица,но кака ви ще ви каже ,че Vita Gold много помага.Тия глупости,където ги пишете,че не действало,звучат много смешно.Кви сте вие бе?Клоуни,които приказват на изуст.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей хора недейте така.За да действа на едни,а на други не,показва че на различните организми кафето действа различно(то със всичко е така).На едни помага,на едни не,но една приятелка на майка ми отслабна със 7 кг за 2 месеца след раждане,без никакви лишения от храна.![]()
Ти си последния човек,който има право да ме нарича клоун,разбираш ли?!Не ми казвай кое е на изуст и кое не...това е химия по дяволите и какво като отслабнеш с 5 кг,но после всичко в организма ти е каша...ама и аз какво се обаждам,все пак съм смешнаПървоначално написано от melbon
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Аз напоследък почти не ям сладко, а не съм отслабнала.Първоначално написано от Taina{}
Първоначално написано от melbon
Какво злобеем бее?!!Мислиш ли че това кафе наистина е полезно!!!И не ми викай клоун щото ти си клоуна-как можеш да пиеш тия помии?!!! Не ние а ТИ звучиш СМЕШНО!!!Помагало хахах!
То хубаво помага да отслабнеш ама сещаш ли се каква химия е тва кафе!!Айде моля ти се ама изобщо не може да е полезно за организма
Като си безволева лакомия си пий кафенцето, от което ти се драйфаПървоначално написано от melbon
![]()
death whore na niakoi sladkoto ne vliqe,dokato na drugi - dosta!!! ako ne go piq postoqnno qm-tva na4i 4e koremyt mi e postoqnno podut,a dokato go piq ne qm sladko i si mi e dobre! na men mi deistva taka na drugi 6te deistva po razli4en na4in az sam dovolna!
Истината е бягане,фитнес и диета!! ТеЗИ глупости с нищто не помагат
Ami 4estno kazano kak 6te vi pomogne kato vie se tap4ete kato praseta i 4akate efekt..ami 4e to taka ne stava!
eto za6to az 6te vi kaja edna mn qka dietka za otslabvane,koqto pri men ima dosta golqm efekt,vapreki 4e ne sam debela i tqloto mi si e normalno(ama nali trqbva da si poddarjam figurkata.)..
vita gold,qbalki,sex i mn xodene na disko(tanci) :P :P :P :P
kasmet :P