- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЕВРОФУТБОЛ ПРОГНОЗИ
A531-X
A535-1
A537-1
A541-2
--------
A532-1
A534-2
Играл съм 2-ки на Вердер и Тотнъм
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Като се сетя, че не мога да заложа и много почвам да се нервя. Иначе, това сигурно ще са най-играните 2ки.Първоначално написано от SoulCrewHools
Защо ли си мисля, че някой от двата мача може да е Х?
ПП- Х на Тотнъм не е лоша идея.
що не можеш да заложишПървоначално написано от p4elata_brumze
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Поради две причини:Първоначално написано от SoulCrewHools
1. Тука са прекалено стриктни в спазването на подобни закони.
2. Искам да се регна в нета да залагам, но не съм на 18 и требе с името на някой от наща, а те се правят за сега, но рано или късно ще ги навия, а до тогава ще пиша прогнози и ще ме е яд,че не мога да сложа някой и друг лев.
Нюкясъл и Аз-то правят голова бонанза!!!
искаш да кажеш че не те пускат щот немаш 18 ли И аз немам и без проблем ме пускат,даже си лафа с пичовете на терминала,зависи в кой пункт пускашПървоначално написано от p4elata_brumze
Победата на Байерн си беше повече от сигурна.Реал в момента са пълна дупка ,докато и да играеш в Мюнхен не е лесна работа.2:1 беше най-малкото ,с което се отърваха гостите,даже и дуспа им подариха.Иначе аз УЕФА не играя,там много комични резултати стават и изобщо не съм много наясно.Първоначално написано от maldini
Първоначално написано от Fena
Първата ми позната прогноза
Еми букмейкърите тука спазват закона, за съжаление.Първоначално написано от SoulCrewHools
Земи този познат знак.Първоначално написано от p4elata_brumze
Тотнъм вкарва в 93 Хващам се паричиктеПървоначално написано от p4elata_brumze
Ей, верно бре. Като видях, че Вердер са праснали гол в 86 мин. и са били се сетих, че ти беше пуснал този и Тотнъм 2ка. Гледах го до 1:2...айде честито. Колко хвана?Първоначално написано от SoulCrewHools
50 точкиПървоначално написано от p4elata_brumze
Да го ева...Първоначално написано от SoulCrewHools
Да имаше как да залагам...
Със здраве да ги заложиш тез точки.
Хора, днеска кои мачове ще играете?
Прогнози за днес (09.03.2007):
Каен Гингам 1
Дижон-Монпелие 1Х
Метц- Шамоа Ниорт 1
Истр-Кретей Х2
Стразбург-Аячо 1Х
Монахън Юнайтед-Уексфорд Ютс 1
Супершанс:
Дери Сити - Брей Уондърс над 2.5 гола
Навал-Боависта ПП-Х
УК Дъблин - Шамрок под 2.5 гола
Нюрнберг - Айнтрахт Франкфурт над 2.5 гола
Днеска не се изкуших,а се запазих паричките за утре Аууууууууууу кви мачове има утре и в неделя,мамата си е ебалоПървоначално написано от p4elata_brumze
Верно.Първоначално написано от SoulCrewHools
Пак ще има само виртуални прогнози от моя страна.
Равносметка за последните прогнози, които направих: 6/10. Не е зле, ама и по-добре можеше да е.
Абре забелязал съм, че в холандското първенство, в почти всички мачове се вкарват над 2.5 гола.
Абе човек не мога да повярвам че не те пускат да залагаш Мен навсякъде ме пускат.Наче отиди в некой пункт и си земи фишове и във вас си ги попълвай и като отидеш в пункта само им го даваш и то става за 10 сек.Те се притесняват да не ги види некой,а ако отидеш с фиш немаш проблем.За еврофутбола на Дондуков 78 срещу 1 английска пускат винаги.Опитай тамПървоначално написано от p4elata_brumze
Абе пич как нема да те пускат бе....Те пускат даже по-малки от мен...
Гредата е, че не съм в България.Първоначално написано от SoulCrewHools
Прогнози за 10.03.2007г.: (А група)
Литекс Ловеч - Рилски Спортист 1
Спартак Варна - Левски София 2
Локомотив Пловдив - ЦСКА Х2
Черно Море Варна - Славия София 1Х
Родопа Смолян - Берое Стара Загора Х2
Марек Дупница - Локомотив София 2
Беласица Петрич - Ботев Пловдив 2
Други:
Бреша - Ювентус Х2
Римини - Наполи 1
Лече - Фрозиноне 1Х
Борусия Мгладбах - Херта 2
Щутгарт - Волфсбург 1
Кардиф - Норич 1
Висла Краков - Арка Гдиня 1
Мидълзбро - Манчестър Юнайтед 1Х
Базел - Шафхаузен 1
Атлон Таун - Килкени Сити 1
Супершанс:
Литекс Ловеч - Рилски Спортист над 2.5 гола
Спартак Варна - Левски София над 2.5 гола
Беласица Петрич - Ботев Пловдив под 2.5 гола.
Успех.
Спартак Варна - Левски София чисна 1-ца
Днес съм играл 3 фиша
1-ви
Марек-Локо 2
Мидълзбро-Манчестър 2
Лийдс-Лутън 1
Барса-Реал 1
2-и
Локо Пд-чорбаспор 1Х
Сампдория-Каляри 1
Бордо-Сошо 1
3-и
Оксфорд-не знам си кви 1
Ипсуич-Саутенд 1
Римини-Наполи 2
Лориен-Лил 2
A252 - x
A254 - 1
A263 - x
A271 - x
A273 - x
Барса-Реал ПП-Х