.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: anal sex

Vikito_P
    Guest

anal sex

много моля за съвет от професионалист (ако влиза тук). не искам други странични мнения!
    приятеля ми иска анален, искам да го опитаме, но ме е страх от болка. как да ми предразположи аналния мускул? с медикаменти?/игра/какво друго??? препоръчайте и ще има ли болка след акта? дайте максимално инфо ако обичате!

Guest
    Ами просто първо не мисли за болката не използвай медикаменти в никакъв случай.

Ако толкова те е страх може да употребиш малко алкохол ти си преценяваш колко.

За а те предразположи първо ти трябва да имаш нагласата и да се отпускнеш и физически и психически.Любовната игра би трябвало да те предразположи достатъчно.Може да започне със пръстите и в двете дупки евентуално за да поотпусне мускулите.

След първия втория път вече всичко евентуално ще е наред.

Задължителни са презерватив с повечко лубрикант и овлажняващи гелове става и със сапун ,но даречем с по опитни момичета само.

Guest
    Значи
    1-во:Отиваш до най близката бензиностанция(за предпочитане SHELL-защото там са качественни стоките)и си купуваш една кутия ГРЕС(ще питаш ако не знаеш какво е-продавачите ще ти кажат)
    2-ро-като се прибереш отваряш кутията и се намазваш хубаво отзад и нямаш проблеми.
    3-то започвате по същество без да се притесняваш от нищо.

Цитирай Първоначално написано от dest
    кво е ГРЕС ?
    Смазка .... за кола

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dest
    кво е ГРЕС ?
    Smazka za smazvane-nali po gore pi6e da pita6-v Shell se prodava-pitai i si kupi edna kutiq-evtino e kum 4-5 leva,a s edna kutiq 6e izkara6 pone edin mesec ako kara6 samo na analen sex

Голям фен
    ми аз сам пробвала с моето гадже..той доста искаше и настояваше и решихме да пробваме..адски се притеснявах за болката...в началото болеше..докато го вкарваше..(много леко и бавно)....ама после не толко..не се притесявай..защото боли много повече..от опит ти го казвам..отпусни се..и се наслаждавай..така де и все пак с моя прител 2-ри път не сме пробвали..защото на мен не ми хареса особенно много?
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Отиваш до аптеката и си купуваш бебешко олио или Глайт гелен. Приятеля ти трябва сам да отпусне мускулите с пръсти, иначе ще претърпиш ужасни болки по време и след това. Задължително с презарватив.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    ми аз сам пробвала с моето гадже
    С грес ли пробвахте-става ли

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а с масло ?? калиакра

Guest
    може и с маргарин-но това за греса трябва някоя да пробва и да каже става ли

епа тогава и с медец пробвайте

Guest
    tova za gresa vseki znae 4e stava-vuprosut e s kakvo drugo?moje bi stava i s svinska mas

Не се ебавайте с момичето.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    бих им купил по един teenagelove

1-овлажните и много игра с пръстчетата....
    2-бъди ти отгоре, за да контролираш нещата

Guest
    и да си направи една клизма да не осере нещо

Guest
    не може да се насере нали има чеп отзад?

абе избшто не помагате на момичето

какво само се ебавате със момичето . като не знаете .. не спамите темата ..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Kato za Na4alo SI Napravi Klizma :P :P da ne zeme da go bulne ne6to tvoq priqtel . i si zemi malko vazelin4e 6te ti pomogne . ako ne MASLO ili GRES OLIO 6to PUK NE da Se Izplue6 tam
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Guest
    xaaxxa profesionalist ima6 predvid jigolo li

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

голям си умник....защо не вземеш да си го з....ш отзад! или ти е прекалено малък да стигне до там?ТОГАВА си викни някой..ако случайно не става..ВЗЕМИ СИ МАЛКО ГРЕС..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си