- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купон..секс..
аз съм момиче..преди една седмица бях на купон по случай рожденния ден на мой приятел..всичко обеше окей,музиката до дупка,солидно количество алкохол и флиртове.само че..след като си пускахме съблазнителни погледи с едно момче забелязах,че една моя позната,с която почти не сме си приказвали ме гледа..не знам какво ми стана,още не успявам да си обясня как така усетих привличане между нас..никога не съм смятала че мога да искам да правя секс с жена.отидахме в една от стаите,целувахме се-най-хубавите и нежни целувки,които съм имала,а след това ..ясно ви е-секса беше повече от невероятен,ужасно силно ме възбуди.та въпроса ми е дали е само от алкохола или съм станала обратна?!на някой случвало ли му се е подобно нещо?аз не съжалявам защото беше прекрасно,но днес,когато я видях се почувствах неловко![]()
на 17 съм,ако има значение..след един час имам среща с въпросното момиче за да си изясним някой неща
а иначе на вас случвало ли ви се е
Ае няма нищо лошо в тваи на мене ми се е случвало и мноо се кефех тогаа,хич не съжалявам щото бяха най-невероятните ме оргазми,пък и кат та лижи жена е върховно яко..!!хич не е като с мъжете-хем и ти мачкаш цици,хем си лижете взаимно,много е якоо,какъв ти е проблема?аз например вчера пак го правих с жена-и да съжалявам??айде моля ти се не ме разсмивай
![]()
da v4era ebah nai dobriq si priqtel-ku4eto slu4va se![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ! НЕ мисля че си лесбийка,а дали е заради алкохола-да напълно възможно!Принципно когато става дума за купони..разврата е налице
![]()
.А почти всяко момиче е БИ, така че няма да се притесняваш! Ако все още се кефиш и на момчетата и не предпочиташ МОМИЧЕТА,значи си си ОООООООО.ККККК !
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Няма да се видим понеже била заетане я вярвам аз тая работа ама карай
ами да,привличат ме момчета но като се сетя за нея страшно се възбуждам и изпитвам желание да го направя отново![]()
Извинявай за неловкия въпрос но как точно го "направихте"![]()
![]()
хахах не знаеш ли как изглежда секса между жени![]()
s pras4eta i s ezi4eta...q da vidim nqma li da se vazbujda6 kat se seti6 za men ako ti rygam patka a ne prast??Първоначално написано от Просто Гост
![]()
обичам лесбийки
Lezbi si 4estito....
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
po skoro sam Bi,no dr momi4e ne me privli4a,,eto o6te seriika ot problemi!na4i vidqhme se vse pak dneska i kvo govorihme nz ama pak se po4nahme i beshe mn po dalgo.i lizane,i prasti i natiskane i tarkane i kvoto se setite. a az uj otidah da i kaja 4e nqma da stane ni6to.e,da,ama ne!!![]()
![]()
![]()
и мен мн ме кефат лезбииките искам да направа 3ка с лезбиики![]()
Awe vikaite me i mene na takia kuponi we..a tfa che si se ebala s nqkoi ot sushtiq pol ne trqq te pritesnqvaI az vchera prasnah nai dobriq mi priqtel..a sum momche
moje bi si bi , no kakvo lo6o ima v tova ?!![]()
Love you Kris !!!
bez komentar..........!!!Първоначално написано от Bisollini
![]()
Спокойно - то от 1-2 пъти не се става,нали знаеш \/
В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...
Много тъпо се получи..това момиче е адки..ненормално и обсебено от мен.само щото сме се лизали и е влюбенааз също имам чувства към нея но си е леко преувеличено.говорила е с гаджето ми и му е казала..той беше беко казано бесен,така се ядоса и малко ме напсува..
![]()
![]()
![]()
сякаш не ми дреме за него..просто се стряскам от това колко на вътре го е приела тя
беше ми интересно и забавно,но не искам да се обвързвам,все пак почти не се познаваме..но пък секса е просто невероятен
все повече ми харесва и не знам как ще прекъсна всичко..
![]()