.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: seven omnipotence

seven omnipotence
    Guest

seven omnipotence

Може ли някакво мнение за този, така уникален продукт... Seven omnipotence, ако не се сещате за кво става въпрос, тва е голям вибро-колан за отслабване. Доста добро изобретение, на теория трябва да има голям ефект, обаче на практика може да се окаже боклук.

Guest
    според мен са глупости .... не вярвам

Guest
    ами незнам дали е глупост, аз си го поръчах в края на април, заребиха ме ама ще го получа края на май и ще пиша дали има нещо вярно от рекламата

Guest
    този колан е страхотен за масаж, за друго още е рано да се каже

Guest
    Моля те като видиш дали има ефект пиши че с майка ми го искаме ама ако няма ефект за какво??!?ПЛС а 100лв на вятъра не са малко?

DESSkata
    Guest

borbata s kilata i celulita

Здравейте! Случайно ми попадна този колан "чудо" които за 10 мин на ден отстранява всякакви масни натрупвания и оставя невероятни мускули Опитвала съм много неща - мазила, гелове, тренировки и сега този колан. От опит мога да заява че най голям ефект има от комбинацията на мазила, тренировки (умерени) и този колан. Но по отделно най-бърз ефект има след тренировки, а най-слабо когато само се маже човек с евтини мазила. Не ходя на фитнес понеже не ми остава време, но се старая всеки ден поне по 30 мин да правя коремни преси и упражнения за дупе и бедра. Надявам се моя опит да ви помогне в борбата с повечето килограми и мазнинки и очакаквам с нетърпение да споделите вашия опит.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Dokolkoto znam ima effect, oba4e effecta e dokato nosi6 kolana, v smisyl takyv, 4e vibraciite naistina predizvikvat muskulni kontrakcii, a effectyt na otslabvane i stqgane otminava sled kato t. nar. "trenirovki" se sprat; abe ne mislq, 4e 10 min 6te te opravqt; trenirovkata trqbva da e nai-malko 40 min, da ne govorim, 4e e SUPER VREDNO ZA BYBRECITE
    dano sym pomognala
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен
    амии.. не знам... днес все пак прежалих сумата от 100 лв. (приставката за сауна ефект беше свършила в този магазин) и веднага си го пуснах. За разлика от предните колани не усещаш като да те бие ток, а там където е бил пуснат колана, кожата остава доста топла за близо 20 минути след това. Усещам, че прави нещо, тъй като след първите минути се получава силен сърбеж и затопляне и се усеща, че вибрациите не засягат само кожата.

Бях говорила с татко, след като гледахме рекламата, и го попитах за мнението му (той е инженер и доста е учил за вибрациите, макар и не за това им приложение). Та той се съгласи, че наистина има логика те да действат по посочения начин, но според него тези вибрации били доста вредни за нервната с/ма и кръвоносните съдове (и неслучайно в упътването пише да не се използва от хора с тромбоза и лимфни нарушения).

И все пак аз искам да сваля 6 килограма, но според мен за хора, които искат да се отърват от повече, е нужно да спазват диетата, посочена в инструкциите за колана. Тя е доста разнообразна и яденетата са 5 на ден.

Само един съвет, ако от днес за утре ще минавате на диета, изклчваща всичко не особено здравословно, което сте свикнали да ядете (чипсове, всякакво пържено, особено сладко) - НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Дори след две седмици по този начин желанието за калорична храна се връща и накрая се усещаш как ядеш такива работи повече от преди. Наистина има хора със страшно силна воля и те може и да успяват но малко са такива...

Цитирай Първоначално написано от suzanna
    амии.. не знам... днес все пак прежалих сумата от 100 лв. (приставката за сауна ефект беше свършила в този магазин) и веднага си го пуснах. За разлика от предните колани не усещаш като да те бие ток, а там където е бил пуснат колана, кожата остава доста топла за близо 20 минути след това. Усещам, че прави нещо, тъй като след първите минути се получава силен сърбеж и затопляне и се усеща, че вибрациите не засягат само кожата.

Бях говорила с татко, след като гледахме рекламата, и го попитах за мнението му (той е инженер и доста е учил за вибрациите, макар и не за това им приложение). Та той се съгласи, че наистина има логика те да действат по посочения начин, но според него тези вибрации били доста вредни за нервната с/ма и кръвоносните съдове (и неслучайно в упътването пише да не се използва от хора с тромбоза и лимфни нарушения).

И все пак аз искам да сваля 6 килограма, но според мен за хора, които искат да се отърват от повече, е нужно да спазват диетата, посочена в инструкциите за колана. Тя е доста разнообразна и яденетата са 5 на ден.

Само един съвет, ако от днес за утре ще минавате на диета, изклчваща всичко не особено здравословно, което сте свикнали да ядете (чипсове, всякакво пържено, особено сладко) - НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Дори след две седмици по този начин желанието за калорична храна се връща и накрая се усещаш как ядеш такива работи повече от преди. Наистина има хора със страшно силна воля и те може и да успяват но малко са такива...
    Оффф пак ли обновявате теми от преди година Ти уж си нова Баси това да не се е превърнало в някаква мода,че от 2-3 дена само стари теми се обновяват

Град
    Добрич :o)
    Момичето иска да сподели..

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Но на авторката едва ли й е нужен съвет след като е минала 1 година от пускането на темата

Според мене има ефект само докато е на корема ти,след това няма никакъв смисъл.Плюс това наистина е вреден за бъбреците както каза някой.Абе мани толкова пари за едното нищо.По добре много фитнес тренировки или лека диета отколкото парите на вятъра да отиват.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Но на авторката едва ли й е нужен съвет след като е минала 1 година от пускането на темата
    точно...

Cruel Intentions

Град
    Добрич :o)
    Е,може да не е предназначен специално за авторката,а за тези,които имат намерение да си купят продукта.

Голям фен Аватара на o0ps
    Е и? Момичето дава полезен съвет, ако някой ще си купува нали ще потърси мнения? Айде и вие, какво сте се заяли...

Nqma smisal ot takuv kolan.Ne vqrvam 4e ima efekt ili ako ima to nqma da e koi znae kolko vidim

Голям фен
    Първо, погледни кога съм се регистрирала и колко и какви мнения имам. Писах с цел да информирам тези, които все пак се интересуват и могат да потърсят инфо по всяко време. В google този форум излиза на едно от първите места като потърсиш инфо за този колан и тъй като много хора ги е страх да си го купят, просто мога да споделя от опит.

Не виждам какъв е проблемът, колкото и да е стара темата, като не ви интересува - не я четете.

Голям фен
    He}|{Ha_Dpo|`a, ne se zaqjdam s teb, prosto imai predvid che otgovarqsh na nepoznata, koqto moje bi e dosta po-golqma ot teb i mnogo poveche e pisala po takiva forumi. Napisah otgovora si za vsichki, koito se interesuvat i chakat da chuqt mnenie ot tezi, koito veche go imat.

Vtoro, stara li e temata (po aktualnost) sled kato vseki den tazi reklama se vurti po televizqta i kolanut vse po-chesto se komentira? Ako mislish taka, prosto stani moderator ili pomoli takuv da q iztrie. Vse mi e tazi - koito go e interesuvalo, vidql e kakvo sum napisala i tova e!

Da si imame uvajenieto, ok??

Град
    ВаРнАаАа
    mm da az sum go imam veche ot 1 godina nqkude ama se ne moga da se nakanq da go sloja.. predstavlqva edin masajor i se pravi po 10 min na den..problema e che adski mnogo surbi dokato te masajira..a za efekt ami mislq che premahva uspeshno celulita i taka se namalq i obikolkata..

Голям фен
    да, доста сърби... едно момиче беше писало, че в един момент спира да сърби, но и аз не знам кога е този момент - ползвам го едва втори ден

Град
    ВаРнАаАа
    abe spira spira ame ne e tochno taka..spira ako si na 1-va skorost ..te sa 10..q sloji na 6-7 da vidim dali spira

Добре, немога да ви разбера, хем се оплаквает, че има супер много еднакви теми, хем когато някой не прави нова, ами пише в стара ще му изядета главата ... Ма и вие сте!!!
    На бас, че ако момичето беше направило нова тема за това, все щеше да се намери някой да му каже - Има такава тема ...!!!

Голям фен
    black_wish, ti sushto si razbrala kakva beshe celta mi s tozi post, za koeto se radvam, zashtoto qvno ne e bila bezsmislena. stara, nova tema - nqma znachenie, shtom ima kakvo novo da se kaje

zdraveite vsichki az sam m0miche na 14 g0dini sam vis0ka sam 160 i teja 65 kg m0lq vi p0m0gnete mi vseki den treniram kalanetika (v pr0daljenie na veche 3 meseca) mn0g0 iskam da 0tslabna zasht0t0 vsichki mi se p0digravat s kalanetikata 0tslabnah n0 iska mn0g0 vreme a az iskam p0 barz0 reshila sam da si vzema t0zi k0lan i da 0pitam 0t k0mentarite vi tyk vijdam che ima efekt n0 dali e vreden? m0lq pishete vsichk0 k 0et0 znaete shte sam vi mn0g0 blag0darna... ak0 jelaete pishete i saveti.. Blag0darq Vi na vsichki..

:Pp

Iмa eFeкТ .. нie c маika мi ci g0 kyпixме i наicтiна п0мага :P н0 i cп0ред мен е вредн0..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си