.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

пиърсинг на пъпа

Здравейте!
    Искам да ви попитам долу-горе за цената и ако реша да махна обицата ще остане ли белег и след колко време ще зарастне?

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цената зависи от студиото и от този който те пробива.По принцип варират между 20 и 30лв.Ако махнеш обецата вероятно ше пстане белег...всъшност дупка,но тя е незабележима.Има значение и това кога ще я махнеш....Колкото по рано,толкова по бързо зараства.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на rakiQ
    не е много скъпо
    остава белег (сестра ми имаше) като си проби пъпа го маза разни глупости ......носи си го 2-3 год но сега като забременя и я махна .....преди 7 месеца я махна и още има белег даже леко я наболваше.........
    аз не бих го пробила

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Между другото има обици за пъп за бременни. Сестра ти защо не си е сложила такава?

А за белезите - има си Contractubex

Saatana vittu perkele hate crew!

пробиването е около 30 лв с обеца. Задължително титаниева или от мед.стомана. Белег остава, но дупката не. Има си кремчета за белези, би трябвало да помогнат.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Между другото има обици за пъп за бременни. Сестра ти защо не си е сложила такава?

така ли ..тфа е яко...да не представляват едни халки???
    а иначе докторите и казали че уврежда плода........ е тя е в края вече...сега сеп. месец ше го исере и тя каза че ше си сложи пак обица

Guest
    В единственото хубаво студио,което знам в моя град цените на обиците варират между 35-40-45лв и там е включена цената и на пробиването,а ако си донесеш ти обица от някаде другаде пробиването е 20лв.Малко по-скъпо е от колкото вие ми казвате само че сега малко се разколебах да си слагам щом остава белег,но ще помисля още малко

а това Contractubex премахва белега или само го скрива моля ви дайте ми повече информация за този крем-колко струва каде мога да го купя,за какъв период от време действа(ако премахва белега)и т.н.
    Благодаря!

Ами при мен нещо се разрани първия път и за да не си личи белегът се пробих пак. А и много се свиква с обецата - ако я махнеш ще се чувстваш странно.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от Boot

така ли ..тфа е яко...да не представляват едни халки???
    а иначе докторите и казали че уврежда плода........ е тя е в края вече...сега сеп. месец ше го исере и тя каза че ше си сложи пак обица
    Мне, не са халки
    Ей такова чудо е

Просто щифтът е от силикони е по-дълъг.
    А къде е логиката на това да уврежда плода? Просто... адски нелогично звучи.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В единственото хубаво студио,което знам в моя град цените на обиците варират между 35-40-45лв и там е включена цената и на пробиването,а ако си донесеш ти обица от някаде другаде пробиването е 20лв.Малко по-скъпо е от колкото вие ми казвате само че сега малко се разколебах да си слагам щом остава белег,но ще помисля още малко

а това Contractubex премахва белега или само го скрива моля ви дайте ми повече информация за този крем-колко струва каде мога да го купя,за какъв период от време действа(ако премахва белега)и т.н.
    Благодаря!
    Значи за цените - погледни логично. Дупченето ти е 20 лева. Обицата ти е... 10тина. 45 лева е АДСКИ много, това значи обица за 25 лева, което е супер ненормално. Белег не е задължително да остана.
    За Contractubex-а няма как да ти скрие белега. По принцип го премахва изобщо. Колкото по-нов е белега, толкова по-бързо и по-ефикасно ще го махне. Между 10 и 13 лева струва. Моя белег (не на пъпа, на друго място) беше гадничък и лекарството не го махна изцяло, но определено пооправи ситуацията.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Ами при мен нещо се разрани първия път и за да не си личи белегът се пробих пак. А и много се свиква с обецата - ако я махнеш ще се чувстваш странно.
    Така си е.Странно е!Като си махна обицата да я почиствам и като с видя на огледалото без нея и ми е ...криво някакво... .Точно 2 години от както си я сложих и не се представям без нея.
    А лекарите нищо не разбират.При бременност е най-вероятно самия пъп да "изплюе" обицата.Иначе кво да му има на плода?По същата логика и обици на ушите не трябва да се носят.Въпрос на вкус и разбирания.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си