- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли високи момчета :))
Свободен съм , 185-6 см , 80 килограма , във добра форма , редовен съм във фитнеса ЛС е за предпочитане :P
А за момичетата Мразя да правя секс със ниско момиче , винаги трябва да я качвам някъде
Sto i devetdeset santimetra i sedemdeset i nqkolko kilograma li mu vikate perfektnoto tqlo!? Moje ama za jena.
Eating isn't cheating - Arnold
a ako sloji6 i snimka moje i da se izbiem za teb :PПървоначално написано от midle
Да !!!
и според мен е много сладко когато мом4ето е високо ,а моми4ето ниси4ко
Make Some Noise ... ;]]]
Az da vi kaja ne se zaglejdam po mom4e pod 190 ahaha
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
ми аз сам 1.75см и сам 73кг и според мен влизам в нормата на нормалното.нито висок, нито нисак среден човек
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
ОБИЧАМ ги няма по-хубаво от това да е по-висок лично за мен идеалната височина е когато момичето е до брадичката на момчето...мн хубави целувки....
WTF...?! 0_o
незнам на мен всички ми изглеждат високи моита гледна точка е 158см. над морското равнище. Но все пак високите мъже важат много повече ... доколкото знам при момчетата се развива някво чуство за малоценност ако има мацки по високи от тях ... Ами има защо
високички високички ниските момчета от сорта на 165 167 не кефят
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз сам около 176 .. и сам около 75 кила нз тва момче тряя да е доста слабичко но както казахте костите може нещу ( но се пак не вярвам неговите кости да са толкова леки че да е почти 25 санта над мене и да тежи 70 кила )
аз пък съм 200 см и 90 кг
и какво от това?
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
vzimam te hahahaПървоначално написано от Russian Mafia Boss
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
ма вие сте мръднали бе
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
И аз обичам високи момчета , въпреки че сегашното ми момче не е висок.Ама аз съм 1,60 и сички са високи около мен хахаххахах
Мъжлето ми си е идиално....нито е некфа тапа,нито е некъф прът за гащи...бе идеален
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пък искам прът за гащи
mi az sam voleibolistka i sam 1.80taka 4e ako ne po visok ot men nqma kvo da govrim
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
ДА 102 : 17 НЕ
Само така мацки
Бе зависи какво се разбира под високи момчета ама приницпно да едно високо момче.. с нормални за ръста му килограми мн повече си тежи на мястото. и все пак и аз както др момичета не мисля, че височината е от кой знай какво голямо значение моя приятел е точно колкото мен и не ми пречи в никакъв случай аз съм 172
Даа на мен ми харесват...приятеля ми е висок,баскетболист е...
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
we hora koi ne haresva visoki mom4ete !! :P :P :P
bi4kammmm vii....
Високите момичета :PПървоначално написано от bi4kam_te
кво средно телесложение бе, пич.. ти си хъбра..Първоначално написано от NEO_Levskar
аз съм 185 и когато падна под 90 оки бих казал, че изглеждам слаб.. най-добре се чувствам, кгато съм ръст в см - 100 = кг т.е. най-добре се чувстам когато съм 85-6 кг - така изглеждам слаб..
оня пич де е 200 см висок с онези 90 кила сигурно изглежда кат горска фея
по някога наддавам лесно килограми и ходя над 100 кила.. и тогава започвам да изглеждам леко пълен, но в никакъв случай не изглеждам дебел.. всъщност се харесвам когато съм между 85 и 90.. в момента съм 88-89.. лятото падам на 85-6..
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....