.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    0nomer
    Guest

Пъпки по горната част на ръцете...

имам некви пъпки от лактите до раменете и то само от външната част на ръката там където се пада трицепса , не е акне.
    просто са малки точки , червени.... и супер мн ме дразнат искам да ми е гладка ръката....

0nomer
    Guest
    някаква идея как може да се махнат.... майка ми каза че било от липса на витамини са пия от 1 седмица некви витамини ама... нещо нема мн ефект..

Guest

Re: Пъпки по горната част на ръцете...

Цитирай Първоначално написано от 0nomer
    имам некви пъпки от лактите до раменете и то само от външната част на ръката там където се пада трицепса , не е акне.
    просто са малки точки , червени.... и супер мн ме дразнат искам да ми е гладка ръката....
    Ми да ти кажа аз имам същите пъпки на раменете и мисля че това е от жегите или може би оттова че хода на фитнес

Guest
    Това не са пъпки а са капиляри.Но не знам как да ги оправите.Мажете ги с някви кремчета.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И аз имах такива. Обаче като ме напече слънцето и се скриват. За най-сигурно иди при дерматолог - ще те посъветват най-добре какво да правиш
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Имам такива, кожен хирург ми ги обясни закво са. В тялото настъпва хормоничен разтеж и тялото трябва да изхвърля ненужните вещества. Имам ги от 6 годишен и вече съм на 17 и продължавам да раста..не знам не ми и пука, не се виждат сега, особенно лятото Пий си витамини и ходи на басейн с путки

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    u приятелката ми има такива ама спокойно ще се махнат не трябва да ги човъркаш обаче отиди на козметик или на кожен хурург да те посъветват
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    Не е вярно.Пъпките са защото имаш ТОПЛИННА АЛЕРГИЯ.Заболяванито е често срещано и се лекува с медикаменти.Има едно кремче Дипрозон мисля че беше.Когато се изкъпеш мажи се с него и така до месец максимум ще изчезнат.Но следващото лято пак си се появяват де.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    na men puk mi se poqviha sled kato si napravih kola maska na celi ruce i naistina ot slunceto se skrivat no nqmam predstava na kakvo se duljat
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен
    Виждала съм немалко момичета с такива пъпки. Дерматолог е решението.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ето ме и мен с подобен проблем. Ходя на дерматолог 2ри път и ми казва едно и също - слънчева алергия + хормони = убийственото дуо Не се лекуват лесно . Пий витамини , изливай , купонясвай , просто забрави за тях ..
    И няма да е лошо в банята да отделяш повече време за ексфолиация и да не тормозиш кожата с много козметика .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    na men puk mi se poqviha sled kato si napravih kola maska na celi ruce i naistina ot slunceto se skrivat no nqmam predstava na kakvo se duljat
    to4no taka.i na men mi se poqvqvat ot tova.ti 4isti6 li si racete?ako da to za tova ti se poqvqvat.a i ne gi stiskai v nikakav slu4ai
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

И аз имах като малак, ама вече нямам

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Пъпки по горната част на ръцете...

Цитирай Първоначално написано от 0nomer
    И аз имах и супер много ги разранявах и те останаха едни гадни петна,ама отидох на море и се изпекох и вече ги няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си