- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпуснах се... при първия път...
Здрасти, искам да ви попитам понеже вчера се изложих много яко докато правих секс за първи път с приятелката ми и... абе докато го правехме пръднах от многото напъване...![]()
![]()
![]()
после при 3тия тек пръднах и на чершафа който явно бях "захапал" със бузите имаше отпечатък явно бях се у...акал
![]()
![]()
![]()
Сега незнам какво да правя, приятелката ми е много възмутена... а аз незнам какво да и кажа.... Много я обичам надавам се да ме разбере, но вече изгубих надежда днес и се обаждах и тя ми се развика по телефона![]()
Еми и аз некой път се насирам докато правя секс... То тва няма лошо![]()
абе то не точно се насрах ами малко пуснах... щото бях "захапал" чершафа иначе нямаше да се усети освен неприятната миризма...((
Питам за съвет... как да и обясня и да бъдеме пак заедноПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Като ти крещи по телефона й пиши смс-и. Кажи й, че много я обичаш и не искаш да се разделите, много съжаляваш за случилото се и те е много срам. Обясни й, че ти е много тъжно и че не искаш да се разделите още пък повече за такова нещо. Прати й тъжни човечета. Това, което казваш на нас й го кажи на нея. И завърши с обичам те.
Но не да й напишеш едно кратко смс-че, а едно дълго и то наистина дълго колкото 3 примерно, ще прежалиш 60 стотинки.
пратих и 10 смс и тя не ми отговори на нито 1... След последното обаждане днеска тя ми каза, че неставам за нищо, че съм малак още, щом се насирам(( съжелява че го е направила за 1ви път с мене и ми затвори. Ходиме вече 6 месеца и всичко рухна заради шибания китайски ресторант... сам съм си виновен ;(
![]()
![]()
![]()
както да направя не ми се живее вече![]()
Явно не държи на теб, така че дали сега ще ти "прости" и ще скъсате другата седмица или това е краят, няма значение, само че следващият ти път като правиш секс ще бъде доста голямо психическо изживяване за теб.
Не знам дали темата е ебавка, може би сега някой ми се смее от отсрещната страна, но не ми пука.
Темата и да ебафка и да не е , не ми пука особено аз се стремя да помогна така че кой се ебава за него си е
Попринцип не съм голям фен на тезата за малолетния секс.
Но бих ти дал един съвет при свършения факт.
Ман това момиче ако те обича квото и ще да си направил ще остане с теб , секса е нещо в което се разкрива всичките неща на човек.
Просто обесни и че не е било нарочно и че много съжеляваш нека да не разрушава връзката ви щото примерно я обичаш нали то само щи дойде какво да и кажеш , но хубаво е да се видиш с нея а не по телефоначе ще ти затвори телефона и тогава гледай ШОУ
![]()
от една страна е супер смяхма от друга ако е вярно човека много кофти за него се получава особено ако държи на нея много
![]()
мони дали ми вярваш или не в момента не ми е до това...
зане не съм малолетен на 18 съм странно че сега ми е първия път нали? смейте се...
дали ми вярвате или не за изцепката това е ваш проблем опитах се да получа съвет и го получих утре ще видя какво ще стане в крайна сметка дано да оправя нещата...
Разбирам те ман извини ме понеже до преди да постна бях чел за една на 14 как са наебала и вече предполагах че и тука е нещо подобно.
Но искрено извинявай.
Иначе действайако искаш да си я върнеш .
Омотай я извини и се покани я , каквото ти дойде от вътре го направи.
И нека тя се постарае да прояви разбиране ако иска да е с теб
ПРи това причината е пълна глупост за да скъсате
Няма логика ман
Успех. Ако момичето се впечатлява лесно, купи й една роза.
какво има да обясняваш? проста човешка физиология.
когато започнете сиситемно да си играете тя ще "пръцка" и не знам кому ще е смешно тогава.
бтв, а ако тя си мисли, че хората са пълни с блестящи сини мъниста, а не със смляна храна - значи тя не е пораснала, не ти
tva za maloletniq sex se tupotiq
jiveite si jivote dokat stanete na 18
6te zemete da hvanete nqkoq bolest i posle 6te se naserete ot qd 4e jivota vi sa provalq predi daje da ste na 18
to mozuk sa iska
sori mnogo ama to4no koga zahapa 4ar6afa sas buzite na zadnika si![]()
Кофти ситуация определено . Но това е нещо нормално . Не мога да я разбера тая твоя приятелка - тя кво толкова е очаквала ? Ако те обича , ще ти прости - дай й малко време . Все пак й на нея й е било за първи път . Споки , пич.
П.П Ако темата е била ебавка - направо нямам думи![]()
споко бате![]()
Серни и в устата да види дали ше и е хубаво!!!1
Moderated by ^npocTo^a3^f^
11 точка от правилника!
Това се отнася до всички, чиито мнения изтрих до сега - отнасяйте се по-сериозно към проблема!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Кофтииии тръпкааа
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Абе shadow4e аз ли да те уча...темата е ебавка....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
да не се ебаваш?
как така ще пръднеш,защото си се напъвал,(че и си се усрал)
ти да не си се опитвал да раждаш бе човек?![]()
Ако не се ебаваш: знай,че тя не те обича щом не проявява разбиране.
Ако се ебаваш:знай,че си супер тъп,защото не ценуш приятелката си или изобщо те е яд ,че нямаш такава!
Руса кукличка
наашкал се е![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Тя историята, че е конфузна, конфузна е... ама и коментарите са още по-конфузни
С две думи всички казват:
Ако се ебаваш, нещата ще се оправят, ако не се ебаваш, майната ти![]()
То човек да не пусне един пост тук...